עיצוב

מצב
הנושא נעול.

cookie13

New member
מברוק!!!

רק לומר...
בהצלחה
החיים בכלל תובעים מאיתנו להיות אדריכלים של עצמינו. בהצלחה ידידי
מברוק!!!
ראיתי שם...באתי לכאן! יש! מצאתי לי עוד בית
מזל טוב!!

עיצוב

עיצוב
כולנו משתמשים במילה עיצוב. זהו הפירוש הטוב ביותר למילה האנגלית design אבל...מה זה בדיוק? האם העיצוב...הוא תכנון? או אולי...אומנות? ואולי...משהו אחר לגמרי... מה דעתכם?

שרונהה

New member
נפלא!! יופי של נושא!! בהצלחה../images/Emo57.gif

מברוק!!!
מזל טוב!!
נפלא!! יופי של נושא!! בהצלחה

מזל טוב לפתיחת הפורום. הנושא נהדר והוא קרוב אצל כולנו... כולנו רוצים יופי סביבנו.. יופי שירחיב את דעתנו..... וכבר אמרו זאת לפני: "אישה נאה, דירה נאה וכלים נאים מ רחיבים דעתו של האדם" (ברכות נז, ע"ב) בהצלחה

silvey

New member
../images/Emo50.gif מצטרפת לאיחולים על

מברוק!!!
מזל טוב!!
מצטרפת לאיחולים על
פתיחת פורום חדש בנושא כה חשוב. מאחר שאנחנו מתעתדים להתחיל בבנייה בתוך כמה חודשים, טוב לדעת שאפשר יהיה להתייעץ עם אנשים נייטראליים ולתכנן טוב יותר את הדירה. ושוב,
מקרב
.

באתי לומר מברוק

עיצוב
כולנו משתמשים במילה עיצוב. זהו הפירוש הטוב ביותר למילה האנגלית design אבל...מה זה בדיוק? האם העיצוב...הוא תכנון? או אולי...אומנות? ואולי...משהו אחר לגמרי... מה דעתכם?
באתי לומר מברוק
לא רציתי שם חבר מה שלומך? יישר כח איש יקר עיצוב בעיני היא מומחיות.חוש.משהו מילדות. למצוא שיש נשמה בכל יופי גם אם הוא דומם בהצלחה...

ח

חובב ציון

Guest
שילוב של שנהם ?

באתי לומר מברוק
לא רציתי שם חבר מה שלומך? יישר כח איש יקר עיצוב בעיני היא מומחיות.חוש.משהו מילדות. למצוא שיש נשמה בכל יופי גם אם הוא דומם בהצלחה...
שילוב של שנהם ?
זה שאלה שיש לה המון הבטים. כשאנו בונים משהוא , ברור שמתכננים ,האם אנו גם מעצבים את התוצאה ? לבנות שולחן למשל , פלטה וארבע רגליים. תיכנון טוב יתן לנו מוצר טוב. לעצב את השולחן גם שיהיה יפה , האם צריך כשרון ?

מאגר

New member
לשמעון מברוק על הפורום ../images/Emo24.gif

עיצוב
לשמעון מברוק על הפורום

עיצוב הוא הדבר המחבר בין אומנות תיכנון אדירכלות ועשיה כאשר כולם טובים המוצר נהדר. שמעון שיהיה בהצלחה עם הפורום החדש ואשמח לשתף פעולה בעתיד שיהיהרק טוב דורון ט

ל ב י א 2

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה

עיצוב
סוף מעשה במחשבה תחילה
לתכנן ולעצב הם מוגשים נרדפים להכנות של בעל מלאכה להפוך רעיון למוצר.
להכין מוצר זו מלאכה מקצועית
להכין מוצר כך שיתאים לצרכים מוגדרים מראש זו אוּמנות
לדעת להציג את התכנון (עיצוב) בהתאם לצרכים מוגדרים, רצונות מבוטאים ומשתמעים וגם שיהיה מובן לכל זו אוׁמנות.

יערית

New member
רק לומר...

עיצוב
רק לומר...
בהצלחה
החיים בכלל תובעים מאיתנו להיות אדריכלים של עצמינו. בהצלחה ידידי

שרונהה

New member
מהו בדיוק עיצוב?

עיצוב
מהו בדיוק עיצוב?
מצטרפת לדעה שנאמרה כאן, שהעיצוב הוא שילוב של תכנון ואמנות. התכנון, הוא פעולה של חשיבה, של הגיון, של ארגון דברים לפי סדר ומיקום הגיוני, עבודה של השכל...... אמנות, היא פעולה של הבעת רגש, הבעה סובייקטיבית, אישית, יש בה "קול פנימי" של האדם המביע אותה. גם בתכנון וגם באמנות יש הבעה של יצירתיות..... עיצוב - הוא הבעת היצירתיות הזו, תוך התחשבות בזולת. בעיצוב יש פעולה של נתינה..... כאשר עוסקים בפעולת העיצוב, כאשר מעצבים מוצר, בניין, בית, או כל דבר, מתחשבים באחר!!, משתדלים שזה יהיה פונקציונלי, נוח, פשוט נעים לעין ואסתיטי בעינו של המשתמש...... המעצב נותן ביטוי אישי שלו, פרשנות אישית שלו לרצונו של המזמין את המוצר המעוצב, יש מעין משא ומתן... עד להסכמה.....

תימניה

New member
עיצוב.....

עיצוב
עיצוב.....
להפוך דבר פשוט ליפה. כדי לעצב, צריך להיות בעל... ראש של מתכנן ונשמה של אומן.
בפורום החדש.

עיצוב?

עיצוב
עיצוב?
בעיני הוא אומנות וככל עבודת אומנות התכנון הוא חלק בלתי נפרד ממנה...

לסרטן יש בית.. ועכשיו גם פורום!

עיצוב?
בעיני הוא אומנות וככל עבודת אומנות התכנון הוא חלק בלתי נפרד ממנה...
לסרטן יש בית.. ועכשיו גם פורום!
כשאתה רוצה לחלק את לבך עם הזולת - הפוך אותו להרפתקה, וקרא לו להצטרף... (אסטרולוג מוזר על כוס בירה לפנות בוקר). בהצלחה, שמעון: גו גו גו!

פפו

New member
המרכיב העיקרי של עיצוב

עיצוב
המרכיב העיקרי של עיצוב
הוא אומנות וראיה מרחבית. הנ"ל מולדים ואינם נתנים לרכישה. החלק הבא הוא התיכנון שאותו לומדים על מנת להתוות את מסלול הנתונים המולדים

עיצוב...ההגדרה שלי

עיצוב
עיצוב...ההגדרה שלי
אתם מוזמנים לקרא את המאמר שהוספתי בשם "עיצוב" שורת הכותרות למעלה...מאמרים

החתולית

New member
הנה גם אני באתי

עיצוב
הנה גם אני באתי
להגיד
ו
עם הפורום. לטעמי האישי, כמי שגרועה מאד בכל ענייני האמנות הפלסטית, עיצוב הוא אמנות ככל אמנות אחרת, שהרי יש בו יצירתיות אין קץ.

*GormE*

New member
מאוד אהבתי את המאמר

עיצוב
מאוד אהבתי את המאמר
וזו גם נקודה שמעסיקה אותי במיוחד. האם אדריכל מוגבל לבנייה? אילו עוד תחומים פתוחים עבור מחזיקי התואר? לאלו מבינכם שנחשפו קצת יותר ממני לתחום- למה בחרתם דווקא בו והאם אפשר להגיע דרכו למקומות פחות צפויי? זה נשמע קצת באויר, אז למשל- מי שלמד אדריכלות ועסק אפילו בעיצוב מוצר או עיצוב במה וכו'

דרכים פתוחות...

מאוד אהבתי את המאמר
וזו גם נקודה שמעסיקה אותי במיוחד. האם אדריכל מוגבל לבנייה? אילו עוד תחומים פתוחים עבור מחזיקי התואר? לאלו מבינכם שנחשפו קצת יותר ממני לתחום- למה בחרתם דווקא בו והאם אפשר להגיע דרכו למקומות פחות צפויי? זה נשמע קצת באויר, אז למשל- מי שלמד אדריכלות ועסק אפילו בעיצוב מוצר או עיצוב במה וכו'
דרכים פתוחות...
מקצועות העיצוב, האדריכלות, עיצוב המוצר, נוף, תכנון ערים, ריהוט וגם בישול וספרות...[פתח בסמך"] זה כמו מקצועות רפואה עם התמחויות שונות. אפשר לעבור יחסית בקלות מתחום לתחום. העקרונות הם זהים [קראת את המאמר...] יש שוני בקנה מידה ובחומרים... כל אחד מוצא את הדרך שלו לפי אופיו, נסיבות חייו ומטרותיו. היום כשלאנשים יש קריירה שניה ושלישית...הכל פתוח.

נושה מציק לי, שנים...

עיצוב
נושה מציק לי, שנים...
אלרגית על המילה עיצוב...צר לי...מכל הספרים, תפרים, ועוד, הלך לי החשק מהמילה הזאת. כאשר מקצוען מתכנן, לוקח הרבה מאוד נתונים, כדי לתת את הפתרון האופטימאלי... באופן אישי, אף פעם לא מתחילה מהצורה, "מהעיצוב" אלא מדברים אחרים... הצורה תוצעה מכל הדברים האחרים. ומה שמעניין, כאשר הדבר "עובד" טוב, אז גם יפה, מתאים, "מעוצב". לכן, אני מתעקשת לקראו את העשיה כתכנון, ועל תגידו לי עיצוב, אם אתם לא רוצים להפגש עם המחשפה שבי...

מצב
הנושא נעול.
למעלה