עיצות לאלכוהול לחתונת צהריים

iraddagann

New member
עיצות לאלכוהול לחתונת צהריים

שלום לכולכם. זה לא שחסרים לי חברים בר-מנים, נהפוך הוא- הם שיגעו אותי. אני עושה חתונה בשישי צהריים ורציתי להתייעץ בכמה דברים: כיוון שזאת לא חתונת ערב שגרתית בה לא היה אכפת לי להביא הרבה ויסקי ומשקאות אלכוהולים כבדים חשוב לי לא להפיל את האורחים שלי כי זה לא חתונה של 5-7 שעות ואז האלכוהול יוצא פחות או יותר. חשוב לי "לקלוע" לדברים טובים ושלדעתכם מתאימים לאירוע כזה (כ-150 עד 200 איש). להלן השאלות: אמרו לי להביא וודקה רד בול. זה סבבה. אמרו לי להביא 2-3 שיוואסים. אחלה. אמרו לי שכדאי שיהיה קפריניה (או משהו כזה, זה משקה ברזילאי עם מי סוכר וקשאסה). מישהו יודע איך מכינים? הם קצת חלוקים לגבי המתכון. האם גלנפידיך וגיימסון לא באים בחשבון? אני מביא כמה ג'וני אדום אבל בגיימסון וגלפידיך אין לי מושג איך הולכות הרמות (יען כמו אדום שחור כחול בגוני או שיואס 12 או 18) מישהו יודע? (אשמח לטווח מחירים פחות או יותר גם). האם כדאי מרטיני? אילו קוקטיילים פשוטים כדאי שיהיו? האם יגר מתאים? או לוותר? אם יש לכם עיצות אשמח מאוד לשמוע. תודה מראש !!!

FreestyleBoy

New member
טוב..אז ככה!

בבקשר לקאפיריניה- חצי לימון חתוך לקוביות,שתי כפיות סוכר,1וחצי קאסשה,לוחצים את קוביות הלימון עם הסוכר מוסיפים קרח כתוש ומוזגים באולד פאשן בקשר לוודקה רד-בול-שילוב מסוכן,למרות זאת בחתונה כדי שיהיה,הרד בול עם שילוב של אלכוהול מסוכן לגוף ברמות שאנשים לא מבינים,אבל בחתונה צריך שיהיה,ושיהיה אבסולוט ורד בול,רק בגלל שהם המותגים הכי מוכרים. בקשר לייגר,יש מצב שהאולם לא יאשר לך להכניס מכיוון שאין לו הכשר מוכר,ובכלל לדעתי לא מומלץ. שיבאס תמיד טוב באירועים,אם יש לך מישהו מיוחד שבא לך לפנק אולי תביא בקבוק אחד רמי מרטן v.s.o.p קוקטייל פשוט שיהיה..לדעתי כדי שיהיה מידורי סאוור-בעיקר לבנות,מנה וחצי מידורי(ליקר מלון יפני)מנה סאוור מעורבב בשייקר עם קרח כתוש. הייתי ממליץ לך על כמה בקבוקי טקילה קווארבו גולד,לא יקר ואיכותי. לסיכום שיהיה לך במזל ותעשה חיים..
מקווה שעזרתי

FreestyleBoy

New member
מי אמר לך שיגר כשר?? יש ויכוח ענק

על זה ולכן לא יקחו סיכון באולם עם תעודת כשרות

maxfain

New member
מזה מי אמר?

קודם כל ידידי, אם אתה לא רוצה להסתמך על מה שאני אומר לך כאן אז אתה יכול בכיף לשלוח מייל ליבואן ולשאול.. (מה שמישהו ד"א כבר עשה אחרי שלא האמין לי), דבר שני, אני עובד בפאב כשר (כן כן, קיימים גם כאלה), ואם המשגיח כשרות אמר שזה כשר וחבר'ה עם כיפות על הראש מורידים שוטים של ייגר - אז זה כשר.. וגם פרסמו הודעה בעיתונות לפני כמה זמן.. (טוב שהם נזכרו באמת אחרי כמה חודשים שזה כבר כשר..)

vassily

New member
אממממ

לחתונה תמיד בשביל הזקנים והבנות תדאג שיהיה לך פינה קולדה וגם לגונה כחולה הולך טוב לכל מי שרוצה קוקטייל יפה ולא חזק מידיי זה מנה ג'ין מנה וחצי קוראסו כחול ספרייט עד הסוף קרח בהתחלה שחכתי תסיים עם קצת גרנדין וזה סבבה (בהיי בול) גם טקילה סנרייז וסאן פרנסיסקו תופס טוב בחתונות גם קצת בלאדי מארי... אבל זה הכל טלוי מה התקציב ואם זה בצהריים כמה באמת אתה רוצה שישתו ומה תתן עוד קצת פרטים אולי נוכל לעזור לך יותר

vassily

New member
תיקון קטן

טעות שלי וואי וואי וככה כל היום גם הכנתי את זה... לגונה כחולה זה 2 מנות רום ומנה אחת קירסאו כחול (גם שגיאות כתיב היה לי...)

Symbolic

New member
???

לגונה כחולה : 2 וודקה 2 קרסאו כחול לסגור עם ספרייט הכל במזיגה ישירה לכוס קוקטיייל עם קרח לפני המזיגה - כתר גרנדין (עם סוכר כמובן)

vassily

New member
לא חושב

אז יש לזה כניראה הרבה גירסאות בדקתי את זה ובכל מקום רשום שונה... אבל וודקה לא ראיתי עד עכשיו... ושאתה מגיש באולם אירועים בדרך כלל את כל הקוקטליים חוץ מדברים עם פינה קולדה אתה מגיש בהיי בול ושאלה של לא מבין אבל מה לעשות אני לא יודע... מה זה כתר גרנדין? ומה הכוונה עם סוכר למזוג סוכר לכוס?

temptation411

New member
אממ..

ניראה לי פספסתם פה את העיקר..הוא עושה חתונה קטנה והוא לא ציין אם יהיה ברמן בארוע בכל אופן..ניראה לי שהוא מעדיף דברים נקיים אני חושב שהכי מתאים לך ארגז וודקה טובה (אבסלוט סמירנוף פינלנדיה)+רד בולים בהתאם 2 בקבוקי מרטיני 5 בקבוקי ויסקי 2 בקבוקי טקילה\יגר וניראה לי שכיסית פה את רוב הטעם של האורחים

Symbolic

New member
אם כבר במרטיני עסקינינו

הייתי ממליץ להחליף את המרטיני בוורמוט אחר, מסוג ריקדונה. מדובר בוורמוט איטלקי טוב מאוד, לא נופל בהרבה מהוורמוטים של מרטיני, בפחות מחצי המחיר. לכמויות גדולות יחסית כמו לחתונה שווה בהחלט. שוב - לא בקטע של לקמץ בכסף, אלא בשארית שנשארה אפשר להביא עוד בקבוק וויסקי נחמד או לשדרג את הוודקות או אנערף.

לגבי הויסקי שציינת

Chivas אכן פופולי בחתונות, לדעתי זה ויסקי טוב, והוא גם נחשב גם בקרב מי שפחות מבין ומתעסק בזה בתור סוג של סמל סטאטוס. גלן-פידיך: עד כמה שראיתי מתחיל מ-12 שנה, בעלות-דיוטי-פרי כמו של שיבאס, בכל מקרה לא יותר מ-5$ משיבאס בסיסי, סדר גודל של 40$. אם יש לך חבר'ה שמכירים את הויסקי, אולי שווה לך להחליף שיבאס אחד בגלן-פידיך 12. כמובן שיש עוד הרבה גרסאות, 18 שנה, 21 שנה, 30 שנה, קאורן ריזרב ועוד, אבל הן יותר יקרות, רובן בצורה משמעותית (נדמה לי שבקבוק ~400 מ"ל של ה-30 שנה עולה כמה מאות דולר טובות בדיוטי). לגבי הג'יימסון - לדעתי הג'יימסון הבסיסי זו בחירה מצויינת לאירוע, עולה כ-22$ בדיוטי פרי, כ-130 שקל בארץ. גם פה יש לך לא מעט גרסאות, כאן אני פחות בקיא בשמות, אבל לטעמי הלא אנין ביותר הג'יימסון הבסיסי סבבה ומתאים לחתונה. חתונה בצהריים בקיץ זה קלאסי לכל הברדים האלכוהולים, מרגריטות בטעמים, וכו'. פייבוריט אישי שלי - מוחיטו. מזל טוב.

למעלה