עיצות לקראת קנייה בארהב

alarik99

New member
עיצות לקראת קנייה בארהב

הי לפני שאני נוסע לארהב- מערב ורוכש טאבלט- רציתי להתייעץ יכולת 3G- יש אפשרות בכלל לרכוש בחול ולהשתמש בארץ ? אני מתכוון לרכוש כנראה אנדרואיד- שאלתי היא לגבי אפשרות ויכולת שדרוג הגרסה- אם אני רוכש מכשיר בגרסה ישנה למשל 2.2 , האם ניתן לשדרג את מערכת ההפעלה לגרסא כלשהי של 3 או 4 ? ואם כן- איך? כמו כן (לגבי אנדרואיד)מה יכולות הגיור של המערכות- מכשיר שאני קונה בארהב , מה נדרש לבצע עליו כדי שיתמוך בעברית? מהשאלות אפשר להבין שאני חדש בתחום- נא להפגין רחמים בתשובות
אגב אני מתלבט בין סמסונג לאסוס שניהם 10" תודה

BravoMan

Active member
תשובות:

1. ניתן להשתמש ביכולות 3G בארץ, כל מה שתצטרך זה SIM של חברה מקומית עם חבילת גלישה. 2. אם אתה רוכש מכשיר של חברה מכובדת כמו Samsung או Asus הוא יגיע מראש עם Android 3.x ורוב הסיכויים שיצא עבורו שדרוג רשמי ל-4 ברגע שהחברות יסיימו להכין אותו, ניתן יהיה לעדכן דרך האינטרנט. זה גם אומר שלא יהיו בעיות עברית, כי המערכת תומכת בעברית ישר מהקופסה (מקסימום תצטרך להתקין מקלדת עברית דרך ה-Market, חנות היישומים המובנית. אם תרכוש טאבלט מחברה לא ידוע שמגיע עם מערכת גרסה 2 אין שום דרך לדעת אם ניתן יהיה לשדרג אותו ואם ניתן יהיה לסדר בו עברית. בהצלחה.

alarik99

New member
לגבי הסים..

תודה רבה על התשובה המפורטת לגבי הסים- אני מניח שמדובר בסים סלולרי ולכן אם יש לי כרגע מיקרוסים נגיד של אייפון אשר נרכש בחברה כתומה היפוטתית
אני רק צריך לוודא שטאבלט שאני רוכש עובד עם המיקרוסים הרלוונטי? תודה

BravoMan

Active member
אני לא מכיר SIM לא סלולרי...

בכל אופן: טמטום ה-"מיקרו SIM" הוא בלעדי לחברה עם התפוח הנגוס, אבל למזלנו מדובר ב-SIM רגיל לחלוטין שחתכו לו את הקרטון. כלומר, כל מה שעובד עם SIM רגיל, יעבוד עם מיקרו SIM. הבעיה היחידה היא לדחוף אותו לתושבת. אתרים כמו dealextreme מוכרים מתאמים בין מיקרו SIM ל-SIM רגיל, שהם בעצם חתיכות פלסטיק קטנות שמשלימות את חתיכת הקרטון החסרה.

למעלה