עיצות לשאלה?

noyya

New member
עיצות לשאלה?

היי לכם, אני רוצה לדעת מתי אמצא עבודה חלופית, מה כדאי לשאול? חשבתי על: מתי אמצא עבודה מתאימה איזו פריסה לעשות? תודה.

batgalim

New member
הי מויה ../images/Emo39.gif

השאלה אינה מנוסחת נכון, אין אפשרות לבדוק "מתי" אלא "איך", ופוטנציאל אפשרי... תשאלי: מה עלי לעשות על מנת למצוא עבודה מתאימה ב - 3 החודשים הקרובים? + קלף סיכום

noyya

New member
תודה, להלן הפריסה..

אכן שאלתי כך: מה עלי לעשות על מנת למצוא עבודה מתאימה ב- 3 חודשים הקרובים. והפריסה: מימין לשמאל: קיסר - שישה מטות - אס המטות - חמישה גביעים - שתי חרבות - ולסיכום: תשעה מטות. מה דעתכן??? תודה. קצת רקע: אני עובדת במקום של פשרה, לא רע לי אבל השכר גרוע!!! אני מרגישה קצת פראיירית וחוץ מזה אני מעוניינת להתקדם לתפקיד מעניין יותר במקום אחר. תודה, נוי

צ ל י ל 8

New member
שלום נויה ../images/Emo140.gif

מה - קיסר עלי – 6 מטות לעשות – אס המטות על מנת למצוא עבודה מתאימה – 5 גביעים ב- 3 חודשים הקרובים. – 2 חרבות סיכום = 9 מטות תראי, את בחורה בעלת שאיפות ולדעתי גם תוכלי להצליח במה שתעסקי. אס המטות קורא לך פשוט לקום ולעשות. את אולי עובדת במקום הזה, אבל לא מחפשת משהו אחר. אבל שימי לב, שבכל מקרה תיאלצי לוותר על משהו תמורת מקום אחר. זה לא יהיה לך קל, ו-3 החודשים הבאים אינם מתאימים לעשות את הצעד של עזיבה, אלא אם כן תמצאי משהו אחר. (ואיך תמצאי אם לא תחפשי?). יהיה לך קשה, אבל אם רוצה שינוי, את צריכה להתחיל לפעול ולהיות יוזמתית. מה דעתך?

noyya

New member
את כל-כך צודקת../images/Emo140.gif

עד כה באמת ישבתי וקיטרתי,רציתי קדימה אבל לא ממש יזמתי, היום אני יותר יוזמתית ואני חוששת שעד שלא אסגור את הדלת הנוכחית לא תפתח לי דלת חדשה, מצד שני כואב לי לעזוב סתם כך, אני אוהבת את העבודה וכן יש לי זמן במסגרתה להמשיך לחפש וגם נקרות לדרכי הזדמנויות במסגרת קשרים חיצוניים שאני יוצרת דרך המקום הנוכחי. מה דעתך? יש עוד שאלה שכדאי לשאול? שוב תודה, נויה

צ ל י ל 8

New member
וזה בדיוק

מה שכתבתי שאין ברירה ועלייך ךפנות מקום כדי לקבל אחר. זה הויתור שעלייך לעשות. או שתשבי ותקטרי מתוך נוחות, או שתתחילי לפעול למען עצמך ולחפש עבודה אחרת. אין יותר פשוט מזה
אני חושבת שזה כל המהות ואין עוד מה לפרוס בנושא.. אם יהיה לך איזה מקום עבודה שתרצי לדעת אם כדאי לך לעבוד שם, את מוזמנת לחזור ולשאול לגביו.

למעלה