עיקוב רישיון נשק

• פותח הנושא D4n
  • פורסם בתאריך

D4n

New member
עיקוב רישיון נשק

שלום רב. אני הגשתי בקשה לרישיון נשק באמצעות חברת שמירה כלשהי שאני מעדיף לא לציין כאן את שמה. הגשת הבקשה נעשתה לפני כשלושה שבועות, וכל פעם שאני מתקשר לחברה הם טוענים שעדיין לא קיבלו את הרישון. אני מאוד לחוץ כלכלית וזה מטריד אותי שהרישון אמור להגיע תוך 10 ימים והוא עדיין לא הגיע. יש לציין שכבר עבדתי באבטחה בעבר והחזקתי בנשק, אין לי עבר פלילי או כל סיבה אחרת לעיקוב. אני חושש שהחברה כבר קיבלה את הרישיון שלי, אבל מסיבות כאלה ואחרות מעדיפים לא לקרוא לי עדיין לעבודה(סיבות שיכולות לבוא בחשבון הן שיש לי מילואים בפברואר, ואולי הם מעדיפים שאני יתחיל לעבוד רק כשאחזור, אולי יש להם מספיק מבטחים כרגע וכו'). מניסיוני חברות האטחה משתמשות לרעה בעובדה שאני לא יודע אם הרישיון הגיע או לא כדי לתמרן את תחילת העסקתי כפי שהן רוצות(כמו כן כבר שמעתי מקרים דומים - אבל עם תחקיר בטחוני ולא רישיון). שאלתי היא כיצד אני יכול לברר דרך משרד הפנים ו/או המשטרה אם כבר הגיע האישור? ואם כן הגיע, איך כדאי לדבר עם החברה כדי להבהיר להם שאני יודע שהם משקרים לי? תודה רבה מראש על כל התייחסות.

joshh

New member
D4n שלום

תחילה, אני חושב אתה יכול לברר במשרד הפנים, הרי הבקשה הינה בשימך. אם זאת, אני לא מבין מדוע אמרת להם שיש לך מילואים. שנית, למה אתה מחכה להם ? תמשיך לחפש עבודה. אתה יכול להגיש גם במקום אחר בקשה לקבלת רשיון, פשוט היא תבטל את הקודמת לה. שלישית, אתה מוזמן לשלוח לי במסרים את הק"ח שלך החברה שלי בדיוק מחפשת. פרטים כללים השאר אני ימסור לך במסרים: - לא באבטחה - משרה מלאה - רקע כללי בכלכלה, מימון, פננסי (לפחות בהבנה). - יתרון תואר ראשון במנע"ס ו/או כלכלה או סטונדט שיכול לעבוד במשרה מלאה. - יתרון רקע בנדלן ו/או בנקאות. - רשיון לקטנוע ולרכב. - ראש גדול וטוב. - אסרטיבי. עוד משרה היא: במכירות. - לא באבטחה - משרה מלאה - רקע כללי בכלכלה, מימון, פננסי (לפחות בהבנה). - יתרון תואר ראשון במנע"ס ו/או כלכלה או סטונדט שיכול לעבוד במשרה מלאה. - יתרון ידע כללי בנדלן ו/או בנקאות. - ראש גדול וטוב. - אסרטיבי. בקיצור דבר איתי במסרים, אני אסביר לך יותר לעומק.. joshua

למעלה