עיקולים

dadi1

New member
עיקולים

ברצוני להגיש בקשה לעיקול חשבונות חייב מסויים בכל הבנקים. יש לי צ'קים שלו ללא כיסוי אך החשבון הרשום על הצ'ק מוגבל מזמן ובעצם אינו פעיל. האיש הספיק להחליף שם לחברה והוא ממשיך לפעות ללא כל חשש. יש לי מספר שאלות 1.כמה עולה לבצע עיקולים על שמו בכל הבנקים? 2. כיצד אני יכול לדעת אם לאיש מסויים בעלות על חברה? האם רדך רשם החברות ניתן לבדוק את זה לפי השם? אם כן,כמה זה עולה? 3. אם האיש לא רשום כבעל החברה אך הוא בפועל בעליה- האם ניתן לפעות נגדו? אם כן- אז כיצד? תודה מראש דדי

תגובה

אם פתחת את תיק ההוצאה לפועל נגד החייב נגדו את מתכוונת לפעול עיקולי בנקים : עלות של 9 ש"ח לכל בנק ( על כל סניפיו ) לפי שם אינך יכולה לאתר בעלי מניות ברשם החברות . את יכולה ברשם החברות לברר פרטי בעלי מניות ו\או מנהלים עפ"י שם חברה. הדרך לאתר חברות הקשורות לאדם מסויים הינה באמצעות חוקר. יש אפשרות לפעול נגד אדם המסתתר אחרי גוף שהוא בעליו. ישנם מספר דרכים כמו פסק דין הצהרתי ועיקול אצל צד שלישי . אך מומלץ לך להתייעץ עם עורך דין הבקי בהליכים אלו מאשר לטפל בזאת בעצמך. שכן הדבר כרוך בנקיטת הליכים נוספים ובדיונים בבית המשפט.

dadi1

New member
שלום לאלדד

מאחר וכבר כתבתי שכאן שעורך הדין שלי מזמן אפאטי לכל המתרחש בתיק הזה- הייתי רוצה שתפנה אותי היכן ניתן לראות שהחיוב עיקול בכל הבנקים הוא רק תשעה שקלים לבנק- כשאמרתי לו שיעשה עיקולים בכל הבנקים הוא טען שזה עולה אלף שקל- מאיפה הוא הביא את המספר הזה?

עיקולי בנקים

עלות התשלום עבור עיקול כספים בבנקים הינו 9 ש"ח לכל בנק ( על כל סניפיו ) ולא בכל הבנקים . את יכולה לדוגמא להטיל עיקול בחמישה בנקים כמו הפועלים, לאומי. דיסקונט, מזרחי והבנק הבינלאומי. בעלות של 45 ש"ח

למעלה