עיקול כל המטלטלין מהבית...דחוף!!

christina20

New member
השאלה היא..

כבר עיקלו לנו את הכל.. איך מחזירים? והאם באמת אפשר לתבוע את אותו עו"ד?

חייב מוגבל באמצעים

בדכ´ כאשר חייב מוכרז כחייב מוגבל באמצעים מעכבים כנגדו הליכי מאסר וגם הליכי עיקול מטלטלין ( לא מחוייב אולם ניתן להגיש בקשה וסביר להניח כי תאושר ) כל עוד עומד הוא בתשלומים אשר הושתו עליו. ניתן להגיש בקשה להחזר המטלטלין בכפוף לתשלום אולם בכדי לתת את העיצה המתאימה יש צורך בקבלת פרטים נוספים

christina20

New member
עיקול כל המטלטלין מהבית...דחוף!!

אז ככה, להורים שלי יש חובות מזה זמן רב, החובות חלקם מפוצלים בין שניהם, לאבא שלי יש איחוד תיקים, ולאמא שלי יש חוב פתוח מבנק ידוע שעד לא מזמן עמד על 3000 ש"ח,אמא שלי לא עובדת ואבא שלי הוא המפרנס היחיד ויש לו מסמך מביהמ"ש שאומר שהוא מוגבל באמצעים,אבא שלי פנה לעו"ד ידוע והעו"ד אמר שהוא מטפל בעניין ומבקש בקשה לעיכוב הליכים, מה שהפך להיות מריחה מצידו כי זה נמשך כבר חודשיים, לפני שבוע עיקלו לאבא שלי את הרכב (שהיה רשום על שמה של אמי)ובמסמך העיקול היה רשום שהחוב הוא 97 אלף ש"ח?!?, העו"ד אמר שהוא מטפל בזה ושהוא רק מחכה להחלטה, מאז ניסינו ליצור איתו קשר והוא התחמק, היום באו ועיקלו לנו את כל הדברים בבית, התקשרתי לעו"ד,תפסתי אותו ואמרתי לו שבאו לעקל והאם הוא קיבל החלטה או שיעשה משהו והוא אמר שהמשרד לא עובד כי היום יום שלישי ושאני מפריעה לו וניתק!, לקחו את כל הדברים, מה לעשות?!? אין טעם לפנו לעו"ד כי הוא רק עושה יותר גרוע ואין כסף לעו"ד אחר, האם אפשר לעשות את זה בלי עו"ד? מה צריך לעשות??? בבקשה, זה מאוד דחוף!! תודה מראש.

החלטת ראש ההוצל"פ

האם אביך הוכרז כחייב מוגבל אמצעים , אם כן מה הוחלט אילו תשלומים הושתו עליו ואילו סעדים נתנו לו בהחלטה ( עיכוב פקודות מאסר ו\או עיכוב עיקול מטלטלין )

christina20

New member
אבי מוגדר כחייב מוגבל באמצעים..

הוא משלם סכום מסויים על תיק איחוד, לאימי יש גם חובות שחלקם מושותפים עם אבי, הגשנו בקשה להכריז גם עליה כמוגבלת באמצעים ובקשה להחזר הדברים שעוקלו, הבעייה היא שאמרו שההחלטה יכולה להיות גם תוך שבועיים, ואני מפחדת שימכרו את הדברים...

christina20

New member
שאלה נוספת היא..

האם ניתן לתבוע את העו"ד הרשלן שלא טיפל בתיק (הוא קיבל מקדמה), אני אציין שהוא התעלם מהתיק לגמרי, התחמק מטלפונים, וכשאבי תפס אותו ודיבר איתו הוא אמר "אם לא תפסיק להתקשר אני מבטיח לך אני אדאג לזה שזה לא ייגמר טוב" כלומר הוא איים עליו..

christina20

New member
אני אציין שלא רק..

עיקלו כלומר רשמו את הדברים אלא הוציאו אותם מהבית

בקשה לראש ההוצאה לפועל

ניתן להגיש בקשה לראש ההוצאה לפועל על מנת שיעכב את מכירת המטלטלין שהוצאו ו\או יורה על החזרת המטלטלין תוך ציון מצבם של אימך ואביך ( חייב מוגבל באמצעים ומשלם את הסכומים שהושתו עליו ) שהינם יחידה כלכלית מאוחדת . לגבי עורך הדין אשר טיפל עבורכם בתיק : זה שהוצאו מטלטלין לא מעיד בהכרח כי היתה כאן רשלנות מצדו. שכן תהליך איחוד התיקים אורך זמן והוא תלוי בקביעת מועד לדיון , תגובות הנושים ועוד.

christina20

New member
אבל העו"ד..

לא עשה כלום, הוא רק אמר שעשה.. הוא שיקר בקשר להכל, הוא אמר לאבי שהוא דיבר והגיע להסכם עם העו"ד מהצד שמנגד ואחרי שאבי דיבר עם העו"ד השני בעצמו הסתבר שזה בכלל לא היה ולא נברא.. ומה עם האיומים? האם יש לו זכות לאיים עלינו? האם יש לו זכות לומר לי "תראי היום יום שלישי המשרד סגור ואין לך מה להתריד אותי?? כשאני מתקשרת כדי לברר את האמת????

למעלה