עיקול רכב עקב דוחות תנועה

Whisky Bar

New member
עיקול רכב עקב דוחות תנועה

שבת שלום לכל אנשי הפורום . אתמול ה -10.07.08 . קבילתי בדואר הודעה "עיקול על כלי רכב " . מפרטי ההודעה עולה כי עקב 2 דוחות תנועה הוחלט לעקל את הרכב . דוח ראשון : מתאריך 27.03.03 - נהיגה ללא חגורת בטיחות . קנס מקורי : 250 ש"ח . סכום לתשלום 613 ש"ח דווח שני : מתאריך 26.09.03 - נהיגה ללא חגורת בטיחות . קנס מקורי : 250 ש"ח . סכום לתשלום 475 ש"ח השאלה הראשונה שלי , היא האם ניתן לבטל את כפל הקנס ? מדובר על תשלום של 1088 ש"ח במקום 500 ש"ח . לא זכורות לי העברות הנ"ל . למרות שרשום שהמסירה היתה ביד . עברו 5 שנים מבצוע העיברה ללא שום איזכור וללא שום הודעה לתשלום שנשלחו לי . השאלה השניה . האם מותר (חוקית ) לעקל רכב ששוה 100,000 ש"ח עקב דוח של 1,000 ש"ח ? למה שלא יקחו לי גם את הבית ? האשה ? הילדים ?? יאללה שיתפרעו ... למי אני צריך לפנות על מנת לבטל את העיקול ?

נתן11111

New member
תשלם ויורד העיקול

מה חשבת שיש חוק התישנות על קנסות או שחשבתה שאת היכול להיתחמק מהתשלום וישכחו ממך תופתע גם לא יחודש רשיון הנהיגה שלך .להבא או שתשלם או תבקש להישפט אם אתה מרגיש שנעשע לך עוול.לסיכום גש ושלם זה הכי זול

Whisky Bar

New member
אתה קורא לעצמך עו"ד ?

בטוח יש חוק התישנות על קנסות . ובטוח שניתן להיתחמק מתשלום הקנס . אם אתה לא יודע איך , או שאתה לא מכיר את החוק . אנא על תענה . לא ביקשתי להתחמק , ולא חשבתי שישכחו ממני . בסה"כ רציתי לדעת מהן זכויותי . אשמח לתשובה הגיונית .

למעלה