עיקור וסרוס חתולי רחוב בחיפה

K A R I N

New member
עיקור וסרוס חתולי רחוב בחיפה

לפני מספר שנים היה מבצע עיקור וסרוס חתולי רחוב בחיפה, הניתוח נעשה ללא תשלום וניתן היה לתרום. המבצע הופסק, אבל חתולי הרחוב ממשיכים להתרבות, ובכל יום מגיעים אלי עוד ועוד חתולים פצועים נטושים, גורים מתים נצפים בכל יום על הכביש. הפתרון היחיד לבעיה הוא עיקור/סרוס, ולמי שמאכיל הרבה חתולי רחוב, לא תמיד יש את האפשרות גם לממן להם עיקור/סרוס- שמחיר מסובסד עולה 140 ש"ח לאחד. מקווה שהעירייה תחדש את המבצע המבורך. קארין

מה האגודה

למען החיות (שמה פרח מזכרוני) עושה בנידון ? לפני כמה ימים מצאתי גור חתולים שלצערי אי אפשר היה להוציא אותו ליד הג´אנק בתוך חור אוורור או משו בסגנון ולא היו לו עיניים :( עצוב :(

K A R I N

New member
חבל שלא יצרת איתי קשר ../images/Emo7.gif

אני הייתי באה לחלץ אותו והייתי לוקחת אותו לוטרינר...

גרי רשף

New member
גם אני בעד ה-../images/Emo108.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif

לילךLilach

New member
היי קארין ,את צודקת ../images/Emo45.gif

חשוב מאד לפנות שוב ושוב לעיריה. יש להפנות את תשומת ליבם לכך שיש עיריות שפועלות קבוע בדרך הנכונה הזאת ,למשל עיריית תל אביב ,עיריית מודעין ואם אני לא טועה גם עיריית רמת השרון. את יכולה לשלוח ולהראות לגורמים בעיריה את שתי העצומות הבאות ,שמסבירות היטב את הבעיה של חתולי הרחוב והפתרון היחיד שהוא טיפול הומני ,באמצעות סירוס ועיקור שיטתים: עצומה ראשונה עצומה שניה מאד מומלץ לפנות לוטרינר העירוני של תל אביב ,דר´ גלין ,הוא יכול להיות שגריר נפלא ולהסביר לגורמים בעיריית חיפה ,כיצד המבצע פועל בהצלחה בתל אביב ולמה זאת הפעילות היחידה שמטפלת בבעיה העצובה של חתולי הרחוב. אני ממליצה לך לפנות ל"תנו לחיות לחיות" ולעמותה למען החתול ,שהם אירגונים שיכולים לעזור לך בפניה לרשויות ובחומר והסברים מצויינים. בעיריה ,תנסי לפנות לגורמים שמזדהים עם מרץ ואיכות הסביבה ,אולי כדאי לפנות לפעילים באגודת הסטודנטים של אונ חיפה והטכניון? לזרוק להם מטרה חשובה,אולי ישמחו לקדם אותה בעיריה? מנהלת פורום חיות מחמד בתפוז

למעלה