עיקור חתולות

עיקור חתולות

יש לי המון חתולי חצר מדהימים, עד איזה שהוא שלב כל הנקבות היו מעוקרות, כולם בריאים ומדהימים וחיים בשלום זה עם זה. לפני יותר משנה אימצה אותי חתולה שלא הצלחתי לתפוס כדי לקחת לעיקור, ההמשך כנראה ידוע.... המליטה לפני שנה, המליטה שוב לפני כחודשיים, ובינתיים אימצה אותי עוד חתולה בוגרת וכרגע יש לי 4 חתולות בוגרות לא מעוקרות שלא נותנות לי לגעת בהן (כל נסיונות הפיתוי שלי לא צלחו) ובין 4 הגורים החדשים יש בטוח גם נקבות. מה עושים? בקצב הזה יהיו לי מאות חתולים מאד בקרוב.

Yukita

Active member
מנהל
אולי כדאי

שתתני מושג איפה את בארץ (עיר?) ואז אולי נוכל כאן להמליץ על קשר עם עמותה מתאימה שאולי תוכל לעזור במציאת לוכד או לוכדת לצורך העניין. יתכן אפילו שיהיו שמות למסור לך, של אנשים שיכולים ממש לעזור בלכידה - יש כאלה שעובדים עם עמותות, כמובן כאלה שהם עם כוונות טובות, לא חאפרים ובעלי כוונות רעות.
&nbsp
מה שכן, לוכד זה בתשלום... אם כי לאור ההתרבות המהירה אצלכם עדיף כבר לשים את הכסף על לוכד לצורך איסוף לעיקור מאשר לחכות להמשך ההתרבות.

תודה, ו...

אני מאזור השרון. אני יודעת שלוכד זה בתשלום, בעבר, ממש בתחילת הדרך, לכדתי 8 חתולות באמצעות בחורה מ-SOS חיות, מישהו המליץ לי עליה, היא עשתה את זה ממש טוב, לקחה אותן לעיקור בכפר סבא, זה עלה לא מעט, אבל עדיין הרבה פחות מאשר אצל הוטרינר שלנו. מאז, כל פעם שהצטרפה חתולה - לקחתי אותה לרופא הפרטי ומכיוון שזה היה אחת לכמה זמן, עמדתי בתשלום. הבעיה כרגע היא שהחתולות האלה ממש לא נותנות להתקרב אליהן, ניסיתי לפתות עם אוכל רטוב מגרה, ניסיתי בכל דרך, אחת מהן הצלחתי פעם אחת להכניס לכלוב ולפני שסגרתי את הדלת שלו - היא קפצה החוצה (ושרטה אותי כהוגן בדרך).

Yukita

Active member
מנהל
כל הכבוד על המאמצים!

עשית הרבה עבודה!
&nbsp
האם הבחורה ההיא מSOS יכולה ללכוד עבורך גם הפעם?

Mידאס

New member
אין לך הרבה ברירות, אלא להשתמש בלוכד מנוסה

אני התמודדתי גם כן עם חתולה "בעייתית" כזאת, עד לפני מספר חודשים. המליטה 3 פעמים בשנתיים. על אף ולמרות שנולדה בעצמה בחצר ביתינו, היא חתולה חששנית והססנית ולא נותנת לאיש להתקרב אליה, גם לא בשעת ההאכלה.

גם אני, על ניסיונותי הרבים בלכידת חתולים לצרכי עיקור וסירוס, לא צלחתי, אפילו כשהשתמשתי בכלוב מקצועי ללכידה.

לוכד שהזמנתי הצליח לאחר שסייעתי לו, ללכוד אותה.

מה שעשינו היה "להרעיב" את חתולי הרחוב (דהיינו לא להאכיל אותם כמעט 24 שעות), וכשהלוכד בא, לא הסתפקנו באוכל היבש המעורבב בטונה/סרדינים שהביא (בכ"ז, אצלי הם מורגלים למזון איכותי יותר
), והנחנו בתוך הכלוב אוכל רטוב וטעים, התרחקנו מהמקום כליל (כי נרצה או לא, אנחנו משרים אווירה מתוחה והחתולים קולטים את זה), וראי זה פלא - תוך 3 דקות היא כבר הייתה בתוך הכלוב ובדרך לעיקור.

את מוכרחה להשתמש בשירותים של לוכד. ייתכן שיידרשו ללכידתן של החתולות מספר ניסיונות, אבל לא להתייאש.

אני יכול להמליץ על רונן סלומון, או על אמיר (שאת שם משפחתו אני לא יודע, אבל הוא עובד בשיתוף עם עיריית ראשל"צ, אני מניח שיש פה אנשים שמכירים אותו). טלפונים, אם תרצי - בפרטי.

בהצלחה.

Yukita

Active member
מנהל
נמחקה הודעה מהשרשור

הכותבים מתבקשים לא לפרסם פרטי תקשורת של לוכדי חתולים בפורום. ניתן להזכיר לוכד שעשה עבודה טובה וראויה, אך אנא - פרטי תקשורת רק במסרים פרטיים.
&nbsp
יום טוב לכולם!

למעלה