עיקור לחתולת רחוב

עיקור לחתולת רחוב

יש בשכונה שלי חתולה חברותית שאני רוצה לעקר. העיה זה שאת החתולה הקודמת שלי עיקרתי ב-200 ש"ח וההורים שלי לא רוצים להוציא סכום כזה על "סתם" חתולת רחוב אחת. אז השאלה- מישהו מכיר מקום שמעקרים שם חתולות רחוב ביותר זול? שמעתי שבתל אביב יותר זול מבראשון לציון.

מאריאן

New member
עיקור חתולות רחוב בזול

אני לא בטוחה אם הם עדיין עושים את זה, אבל לפני כמה שנים התקשרתי לתנו לחיות לחיות ואמרתי להם שיש לי כמה חתולות רחוב שאני רוצה לעקר. הם שלחו לי טופס עם הנחה לעיקור אצל אחד מהוטרינרים שלהם, אז הלכתי עם החתולות לוטרינר והוא עיקר אותן יחסית בזול, ואם היה להם וטרינר בהוד השרון, סביר להניח שיוכלו להפנות אותך לוטרינר שעובד עם תנו לחיות לחיות בראשון לציון. פשוט חפשי את הטלפון בדפי זהב או משהו כזה.

קחי טלפון של וטרינר

. הוא נוהג לבוא לבית של בעל החיה הוא עובד באזור תל אביב ושם לעקר 052211888 . צריך להסביר לו שזו חתולת רחוב ולשאול את המחיר. עקרונית על פי הסכם עם הרופאים הוטרינרים חתולי רחוב צריכים להיות מעוקרים ב 195 ש"ח..( לא יודעת אם גם לראשלצ ולא יודעת איזה מחיר הוא יקח אבל שווה לברר.)

טל קר

New member
לבעל הטלפון קוראים דניאל, הוא מלאך,

הוא הוטרינר גם של החתולים שלי (הוא גם מגיע לבתים בפתח תקווה ובהרצליה), והוא עיקר את החתולים שלי ב150 ש"ח פר חתול תוך התחשבות מופלאה במצבי הכספי הדי רעוע (כסטודנטית שאיננה עובדת כרגע) (מדובר בחתולי רחוב שאומצו על ידי). בתל אביב יש עיקור חינם, וכיום ראיתי הודעה בעיתון המקומי, שגם בהרצליה מתחילים במבצעי עיקור חינם! אני מחר הולכת לועד הבית, והיידה, יש המון חתולים לעקר אצלנו בחצר.

musmus

New member
היי טל.

אם רוצים לעקר חתולי רחוב בתל אביב חינם איך עושים זאת?

טל קר

New member
זה מבוצע מטעם העיריה, אני יודעת

כי ידידה שלי עיקרה ככה את כל חתולי החצר שלה. אותה אישית אני לא יכולה לשאול כי היא כרגע בהודו, אבל למה שלא תתקשר למוקד העירוני של תל אביב, ותשאל למי פונים?

**לילך**

New member
בקשר לעיקורים ע"י עיריית ת"א

אני מצרפת לינק למודעה שמדברת על כך. אני אישית לא ניסיתי את האמור בה , אז אני לא יודעת אם זה באמת עובד. בכל מקרה שיהיה בהצלחה , אם תשתמש בשירות של העירייה אנא דווח על כך בפורום , אם מה שכתוב בהודעה שאני מצרפת לא נכון ,אנא תקן אותי.

למעלה