עיקלו לי את הפיצויים !!!!!

אתיזהב

New member
עיקלו לי את הפיצויים !!!!!

לפני מספר חודשים פוטרתי מעבודתי (כמו רבים וטובים) והחודש הייתי אמורה לקבל את דמי הפיצויים שלי. הבוקר קבלתי טלפון מסוכן הבטוח מטעם החברה בה התנהל בטוח המנהלים שלי והנ"ל הודיע לי כי אין אפשרות להוציא לי את צק הפיצויים מיכוון שיש על הכספים עיקול משנת 1998! כשבקשתי לדעת ממי ולמה אמר לי הנ"ל כי אין לו מספר תיק כי לא מצויין במכתב שקבל מההנהלה הראשית ואין לו מושג מי עיקל את הכסף. לי לא ידוע על חוב שיש לי במקום כלשהו - היו כאלה בעבר אך כולם טופלו עד הגרוש האחרון ועובדה היא שבכל השנים האלו לא היו לי צווי מעצר, עיקולים על המשכורות או על חשבון הבנק ( נו טוב שם תמיד יש אובר אז אין מה לעקל) אבל עכשיו ברצינות מה עושים?????????? ומיכוון שכספי הפיצויים האלה נועדו לכלכל אותי ואת בתי בתקופה הקרובה אייך מסירים את העיקול!!!!!!!!!!!! תודה

zoomarch1

New member
דעתי הצנועה

פני ללשכת ההוצאה לפועל במקום מגורייך. בקשי פירוט תיקים, אם יש על פי מס´ הזהות שלך. ככל הנראה תקבלי את מספר התיק שבו שילמת הכל אך עוה"ד המטפל בתיק מטעם הזוכה, לא סגר אותו ולא ביטל את העיקול. הגישי בקשה לראש ההוצל"פ לביטול צו העיקול עקב סגירת התיק. בהצלחה משה ואני לא עורך דין

adam2707

New member
דרכי פעולה

1. תפני למעביד שלך , ותבקשי העתק מצו העיקול . 2. לאחר שהמציא לך את הצו תפני ללשכה בה פתוח תיק ההוצאה לפועל או תפני למרכז מידע ארצי בטלפון 6593333 -02 , ותבקשי מידע על התיק , כי יכול להיות שהתיק פתוח בלשכת הוצאה לפועל רחוקה. 3. במקביל תבקשי להפיק רשימת התיקים בהוצאה לפועל , חשוב שיהיה בול הכנסה על סך 4 ש"ח בכדי שתוכלי להפיק את הרשימה. 4. רק לאחר שיהיה לך המידע הרצוי (רצוי שתבצעי זאת מידית ) תוכלי לדעת באם מדובר בתיק ששילמת את החוב , במידה וכן תפני מידית ללשכת ההוצאה לפועל ותגישי בקשה בטענת פרעתי עם תצהיר, ותצרפי את כל הקבלות שיש לך . 5. לצערי לא אוכל להמשיך עוד לסייע לך כי אין לי את כל הנתונים מה גם שאני עלול לכתוב דברים שאינם קשורים . 6. לאחר שיהיה לך כל המידע תוכלי לפנות אלי שוב , באימייל ואני אנסה להפנות אותך לאפשרויות העומדות לרשותך . בהצלחה.

אתיזהב

New member
תודה על העזרה ../images/Emo140.gif

העיקול הוסר - כי כמו שחשבתי אין לי חוב בשום מקום ובלי נדר, טפו טפו טפו נו וגם
אני אקבל את הצ´ק בימים הקרובים.

למעלה