עיקלו לי את קיצבת הנכות במלואה לטובת המזונות. האם מגיע לי הבטחת הכנסה??
D DNIEL33 New member 16/1/06 #1 עיקלו לי את קיצבת הנכות במלואה לטובת המזונות. האם מגיע לי הבטחת הכנסה??
D DNIEL33 New member 16/1/06 #2 חברים יש מישהו שמבין בביטוח לאומי שיכול לעזור לי. האם לאחר שעיקלו לי את כל הקיצבה מנכות כללית שקבלתי עד חודש שעבר. האם אני זכאי להבטחת הכנסה???
חברים יש מישהו שמבין בביטוח לאומי שיכול לעזור לי. האם לאחר שעיקלו לי את כל הקיצבה מנכות כללית שקבלתי עד חודש שעבר. האם אני זכאי להבטחת הכנסה???
H haimra New member 19/1/06 #5 הסעיף לא משנה גש למל"ל ודרוש את זכותך לקבל הבטחת הכנסה ככל שידוע לי היא בסביבות ה= 1000 ש"ח,במקביל נסה להקטין את דמי המזונות כי לבית המשפט הזכות לעשות זאת עקב מצבך. בהצלחה.
הסעיף לא משנה גש למל"ל ודרוש את זכותך לקבל הבטחת הכנסה ככל שידוע לי היא בסביבות ה= 1000 ש"ח,במקביל נסה להקטין את דמי המזונות כי לבית המשפט הזכות לעשות זאת עקב מצבך. בהצלחה.
א אתי אברהמי New member 23/1/06 #6 פניה לבית המשפט שיקטין את גובה דמי המזונות שעליך לשלם, פניה לעובד/ת שיקום במל"ל על מצבך. מגיע לך אבטחת הכנסה.
פניה לבית המשפט שיקטין את גובה דמי המזונות שעליך לשלם, פניה לעובד/ת שיקום במל"ל על מצבך. מגיע לך אבטחת הכנסה.