עיקר שכחתי

nightroll

New member
עיקר שכחתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

כפיר שלי, שמתעצל ומתעכב מוטורית, שכב אתמול על רצפת החדר ליד המחשב, והסתכל בעניין רב לנקודה מסויימת. בעוד אני מניחה בטיפשותי שהעצלן הקטן מסתכל על הדגים באקוואריום, הוא פתאום פרש את הזרועות קדימה, והתחיל לזחול כשהוא מושך עם הידיים ודוחף עם קצות אצבעות הרגליים (הוא היה בלי גרביים), עד שהוא הגיע אל חוט האנטנה של הטלויזיה... הרמתי אותו לפני שהוא הספיק לגעת, כיסיתי אותו בנשיקות, וצהלתי. הייתי נורא מודאגת מחוסר ההתקדמות שלו, ופשוט היו לי דמעות בעיניים מרוב התרגשות. ומאחר ובעלי האדיש לא התלהב התקשרתי לכל העולם לדווח על ההתקדמות... ושכחתי אתכן! אז בבקשה: בגיל 9 חודשים פחות שבוע, כפיר נזכר לזחול. בראוו!

רותי ע

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif

וזה לא נחשב גיל כל כך מתקדם להתחלת זחילה... יש יותר זריזים אבל גם זה מצויין. ושוב - מזל טוב לאמא המתרגשת ולכפיר הזחלן

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

כל הכבוד לכפיר!!! מאחלת לכם שהדברים בבית לא יעברו מטאמורפוזה
סיגל של שגיא

nightroll

New member
תודה רבה לכולכם על הסבלנות ../images/Emo13.gif

כן, אני יודעת שהעיכוב שלו לא גדול. כפי שציינתי בעבר - הוא נולד חודש לפני הזמן וההתנהגות המוטורית שלו היא כאילו הוא נולד בזמן. עד גיל שנתיים הוא אמור להדביק את הפער. בפיזיותרפיה לאחרונה היה נראה לי שהוא ממש לא מצליח לעשות את התרגילים. הוא נורא עקשן ומאוד מאוד אוהב להשען על המרפקים. אין בכלל מה לנסות איתו עמידת שש כי הוא ממש ממש מתנגד. זחילה אינדיאנית היא שלב שהיה חשוב מאוד כדי להביא אותו לקראת השלבים הבאים, ולכן האושר הגדול שלי עכשיו... הדברים בבית לא עברו מטמורפוזה עדיין, אבל באמת הגיע הזמן לסדר את החדר של הילדים...

מיכל153

New member
גם אצלי שלי עם היפוטוניה, אבל ...

היי כמה השקענו בללמד אותה לזחול, המון זמן ולא עזר כלום. יום אחד, בשעה 22:00 כשאני מתה מעייפות , פתאום , היא ראתה את הסוני פלייסטיישן והגיעה אליו בזחילה. מה עושה הסקרנות !!! ביי מיכל153

דיאנה1

New member
כל הכבוד לכפיר! ../images/Emo24.gif (האייקון

עבר הסבה למחיאות כפיים) אני בהחלט מבינה את ההתרגשות כי גם בר עשה הכל מאוחר יחסית. זה הייתרון שלנו, האמהות ל"מאחרים", ההתרגשות כפולה ומכופלת מכל התקדמות...

nightroll

New member
ועכשיו הוא זוחל לו בכל החדר,

בין הצעצועים שפיזרתי על הרצפה, קוטף צעצוע מפה ומשם, ונהנה לשחק לידי. אויש, פתחתי פה לשטן. מישהו קורא לי...

ענבל30

New member
כל כך מרגש ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif

גם אנחנו התחלנו לזחול די מאוחר (גיל 7 וחצי חודשים) ואני מדברת על זחילת גחון
זה כל כך מרגש כשזה קורה פתאום, ובין רגע הסטטוס משתנה, והתינוק שלנו נייד חופשי בשטח! אגב, רומי טיפסה היום מדרגה שלמה! עד היום היתה מצליחה מקסימום, אחרי מאמצים, להרים חלק גוף עליון מעל למדרגה - היום הצטרפו הרגליים!

יונית ש

New member
כל הכבוד לכפיר ../images/Emo45.gif

איזה מזל שלטלויזיה יש אנטנה
נפלא כל הכבוד

למעלה