עירה בירה

Funky Giraffe

New member
עירה בירה

מישהו יודע באיזה תחנת אוטובוס (עדיף דן) הכי קרוב אני יכול להגיע לצ'רלס קלור? יענו אם זה יוצא ליד רחוב גדול (אלנבי דיזינגוף וכו') אז זה יהיה יותר טוב תודה

glass vegas

New member
בתחנה ליד רמת צבי :)

אתה תתאקלם שם טוב עם הקפקפי מכולת שלך.

negative

New member
איך הכי פשוט להגיע מנתניה?

אני לוקח את המונית שירות לת"א , איפה עדיף לרדת? תחנה מרכזית או לפני? בתחנה מרכזית קו 4 או שיש משהו יותר פשוט?

חולוני

New member
ב-2 ההופעות הראשונות באמת היה יבש.

אבל איך שלוס כפרוס עלו, הם הרימו את כולם באוויר...

DJ$upreme

New member
תראה, העיר היתה מפוצצת אתמול בפקקים

אני מניח שזה קשור גם לפסטיבל - כשנכנסתי לעיר בערב כמעט אי אפשר היה לזוז. אני מניח שהפסטיבל הביא כרגיל כמה עשרות אלפי אנשים... מישהו מוכן לתת הערכה אמיתית בנוגע לכמה אנשים ראו את במת ההיפהופ?

Lagzieli

New member
שאני הגעתי סביבות 9 היו שתי בנות שרקדו

זהו. אח"כ שהלכתי בסביבות 12 שזה היה השיא היו משהו כמו 150...חצי בערך ממה שהיו רואים שם ברגיל וביננו חצי מהם גם היו בשביל התקלוט ולא ממש בשביל ההופעות. קצת מבאס לראות את זה אחרי השנים שהיה מפוצץ שם קהל ש80 אחוז ממנו לפחות היה מאנשים שבאו להופעות והכירו את האמנים עם כל הכבוד שיש לי לאמנים שהופעיו שם אתמול חוץ מפלד ואורטגה אף אחד לא גרם לי להישאר שם

bitcho

New member
היה גדולללללללללל

כל כך נהנתי !!! היה פשוט מעולה! כהן את מושון היה מטורף הכיי נהינתי תכ'לס , סגול היה בסדר , פלד ואורטגה היה מפציץ , לוס כפרוס היה טוב מאוד קוואמי והחלבות היה אחלה אבל זה רק אני או ששמעו את הלהקה יותר חזק מקוואמי? אין לי מושג מי היו אלו שהיו לפני קוואמי-השמנמן והשני חח אבל השמנמן היה משעשע לאללה D: קיצר היה מעולה! כהן את מושון--כבוד!

bitcho

New member
וואלה ???

אחי הוא היה לי מוכר D: זה החבוב ללא החולצה בכיכר פארטי----לא יודע איך לא זיהיתי D: הוא גדול!!!!!ולא הכוונה לא לרוחב. :)

EmGee

New member
הכרס שלו קטנה טיפה לדעתי...

אבל עדיין אפשר לזהות אלמנטים כמו חולצת כפתורים פתוחה לרווחה ובדיחות קרש...

Silly A

New member
היה מעולה פלוס פלוס. פרגון ענק.

בחרתי שלא להשתתף בהתנצחויות שהלכו פה לגביי הליין-אפ וימי יאגא העליזים... אני רק רוצה לציין שזו אולי הפעם הראשונה שאני מגיע לאירוע שיש בו במת היפהופ שמפגישה אמנים רבים, ושלא רק שנשארתי ברוב מוחלט של הזמן בבמה הזאת (ולא בשביל אחווה סצינאית או פירגון על-בליינד) כי ממש נהנתי מההופעות והרמה שאליה המופיעים הללו הגיעו, אלא שגם החברים שבאו איתי, שהיפהופ זו לא כוס התה שלהם ביי-פ'אר, עזבו את הבמה רק בשביל הקספרים, ובדיעבד, גם אמרו שההופעה של לוס כפרוס הייתה מבחינתם השיא של הערב, ולא הארנבים המדוברים. אז מה היה? כהן@מושון השתפשפו לאללה מהפעמים הקודמות, אני זוכר שעוד לפני שנה ככה באורבן הקודם הייתי שופט אותם כראפרים דיי בזלזול, והפעם הרגשתי שההגשה שלהם מתחילה להגיע לרמה של הביטים המעולים, ושיש להם אחלה אווירה. כל הכבוד. סגול59 גם משפר את הפלואו שלו מהופעה להופעה ומשיר לשיר, וכמו תמיד יש לו פאנצ'ים שגורמים לי לעצור ולגחך. ג'וני הקטן לא עשה עליי רושם טוב במיוחד, אבל אני לא אפסול את השת"פ (המעט תמוה) הזה כל עוד לא שמעתי עוד חומרים. פלד ואורטגה הם בהחלט השיא שלהיפהופ בעברית יש להציע. אנרגיות מטורפות לגמריי, מילים גם לעניין, פלואו והגשה מעולים, עבודה מאוד TIGHT עם הלהקה החיה (שהעצה היחידה שלי לשיפור היא להפעיל אותה יותר, לדעתי הראפ גנב את ההצגה ברמה שבחלק מההופעה זה נשמע כמו הופעה עם דיג'יי)... זה הדבר הכי טוב שנשמע בראפ בעברית סו פ'אר לדעתי. איפשהו אחרי היו קטעי מעבר מעט בלתי-מורגשים (או אפילו בלתי-נראים) של רז אקסטרה ג'י ומקדדי שעשה שטויות... אז אני כן הקשבתי לזה, וגם סחתיין על רזי שמשתפר חבל על הזמן. שלח לי בהזדמנות את הוורס עם הסופרנו והגלוק :). קוואמי היה דיי מיותר. לא מת עליו גם ככה, וההופעה שלו הייתה מבולבלת ודיי משעממת, ובתור גולת הכותרת של הבמה, ה-"ילדים" שהיו לפניו לקחו אותו בהליכה. אם לסכם את סגול59 ב-"שמע,", כהן@מושון ב-"קפוץ.", את פלד@אורטגה ב-"שרוף!", אז קוואמי היה סוג של "אההה... מה הוא רוצה?". ואולי יש משהו בדברים שסופרים אומר, בכך שה-שיא של הבמה, לא היה היפהופי... ה-שיא, הייתה הופעה מדהימה של לוס כפרוס, זה היה מקפיץ, מוסיקלי, מגוון ופשוט מעולה. עף לי התחת, והשאיר בי רצון גדול לשמוע את האלבום ולבדוק מתי ההופעה הבאה שלהם, ובכלל, כל ה-THEME הזה של "ראסטה-ואסילי" מגניב ברמה בינלאומית. סה"כ, אחלה ערב, ואחלה במה, והמון הערכה לדוויק על הארגון... הסאונד היה מצויין, ההופעות זרמו טוב מאוד, ואני ממש מרוצה מכך שהערב היה תחת ניצוחו.

למעלה