עירום בסיני ? איזה חופים עדיפים הבנתי דאב.
ר ר ב י ט ל New member 24/6/07 #3 תלוי בממשלת מצרים הכי טוב לשאול את המשטרה ונציגי החוק המצרים באיזה חוף הם לא עוצרים ../images/Emo13.gif
תלוי בממשלת מצרים הכי טוב לשאול את המשטרה ונציגי החוק המצרים באיזה חוף הם לא עוצרים ../images/Emo13.gif
ר ר ב י ט ל New member 24/6/07 #5 כדאי להכין ערכת ריקודי בטן עשו לך ברית מילה בגיל 7? כי אחרת את לא משתייכת לשבטי הבדואים באיזור
ק קוואנט New member 24/6/07 #6 כיוון שגם המוסלמים נימולים... אם יתפסו את הגברים שבינינו עירומים, זה לא ממש יצביע דווקא על יהדותנו../images/Emo3.gif
כיוון שגם המוסלמים נימולים... אם יתפסו את הגברים שבינינו עירומים, זה לא ממש יצביע דווקא על יהדותנו../images/Emo3.gif
ר ר ב י ט ל New member 24/6/07 #7 גברים זה לא כמו נשים לגברים בטח יגידו להתכופף ../images/Emo3.gif ואת הנשים בטח ירצו לבדוק יותר לעומק ../images/Emo6.gif ואני אין לי בכלל סטיגמות
גברים זה לא כמו נשים לגברים בטח יגידו להתכופף ../images/Emo3.gif ואת הנשים בטח ירצו לבדוק יותר לעומק ../images/Emo6.gif ואני אין לי בכלל סטיגמות
S sl 3977 New member 24/6/07 #9 ויש גם אחוז לא קטן של נוצרים בצפון אמריקה ובאירופה שחותכים להם את הפין מטעמי בריאות ולאו דווקא מטעמי דת
ויש גם אחוז לא קטן של נוצרים בצפון אמריקה ובאירופה שחותכים להם את הפין מטעמי בריאות ולאו דווקא מטעמי דת
ל ל י ש ל י New member 26/6/07 #10 הכרתי נוצרים שעשו ברית מילה מטעמי בריאות וגם מוסמלים אך לא ידעתי שמוסלמים כמו היהודים עושים ברית מילה על תקן של נורמל - הרגל
הכרתי נוצרים שעשו ברית מילה מטעמי בריאות וגם מוסמלים אך לא ידעתי שמוסלמים כמו היהודים עושים ברית מילה על תקן של נורמל - הרגל
S sl 3977 New member 26/6/07 #11 אני כבר הרבה זמן יודע שגם אצל המוסלמים עושים וסיפרו לי שעושים שחותכים לנערים מוסלמים את הפין בגיל 13