עירום

עירום

שלום לכולכם! קפצתי מפורום הנקה כדי לשאול שאלה. אתמול בארוחה המשפחתית עלתה סוגיית העירום המשפחתי.אולי כבר דנתם בנושא ואני פספסתי ובכל זאת... לאימי יש חברה שמסתובבת ערומה חופשי מול 3 בניה בגילאי יסודי עד אחרי צבא,והם גם. אני תופסת את משפחתי כמאוד פתוחה,מדברים אצלנו חופשי על הכל,אבל לא הולכים ערומים. עד איזה גיל נתפס עירום כ"נורמלי",עבור הילד? היום נראה לי מצחיק שהציצי שלי הפך להיות של ניב כמעט בלעדית(אבא מקבל שאריות
),ויבוא יום ואסתיר אותם ממנו. איך אתם נוהגים בבתיכם(בעיקר עם הגדולים כמובן)?

ר של ניב

New member
מהרגע שזה נהפך למשהו מיני

בעלי היה עושה אמבטיות עם ביתי כשהייתה קטנה, אני עושה איתה גם היום, היא בת 3 וחצי, עד שהיא התחילה להתעניין באיבר מינו. היום הוא לא מסתובב לידה עירום כי היא יותר מידי חוקרת בנושא וזה מביך ולא נראה לי לעניין. אמא שלי הייתה מסתובבת בעירום עד שזה הפריע לאח שלי. כמובן לא מסתובבים בבית, אלא כשיוצאים מהמקלחת להתלבש וכדומה.

Kalla

New member
אצלנו לא נהוג להית עירומים

לפני ילדים בגיל שהם כבר מבינים את זה, כלמר 3-4. לא בגלל שהייתי פסלת את זה באפן גרף בכל משפחה, אלא כי לנו אישית זה מפריע. לדעתי - שכל אחד ינהג איך שנראה לו מתאים.

Kalla

New member
סליחה על המחסר בווים

המקלדת שלי השתגעה לגמרי ואנחנו אמורים להחליף אתה בהקדם.

פעם אהבתי להסתובב בקיץ רק בתחתונים

חשיפה.... (תרתי משמע) אבל ככל שהילדות שלי גדלו זה נראה לי קצת לא במקום על אף שאני מציינת בפניהם שיש מקום לכל דבר ועניין ועירום בבית, בחדרי חדרים זה בסדר גמור אבל בשום אופן לא ברחוב. בים אפשר להסתובב עם בגד ים וברחוב עם חולצה ומכנסיים/חצאית או שמלה. לא מראים לאף אחד את התחתונים ובטח שלא מתפשטים ברחוב. וזה נכון גם לגבי הקטנה בת השנתיים וחצי. אותה אני עדיין מפשיטה בחוף הים לגמרי כי ממילא היא עדיין עם חיתול ועלולה ללכלך את בגד הים. הגדולות בנות 9 כבר מתביישות להוריד חולצה אפילו בפני הרופאה. גם בפני אמא שלי, סבתא שלהם הן מתביישות להתפשט. אז עם כל הליברליות והחופשיות אני מזכירה להן גם קצת צניעות. אני אאפשר להן להתלבש איך שתרצנה כשתהיינה בגיל העשרה כי אם אני אריב איתן זה יחזור אלי כמו בומרנג והן יעשו ממילא מה שהן רוצות אבל אני נותנת להן בסיס לגבי גבולות גם בנוגע ללבוש.

יסמין43

New member
אני בגישה שלך.

עד גיל שנתיים-שלוש, העירום כמעט לא משמעותי, לדעתי. לא מעורר תהיות ושאלות והשוואות. לאחר מכן כבר צריך לצנזר, לטעמי.

למעלה