עיריית רעננה מתחזקת

עומר247

New member
עיריית רעננה מתחזקת

העיר עלתה למקום החמישי במדד הערים החזקות בארץ (4 הערים שמעליה גדולות ממנה פי כמה). אין עוד ערים בשרון בעשירייה הראשונה. במדד היעילות נשארה עיריית רעננה במקום הראשון זו השנה השניה ברציפות. מיד אחריה מופיעה עיריית הרצליה, שעלתה מקום אחד ועקפה את תל-אביב. בשנים האחרונות רעננה עולה בעקביות ומקבעת את מעמדה כאחת הערים החזקות והמובילות בארץ, אם לא הראשונה שבהן ביחס לגודלה. שנמשיך ככה.

../images/Emo45.gif העירייה וראש העיר עושים עבודה טובה

(למרות המקטרגים
). כשרואים למשל את התפקוד המופתי בפסטיבל הילדים או ההתארגנות להבאת ילדי שדרות לעדלאידע, זה די ברור.

ברעננה - העירייה איכותית...כמו גם התושבים...

התושבים בעיר הם איכותיים ביותר
העירייה לא הייתה מצליחה להגיע להשיגים כאלה עם תושבים אחרים... ועירייה לא איכותית לא הייתה מחזיקה מעמד מול תושבי העיר... - רעננה היא עיר מבורכת - ואני והשבט שלי, נתברכנו לגור בה...

ATAF151

New member
צריך גם תושבים וגם עיריה איכותית

למרות שהתושבים איכותיים, פחות ממחצית מהם באו להצביע בבחירות 2005, וזאת למרות שהיה מדובר בבחירות צמודות מאוד. כלומר יתכן מצב של תושבים איכותיים עם עיריה גרועה, ולמשל ברמת השרון יש כבר עשרות שנים עיריות בינוניות ותושבים איכותיים.

ולמרות זאת, תושבי רעננה איכותיים מאוד../images/Emo24.gif

והאיכות שלהם מתבטאת בהרבה מאוד תחומים... אגב, ברמת השרון, ראש העיר הנוכחי, איציק רוכברגר מוערך מאוד ע"י התושבים בעיר. הוא חייכן, קשוב מאוד לתושבים ושינה את המראה של העיר- מה שקודמיו לא הצליחו לעשות. אולם - אל לך להשוות בין עיריית רעננה לעיריית רמת השרון, שכן עיריית רעננה מובילה עליה בגדול...כמו שאל לך להשוות בין תושבי רעננה האיכותיים לתושבי רמת השרון האיכותיים... אגב, אגלה לך סוד שישמע הזוי - כאשר אני נכנסת לתוך תחומי העיר - אפילו האוויר שאני נושמת, הוא אוויר שונה... - חולה על העיר

../images/Emo32.gifהודעה: נמחקו כאן ההודעות על הדמוקרטי

קיים שרשור פעיל בנושא, שם מקומו של הדיון. גיליתי סובלנות ניהולית רבה בעצם הצבת בקשה מנומקת בנושא לפני מחיקה, א/נשי הדמוקרטי החליטו לא לכבדה ומאחר והמשיכו להציב הודעות - נאלצתי למחוק, מה שאולי צריכה הייתי לעשות מלכתחילה. חוסר הכבוד הזה לכללים מאוד מעציב אותי. לארזS - תודה וסליחה - לא ניתן להשאיר הודעות באופן סלקטיבי כשהן משורשרות אחת לשניה.

למעלה