עירית לוד- אוהל מחאה

מני05

New member
עירית לוד- אוהל מחאה

עובדי עירית לוד טרם קיבלו את משכורתם זה החודש השלישי היום הוקם אוהל מחאה שאלו הצטרף המועמד לרשות העיר עמוס חג'ג שבא להביע תמיכה בעובדים, הוסבר לו בן היתר שהעובדים פוחדים מההנהלה ולכן לא מגיעים בהמונהם והוא אמר אני מבין אותם גם עלי איימו.

zivsb

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifעמוס אתה יכול לעזור

lj101

New member
פופוליזם פוליטי לקראת הבחירות או

הזדהות אמתית או נסיון לגרוף עוד קולות בקלפי ? לפני זמן לא רב טען עמוס חג'ג' כי לא יתכן שעובדים אינם מקבלים את המשכורות בזמן ולפעמים בכלל לא מקבלים אותן ?, האם מר עמוס חג'ג' שבה מתחום השוק הפרטי ואין דבר כזה שנקרא הסכמים הסתדרותיים אלא חוזים אישיים ומי שטוב מקבל יותר ואין וועד עובדים כל אחד לעצמו איך הוא יוכל להאמין במה שהוא לא עושה כיום במסגרת העסקית שלו ?. האם עמוס חג'ג' מתכוון להוריד את רף מטופלי הרווחה בעיר ואיך ? האם הוא מתכוון לפתוח "מלחמת עולם שלישית למול כל סרבני המיסים וגנבי השטח הציבור ובכך להעמיק את גביית המיסים. איך הוא מתכוון לגרום להגירה חיובית לעיר אוכלוסיה איכותית ולמנוע מאוכלוסיה בעייתית להמשיך להגיע לעיר. איך מר חג'ג' מתכוון לטפל בבעיית הסמים בלוד. בעצם יש לי הרבה שאלות אבל אני מקווה שהבנתם את הכוונה, שעד היום לא ראינו בשום מקום את התוכניות שלו מלבד ההתרפסות והברכות שקיבל מכל מיני רבנים שדואגים לאינטרסים שלהם ולא של העיר. בברכה LJ101

zivsb

New member
ידידי ji101 אספר לך סיפור

ההבטחות של הבעל היו לפני... או אחרי.... לפני.... אמרה האמא לא תקבלי לפני...מבטיחים הכל

lj101

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק ב-100%, ולכן לפני

שהעובדים שבסה"כ אשמתם היחידה בזה שהם עובדי עירייה, ושוב חלקם יאמינו להבטחות סרק של הבחירות מצידם של המועמדים, ואני מתכוון לכוווולם. לצערינו בגלל אופי האוכלוסיה אין הציבור עובד לפי מבחן התוצאה ואם אכן הם היו בודקים חלק גדול מהפוליטיקאים באיזור היו נעלמים אחרי קדנציה. בברכה LJ101

the buty

New member
במה איימו עליו ?../images/Emo122.gif

זה מה שנקרא הזדהות מוחלטת ... גם אני ! גם אני ! ... למה אני לא ?!

למעלה