עיר הבירה...

jack s

New member
עיר הבירה...

היה טוב וטוב שהיה? או שרק אני חושב ככה?

Uv Kruvi

New member
חאווה

תשים דיסק במערכת... תקנה גולדסטאר\הייניקן... תקנה מלאווח\פיצה\נקניקייה... ועשית לך פסטיבל הבירה משלך...ויהיה לך פחות צפוף... :) היה סתם... עוד תעסוקה...לא יותר מזה... :)

NiGa

New member
בפסטיבל האוכל היה יותר בירה

עיר הבירה? חחח הצחקתם אפילו קרלסברג לא היה... אשכרה סתם ועוד יום לפני הייתי בניצנים... אז איזה נפילה זה להגיע לשם.

king kazabubu

New member
לא היה קרלסברג?

הייתי בטוח שראיתי שם... טוב מה זה משנה.. שותים קצת מכל דבר... והאמת, היה יותר אוכל מבירה.... אבל סך הכל היה משעשע

SuX

New member
אוף!!!

היה נחמד... היה ראפ ערבי מצחיק עד כאב... אסקייפ היה חיכוי עלוב של אילת והופעות להתעלף - דנה ברגר וחברותי... ולבסוף ראינו מפורסמים נמרוד רשף שהעמיד לי את הפטמה מוקי שעדיין בקטע של שלום - הבנתי את זה מהחולצה שלבש "שלום עכשיו" פשוט זוועה!!!! אבל בכל זאת נחזור לשם היום!!!!

Uv Kruvi

New member
חזרתי שוב...

הייתי גם היום... אחרי אתמול זאת היתה חוויה שונה היום נהנתי לאאלה,כנראה למדנו מטעויות של אתמול... :) הגענו לסוף של הדורבנים, מה שביאס אותי בטירוף, אבל הלכתי לגיטריסט וביקשתי את המפרט, אז קדימה המפרט של הגיטריסט של הדורבנים, קדימה ללחוץ לו את היד וכאלה אח"כ בוטן מתוק בקרקס, נתנו הופעה טובה, נהנתי מהם לסולן שלהם לא היה מפרט עליו, ביאס, אבל הוא היה נחמד, אז נוותר לו... אח"כ נקמת הטרקטור, לא מכיר, נקסט אח"כ הדג נחש, מקפיץ ונחמד... באמצע איפשהו היה רגאיי...ו"כחול", מסתבר שיש משו כזה... להקה אירית, מוזיקה נחמדה לאאאאאלה, מומלץ לאאלה... הרבה אוכל, קצת שתייה, פיצה בגדול על אתמול שאכזב... :)

The WizardMan

New member
גם אני הייתי ...

הגענו מאוחר משהו , באמצע ההופעה של הדג נחש (שמועה אומרת שהם הגיע מהשלט "נהג חדש") ... קיצר מה שהספקתי להיות היה חביב ביותר. ולא ידעתי שהדורבנים מופיעים ועכשיו אני מתבאס שלא ראיתי ת'הופעה :\

Kehribari

New member
קוקי זו לא שמועה!

זה נכון... הדג נחש שמם לקוח משיבוש האותיות"נהג חדש" (לא סתם יש להם לוגו שנראה כמו השלט המקורי...

NiGa

New member
ומאיפה את יודעת איך שלט כזה נראה?

חחחח!
קדימה טסט ראשון
(שימי לב - בלי תוספות אחרי המשפט...)

The WizardMan

New member
אני אישית לא מכיר את הלוגו

אבל שמעתי אנשים מדברים על זה , והם שכנעו אחד את השני שהלוגו לא ממש דומה לזה של "נהג חדש". זתומרת אלא שמכירים את הלוגו , השתכנעו שהוא לא ממש דומה לזה. חפיף , זה עדיין רעיון משעשע ואני לא יכול לחשוב על דרך אחרת שממנה הם הגיעו לשם.

SuX

New member
מפה ומשם...

אני נהנתי ביום השני של הפסטיבל ... עליתי על הבמה של איסקייפ והתחלחתי לרקוד עם שתי ידידות שלי היה ממש פצצה!!! מטמטם- הורס!!! מעלף יא וואלי!

ToiletDuck

New member
נקמת הטרקטור עדיין קיימים? לא

שמעתי את השם הזה מאז הייתי ילד קטן...

למעלה