עיר הנוער בחיפה רשמים

גיטי123

New member
עיר הנוער בחיפה רשמים

הייתי בביקור לילה המון המון נוער הכניסה עלתה כסף כמו כן היתה שדרה ארוכה של דוכנים שהועמדו מראש ועמדו יתומים היו כ-5 דוכנים שהתפרשו על כמה שולחנות שרק רצו היתה מירב קעקועים תכשיטי שוק רמלה לוד בגדים בקיצור עלוב ללא יד מקצועית וחבל!!!

../images/Emo34.gifגברת גיטי הנכבדה

עיר הנוער חיפה היו כ 10 דוכני מכירות וכ 3 סוכות שממול הדוכנים היתומים היו של מועצת נוער דוכני הסברה ומידע שבכול שנה מתקפלים בשעה עשר וחצי כגון גיעד שליט אל סם ניפגעות תקיפה מינית ועוד אחרים דוכני המכירות עבדו כול אחד קיבל את הגודל הנדרש לו והיו מרוצים נכון הכניסה היתה בתשלום של 20 שח במכירה מוקדמת שנמכרו כ 15000אלף כרטיסים וביום האירוע נמכרו השנה עוד 12000אלף כרטיסים בקופה הרשמיים שלך שישארו בהשארתך בלבד הרי הקופה בסוף היום מדברת אל בעלי הדוכניים המחויכים ואם הרושם שקיבלת על חוסר מקצועיות אז על תירשמי למפייקים בלתי מקצועיים כמוני [שהרי כול אירוע שאני מפרגנת מדבר בעד עצמו ברוך השם] דרך אגב אדם המביא דוכנים לא עובר קורס ההפקה המפיקים עצמם מתעסקים באומנים ההגברה פירסום ויחצנות האירוע אז שיהיה לך אחלה אירועים שתצלחי ושיפסיקו להסתכל בקנקן של האחר שיהיה בהצלחה מירב

גיטי123

New member
יריד עלוב ולא מקצועי פוגע באמינות של ירידים

אחרים וכמו כן לספקות אצל בעלי דוכנים אני מאמינה שעבדת יפה עם כמות עצומה של נוער וכשאת מכריזה שאת בלעדית תמורת המעט דוכנים שהצלחת לגייס אני לא מאמינה שעיריית חיפה יכולה להתגאות בשדרת הדוכנים היתומים אגב ביקרתי ביריד ב-9 בערב אני מציעה שתתמקדי במה שאת טובה קעקועים

תשובה לגיטי הנכבדה

אמינות שלך פוגעת באנשי הדוכנים צרות העין שלך כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני בלעדיתתתתתתתתתתתת בכול האירועים שאני מארגנת ויש המון אירועים שגם לא מפורסמים אירועיםפ סגורים וכו בדרך כלל אנחנו עובדים עם אנשים קבועים וטובים בקשר לכמות הדוכנים הרי כול בעל דוכן ישמח שיהיו מעט דוכנים שכך יעבוד טוב ולא עבור המפיק מנסיון שדרת הדוכנים היתומה לא היתה קשורה אליי אלה לערית חיפה אז צרי קשר איתם במה אני טובה ומה לא אני יחליט ידוע לי שמפריע מאוד מאוד שאני לוקחת אירועים טובים וגדולים בדרך כלל מה לעשות אדם שלא מיתעסק בכוסו של חברו ומאחל לו רק טוב אלוקים רואה אותו ותמיד ישלח לו שפעעעעעעעעעעעעעעע [דרך אגב ראיתי אותך שם אבל לא פניתי אלייך מכיון שחיכיתי לתגובה ממך ידוע לי שקשה לפרגן אדם לחברו] ולסיום דיון זה מראש התבקשתי לרשום 10 דוכנים בלבד אז למה שאביא 30 אפשר לראות באינדקס דוכנים וזה ידוע עיר הנוער כול שנה מקבלים שטח מסויים למכירה/ שטח מסוים למזו/ן ושטח לדוכני הסברה אז גיטי היקרה מכול הלב לא ארשום אותך לאירועים האחרים שלי מאחלת לך שפע הצלחה ופרנסה טובה

גיטי123

New member
סוף פסוק

אני לא מכירה אותך אלא רק מדבריך בפורום ועקשנותך סביב כל זמר או כל פפיס לגרור דוכנים ולקרוא לזה יריד כדי שתקבלי דוכן חינם ובלעדיות קבלי את האמת והשקיטי

אלירן213

New member
עיר הנוער חיפה

האירוע היה מעולה כגון הניהול והמכירת והאירגון מנסיון האישי היה יחס טוב אישי והיא עמדה אחרי המילה שלה אז למה הקנאה והליכלוך חבל אני מאחל למירב שתמשיך לקבל אירועים ותיקח בלעדיות ושתמשיך להיות אדם נפלא וישר כמו שהיא בכול אירוע שעבדתי איתה תמיד חשבה עלי כדוכן ולא כמפיקה והיה חשוב לה שנעבוד ואף פעם לא הישלתה אותי אז מירב עלי והצלחי וניפגש בעכו ובשאר האירועים

לגיטי היקרה

חבל שאת לא מכירה אותי ולי אישית טוב שכך בדבריי בפורום אתעקש באופן טבעי על כול אירוע שמאורגן וכול זמר יש כאלה שמתעקשים גם על ירידים ומנסים גם הם לגרור דוכנים וטוב שכך הרי הפורום משמש מפיקים ובעלי דוכנים לי אישית ניראה שמפריע לך האירועים שלי שלא הישתתפת בהם לעולם וטוב שכך ברגע שאני עושה אירוע עם הופעות ומקבלת בלעדיות זה מפריע לך אז חבל כי זה דבר טבעי אז גיטי היקרה שתיהיה לך פרנסה ענפה ושנה טובה ומתוקה ואולי ניפגש באירועים שאני לא בלעדית אצל מפיקים אחרים ואצלי מה לעשות אני בלעדיתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואם את לא חושבת שלא מגיע לי אז על תכנסי להודעות הפירסום יהיה לך יותר קל להיתמודד עם זה נשיקות מירב

avr50

New member
עיר הנוער חיפה 2010

אין לי מושג מהיכן וכיצד הגעת להתרשמות הנ"ל. אני עבדתי עם דוכן תכשיטים לנוער ולא ראיתי שום תכשיטי רמלה לוד. ניהול הדוכנים היה ברמה מקצועית, לכל בעל דוכן ניתן שולחן מוצל רחב וארוך כולל תאורה . כמות הדוכנים היתה סבירה באופן שאיפשרה לכל בעל דוכן להתפרנס בכבוד (להבדיל מירידים אחרים שבהם יש עומס של דוכנים ובסוף אף אחד לא יוצא נשכר).אני מאחל לכל בעל דוכן תכנון וארגון כמו שאני חוויתי בעיר הנוער בכל יריד ופסטיבל בעתיד. ודרך אגב המון נוער הינה ערובה לפרנסה טובה.

גיטי123

New member
אומנים לא היו ןאכן

אתה מסוג תכשיטי שוק רמלה לוד סוג הדוכנים התאימו לאירוע מה קרה.? אי אפשר לומר איך נראה היריד בעין המבקר? מישהו מתח ביקורת על "המפיקה " מאיפה הרגישות ?אני לא מתיחסת לרמת הסגנון של המגינים ולמה ועל מה צריך להגן?. תלמדו לקבל ביקורת קהל המעריצים אין סיכוי שאני כאומנית אעבוד איתך "המפיקה?

לגיטי השכלי

רוב האירועים שמתקיימים אצל רוב המפיקים האומנים היוצרים כמעט ולא מיתפרנסים אז בעתיד שיהיה אירועי אומנים יוצרים תכשיטים ומעצבים עבדי איתם אם את רוצה להישתלב באירועים הנל זה לשיקולך נכון שיש דוכני אומנות שזה כך ניקרא מיתכונים למיכרה אז שאת הולכת לירידים/פסטיבלים ורשום אומנים תבררי ותעשי בדק בית יכול להיות שיתאים לך להישתלב אבל רוב הפסטיבלים זה סגנון הדוכנים המצליחים גם בעל הדוכן שמח וגם האוכלסיה שמחה אז שישהיה לך שפע [דרך אגב שני האנשים שרשמו הם בעלי דוכנים מקסימים נוחים ואיכותיים שהם עצמם עבדו אז מה זה משנה שוק לא שוק העיקר שהם היתפרנסו בכבוד וזה סגנון הדוכנים שהנוער יקנה בהם וזאות הגדולה לא להביא 30 דוכנים למקום והם לא מתאימים לאוכלסיה ושיהיה יפה בעין והם יחזרו מופסדים והיו דברים מעולם שרצו שפע שיהיה יפה וחזרנו עם כינים אז גיטי יקרה אני מבינה שהיתאכזבת אבל זה בסדר מי שצריך יהיות מבסוט חזר מבוסט ויש הוכחות בשטח העריה העריכה מאוד בעלי הדוכנים והמפיקי האירוע רק שבחים קיבלתי לגבי דוכני ההסברה מי שאירגן שם זה נוער אז תיפני אליהם] אז שנה טובה ומקווה שתצליחי באירועי אומנים יוצרים סוף פסוקקקקקקקקק

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifטוב, אני חושבת שהבנ נ נ נ נ ו ו ו ו ..

די ומספיק. ההתנגחות הזו כבר מיותרת ונשפכו יותר מדי מילים מיותרות, כבר משעמם. הגברת הביעה את דעתה על מה שראתה, כך התרשמה וזה מה שרשמה, ענית פעם אחת וזה היה מספיק ואפילו ארוך מדי וסטית מהנושא לענין האישי.

לחיה הנכבדה

לא עניתי יותר מדי ארוך הבעתי את דעתי ומותר לי כך המלים המיותרות ודעתה של הגברת אף אחד לא שאל את דעתה וברגע שאדם מנסה להביע את דעתו בצורה מכפירה ולהטעות דוכנים זה לא יפה מענין אף פעם לא ראיתי בפורום דעתם של אחרים על אירועים שלך ואם היו כאלה אני מאמינה שההית מתנהגת באותה צורה או לחליפוין לא היו מגיעים לפרסום מפריעה לכולם וחבל שאני דוכן בלעדיתתתתתתתתת ומתיעסקת באירועים רק הם לא מבינים שאי לוקחת בלעדיות במקום כסף שמנהל דוכנים אחר שאין לא דוכן היה מוסיף עמלה על עבדתו ובצדק מי כמוך יודעת שלא צריך נסיון עם דוכנים ולא צריך הכשרה לנושא צריך הכשרה להיות מפיק אירועים בהפקה עצמה שבדרך כלל הם לא מיתעסקים עם דוכנים יותר עסוקים באומנים ובשאר ואז מוכרים לאדם צד ג את הדוכנים והמחיר יותר גבוהה ובצדק אז די הרי זה לא עוזר תמיד יש דוכנים ותמיד יהיו אנשים שירשמו חבל לקחת עוונות שיהיה שנה טובה שפע בראות הצלחה אהבה אחווה שלווה יושר הבנה ושלום

למעלה