"עיר הקארטינג" של ביטוח ישיר

BaZbAzOn

New member
"עיר הקארטינג" של ביטוח ישיר

כנראה שרד בול זו רק ההתחלה- בחודש אוגוסט יתקיים בגני התערוכה הפנינג קארטינג ענק שיתפרס על יומיים. אפשר לקבל פרטים ראשוניים בקישור http://www.allmarketing.co.il/Index.asp?ArticleID=3573&CategoryID=180 . אינני יודע מהי התחרות שתהיה שם או מי הנהג המהיר ומהו הכלי המהיר, אבל זה מפתה ומעודד מאוד מאוד.

ILIA kogosov

New member
ניחוש..

אני יכול רק לנחש שההופעה של נהג הקרטינג המקצועי הנוהג בכלי המהיר ביותר בארץ תבוצע ע"י איציק מנשה על השיפטר! וכל העניין של התחרויות במסלולים שונים נשמע מאוד מעניין! יבנו במקום מסלולים? מאוד מעניין ומסקרן.

בנקלה

New member
מעניין מאוד :)

יכול להיות שהכלי המהיר הוא קארט 2 פעימות רגיל. אולי אפילו 4.. מי שכותב את הכתבה כותב מה שאומרים לו הוא לא ממש מבין..

ILIA kogosov

New member
...

יכול להיות ש"הכלי המהיר בארץ" יהיה 2 פעימות רגיל. אבל ממש לא נראה לי שזה יהיה כלי 4 פעימות רגיל!

בנקלה

New member
מי יודע...

אני לא חושב שיש מועדון קארטינג בישראל שלא כתוב לו בפרסומות "הקארט המקצועי בישראל" או "הקארטים הטובים בעולם".. אי אפשר לדעת מה אמרו לכתב, אבל אני מקווה שזה יהיה השיפטר :)

BaZbAzOn

New member
../images/Emo207.gif איליה- מה קורה?

איך אתה מרגיש? מה קרה לך בסוף? בכל מקרה- תהיה בריא!

ILIA kogosov

New member
../images/Emo32.gifהכל בסדר,אפשר להגיד.

עשיתי צילום של היד בקפלן באותו היום והצילום הראה יד נקיה משבר! כמובן שמחתי,כי רק התחיל החופש ואני לא צריך יד שבורה בחופש! "האורטופד" בקפלן,אם כך אפשר לקרוא לו,הכאיב לי קצת ושלח אותי הביתה! אני קצת צולע בגלל שהמכה ברגל היא בידיוק בשריר הירך,עם שריטה,גם האזור האחורי של הזרוע יש שריטות,גם בידיוק בשריר וגם קשה להזיז! עכשיו אני מרגיש בסדר אפשר להגיד,למרות שאני בכל זאת מתקשה קצת להגיע למטבח,שזה המקום הכי חשוב לי עכשיו. (אוכל,שתיה, זה מה שיש לעשות כשאתה לא יכול לצאת מהבית,ולא בגלל שאתה לא רוצה אלה בגלל שאתה לא יכול)! נקווה שעד שבוע הבא כבר יעבור הכל ואוכל להישתתף במוקדמות רד בול ברחובות! תודה על הדאגה

למעלה