עיר הקומיקס 2003

moshikgulst

New member
עיר הקומיקס 2003

קצת פרטים על ארוע הקומיקס ששלחו לי מאיגוד הקריקטוריסטים הישראלי: הארוע בשם "קומיקסיטי 2003" ייתקיים במודיעין בתאריכים 9-11/4. הוא ייתקיים במתחם ביה"ס התיכון ע"ש רבין בעיר. זהו בינתיים...

effigy

New member
יש לך אולי טלפון שאני יכול לשאול

פרטים (במערכת המסרים בבקשה)

effigy

New member
יש לי מידע, אבל הוא בג'יבריש

25.2.2003 êìäîá æøëåú "éèéñ÷éîå÷" òåøéàä úøâñîá ñ÷éîå÷ä øéòë ïéòéãåî øéòä çñôä úùôåç øôñ úéá íçúéîá íéé÷úé òåøéàä .úéìàøùéä ,ìéøôàá 9-11 íéëéøàúá øéòá ïéáø ù"ò ïåëéúä òåøéàä ã÷åîá .øèëù äùî øéòä ùàø úëøáá øòåð ,íéãìéì úéöøà ñ÷éîå÷ úåøçú äéåôö ,ñ÷éîå÷ úåàðãñ åîéé÷úé òåøéàá .íéøâåáîå .úåøéåöî úåéåîã ìù úåöåç éòôåîå ïîà éùâôî ãåâéà ø"åé ,åäé÷æç íéñéð åìäðé òåøéàä úà .ä÷ùé÷ ìùéîå íéèñéøåè÷éø÷ä : íéøåùé÷

ykonijn

New member
תרגום

במסגרת האירוע "קומיקסיטי" תוכרז במהלך חופשת הפסח העיר מודיעין כעיר הקומיקס הישראלית. האירוע יתקיים במיתחם בית ספר התיכון ע"ש רבין בעיר בתאריכים 9-11 באפריל, בברכת ראש העיר משה שכטר. במוקד האירוע צפויה תחרות קומיקס ארצית לילדים, נוער ומבוגרים. באירוע יתקיימו סדנאות קומיקס, מפגשי אמן ומופעי חוצות של דמויות מצוירות. את האירוע ינהלו ניסים חזקיהו, יו"ר איגוד הקריקטוריסטים ומישל קישקה.

ykonijn

New member
תחרות קומיקס בפסטיבל הקומיקס

בשל המגבלות על גודל הקבצים בפורום אני לא יכול לפרסם את המודעה כאן, אבל אם תבקרו באתר שלי (www.comics-net.com) תוכלו לראות את כל הפרטים על תחרות ציורי הקומיקס שתתנהל בפסטיבל הקומיקס במודיעין בחוה"מ פסח. הפרס הגדול הוא כרטיס טיסה לחו"ל. זוהי לא טקטיקה זולה למשוך אנשים לאתר, באמת לא הצלחתי להעלות את הקובץ עם הפרטים כאן (מותר עד 250KB והקובץ בגודל 450KB).

ailag

New member
ספיקינג אוף

מישהו בא לקון בפורים? בא לי, אבל אני לא מכירה כמעט אף אחד.. :( זו תהיה הזדמנות טובה לפגוש אחרים מהפורום. מד"ב זה מספיק קרוב לקומיקס.

Scum Bunny

New member
אני לא

התא החיפאי היה אמור לערוך מסיבה גדולה בערך באותו זמן, אבל הטכניון הארור התעקש לאפשר לנו לעשות את זה רק באותו יום. כמובן שכל מי שטרח להביע את דעתו התנגד לעשות את זה באותו יום כמו הרחובותים (כי הם רוצים להגיע לשניהם) אבל אף אחד לא הציע אלטרנטיבה. או לעזור לארגן. אז ביטלנו. במקום זה יש בשבת שאחרי פורים פגש מאסיבי של משחקי תפקידים. יהיה סבבה, ואנשים עלולים אפילו לטרוח להתחפש.

ailag

New member
איפה אתה גר?

אם אני באה, אני אבוא באוטו. צפון ת"א. יש ארבעה מקומות ועוד אחד בבגאז'.
אה כן, ויש אוטובוסים.

למעלה