עיר להשקעה

Eyalher10

New member
עיר להשקעה

שלום חברים ,

אני מתכוון להיכנס להשקעות בדירות בזמן הקרוב ובשנים הקרובות לרכוש 3-4 דירות להשקעה בסדר גודל של 600,000 עד 750,000 שקל.

על איזו עיר או שכונה בעיר אתם הייתם ממליצים להשקעה?

במחיר הזה 4 דירות...בוא נראה...מחנה "בלטה" ליד שכם.

or7474

New member
חפש באיזור הפריפרייה

באיזור שיש מוסד אקדמי. לדוגמא . חיפה - טכניון. ב”ש - בן גוריון. בתקציב של 750.000 תוכל למצוא בב”ש דירת 4 חדרים במעגל השני לאונברסיטה שתושכר באיזור ה 3000 ש”ח פלוס מינוס. או 3 חדרים מה שנקרא ” על השער “ שיושכרו בקלות. שכירות ממוצעת עד 2400 ש”ח. שים לב רק שיש שם הרבה היצע. אך עדיין דירות טובות מושכרות מהר סך הכל.

skipo1

New member
השקעה ליד מוסד אקדמי - שאלה

שמתי לב שתמיד למשקיעים בדירות זולות יש נטיה להשקיע בדירות של סטודנטים בעיקר בחיפה וב"ש (מובן לי למה לא בת"א וירושלים בגלל עלות הגבוהה של דירה לעומת תשואה)
&nbsp
אבל יש למישהו מידע מה קורה באריאל לדירות השקעה זולות שמכוונות לסטודנטים?
המוסד שם די התפתח שם בשנים האחרונות (נהפך לאוניברסיטה ונתפחו חוגים חדשים ועכשיו עומדים לפתוח שם פקולטה לרפואה)
&nbsp
יש איזהו סיבה שאריאל פחות קורצת למשקיעים לעומת חיפה וב"ש?

אריאל משמשת "אבן שואבת" למגורים והשקעות בכלל.

מדובר על עיר הנמצאת בלב הקונצזוס על ציר הכביש חוצה שומרון שלא יוחזר בשום מו"מ עתידי, ולכן ההשקעות הרבות בעיר.

כאחד שעובר באריאל לפחות פעמיים בשבוע, העיר נמצאת בתנופת בניה , כולל הרחבה לאיזורים חדשים ומילוי "חורים" בין השכונות.

לאחרונה נפתח שם קניון שלא מבייש כל עיר בשפלה. [גם סניף של רמי לוי]

אני יודע על מאות השקעות במגורים אם למגורים עצמאיים [רבע שעה מפ"ת] או להשכרה בדגש על סטודנטים.

ראה מחירי דירות באריאל - http://www.yad2.co.il/Nadlan/sales....lPrice=&PriceType=1&FromFloor=&ToFloor=&Info=

כך שאין חדש תחת השמש.

AviL30

New member
Never say never

גם את ימית וכל ישובי רצועת עזה החזירו.
אבל אז אפשר לקבל מלא פיצוי.

למעלה