"עיר קטנה"!

"עיר קטנה"!

החל מיום ראשון ברדיו שרשור תגובות... מה חשבתם על השיר? גם בכתבה וגם בביצוע שיהיה מושמע החל ממחר ברדיו?

כמו כן, יהודית בגלגל"צ עכשיו!

למי שער... שישמע
כרגע "עכשיו הכל בסדר".

עושים צהריים עם יעל דן.

עכשיו בגלי צה"ל. כמו כן, היא אמרה שהיא תשמיע את השיר ותפתיע את יודית.

על הראיון, עיר קטנה והפתעה ../images/Emo9.gif

כמובן שהקלטתי, תירגעו. הראיון התחיל עם יהודית, ואז גם אמא שלה הצטרפה לראיון.. אמא שלה חמודה, חח, באמת. זו הייתה שיחה נחמדה מאוד, אבל הייתה הרגשה שיעל דן נדחפת באמצע במקום לתת לאם ולבת לדבר. אני לא אכתוב את תוכן הראיון, מי שירצה - ישמע. אני רק אגיד שדיברו על הדיסק, יהודית אמרה שהוא ייצא בפסח (ואנחנו כבר קיווינו... היא כמו רונה קינן, הוא כבר מוכן והכל, למה לדחות את התענוג?
) דיברו על המועמדת בנולד לרקוד גרסת 2015, הלא היא אלה. כן כן, סיפרו שהילדה אוהבת לרקוד. פעם הבאה ביומולדת נשלח לה בגד בלט, לא בלונים. סתם. הראיון היה מאוד משעשע. ויהודית ציינה שמכל המתנות היא קיבלה איזו שרשרת יפה... מה עם הזר ששלחנו, אה?? סתם! סתם! בצחוק! ואז התנגן השיר. אני חייבת לציין שאמיר צורף (המפיק המוזיקלי) ממש גאון. זה נשמע הרבה יותר טוב מאשר בהופעה, וזה ממש יפהפה. אני אישית מאוד אהבתי את השיר, את הלחן, את המילים, את הכל. והנה, ההפתעה בשבילכם. המילים של השיר
בגלל שהולכים במילא לחרוש עליו מהיום, וכל ההשמעות שלו הם בסימן "יומולדת חמישים ליהודית רביץ" (סחטיין על ההפקה), אז כנראה שיחגגו לה כל השבוע בקצב הזה
אז הנה המילים! עיר קטנה מילים ולחן: יהלי סובול (כבר אמרתי, לא?) נולדה בעיר קטנה כל כך לא מיוחדת שאם לא היו נותנים לה שם הייתה בזה יותר אמת תמיד הלכה לטייל על פסי הרכבת בין אקליפטוסים שלא רצו להיות שם בעצמם אבל בלב תפילה קטנה הלכה איתה את כל הדרך בגדים שחורים שיער שחור שלא יראו לה את העור יש כזו תהום בין העולם בחוץ לזה בפנים אנחנו מכוסים עננים אה אה מזל שיש לי מדרגות שחצובות בתוך תוכי שמוליכות למקום סודי אה אה אה אה אה אה אה אה גדלה להיות סוכן סמוי כל כך לא מיוחדת מבחוץ רק עוד קונה בעולם של לקוחות אבל בפנים היא כבר הייתה מלכה ומאהבת הסתחררה בין אשפים בארמונות מכושפים ואותה תפילה קטנה הלכה איתה את כל הדרך למצוא לה נפש תאומה היא תיפתח לה כמו פנינה יש כזו תהום בין העולם בחוץ לזה בפנים אנחנו מכוסים עננים אה אה מזל שיש לי מדרגות שחצובות בתוך תוכי שמוליכות למקום סודי אה אה אה אה יש כזו תהום בין העולם בחוץ לזה בפנים אנחנו מכוסים עננים אה אה מזל שיש לי מדרגות שחצובות בתוך תוכי שמוליכות למקום סודי אה אה אה אה אה אה אה אה תודו, תודו שזה מקסים
יום טוב לכם!

zoharrr1

New member
עיר קטנה

השיר יפהפה. מלים ולחן נהדרים. הפקה מוזיקלית מעולה. ... יצא לי כבר לשמוע אותו 4 פעמים היום ברדיו... איזה יופי...... סבתא אמה המקסימה (אמא של יהודית) הסכימה להתראיין.. איזה יופי.. כבוד גדול... אולי היא תגרום לסוניה פרס גם לצאת לאור? בהצלחה עם הדיסק החדש.. מחכה לעוד שירים נפלאים כאלה שייצאו כבר...

hilali1

New member
../images/Emo24.gif תודה על המילים..

שיר יפהפה
שיהיה בהצלחה

למעלה