עיר ראשון לציון הבטחון שלך בזבל

artinfo

New member
עיר ראשון לציון הבטחון שלך בזבל

עיריית ראשון לציון תחת החברה העירונית שהינה חברה "לבטחון ולסדר ציבורי" מחלקת דוחות לדיירים מתחת לבניין שבו הם מתגוררים . האבסורד שאנו משלמים סכום בלתי מבוטל בכל חודש לעיריית ראשון לציון על שירותיה שהיא כביכול מספקת עבורנו , אך במקום לשמור מפני גנבים ולדאוג לסדר הציבורי , הם מסתובבים בתוך השכונות ומחלקים דוחות חנייה לדיירים מתחת לאפם . הסיפור שלי מתחיל ביום 20.08.06 החנתי את רכבי מתחת לבניין שלנו ובהעדר מקום חנייה בשכונה חדשה לחלוטין החנתי את הרכב בצמוד לבניין שבו אני מתגורר . בשעה 20:00 בלילה לערך הם נתנו דוח . הערעור לא תפס . המחדל הוא שהחברה לבטחון ולסדר ציבורי אינה מספקת בטחון לתושביה אלא מתעסקת כל היום במתן דוחות . מאז שהחברה הוקמה ע"י ראש העיר כל העיר הפכה לכחול לבן אפילו באיזור תעשיה מול הסופר פארם זה פשוט אבסורד . הם רק מחפשים לחלק דוחות ולעשות קופות בכדי לממן את הוצאות החברה לבטחון . דוגמא נוספת שהיא מחפירה ביותר ברכוב רוטשילד ליד בנק הפועלים היה חניון פתוח לכל מאן דבעי ללא תשלום החניון נסגר וכל הרחוב נצבע בכחול לבן , כיום אם תעברו שם תראו שטח חולי ריק ופשוט סגור עם מחסום . מטרת החברה לבטחון ולסדר ציבורי הוקמה לפני הפגועים ונגבו כספים בגינם בסכום של 50 ש"ח מכל תושב . הסכום ירד לאחר רעש גדול וכיום מקורות המימון של החברה הינה מדוחות חניה ועוד איכן ? מתחת לבית שלי . מאיר ניצן ראש העיר משתמש בשיטות של דיקטטורה לא סתם הוא הקים את היכל התרבות על שם מאיר ניצן . מה זה ? מה הוא חושב שהוא ? בקרוב יפתח אתר אינטרנט על ידי רק בכדי שתוכלו לרשום את מה שבא לכם על השחיתות בעיריות הם עוד יצטערו שהם לא התייחסו למכתב הערעור שלי בכבוד רב אבי

אופל3

New member
אני לא יודע מה המקרה שלך איפה חנית

אצלינו בבנין יש נוהג קבוע לעמוד בסיבוב הרחוב על פסים "אדום לבן" שמסכנים את התנועה הבאה ממול - וכן אני גאה בחברה העירונית או מי שזה לא יהיה שיחלקו דו"חות וכמה שיותר. גם זה למען הבטחון שלי-שלנו ואני בטוחה שישנם לא מעט שכנים שרוגזים בדיוק כמוך.- צר לי מאד!

artinfo

New member
חניתי מתחת לבניין במרחק 10 מטר.

שלא תגידו שזה במרכז העיר , זאת שכונה מנותקת מהעיר . והמדהים הוא שהם מסתובבים באזור התעשייה כאילו משהו מהם גר שם . לשכן שלי שהשאיר את הרכב ליד יינות ביתן קיבל דוח תוך 5 דקות , הוא רק הלך לקנות לחם וחלב . יש להם מסלול קבוע לחלק דוחות . צריך לשנות דברים בעיר הזאת , האלימות גוברת וישנן יותר מידי פריצות . החברה העירונית זה חרפה וקומבינה של העירייה בכדי לנפח הוצאות . כמה יוצא לכם לשלם עירייה כל חודשיים , ומה זה לעומת הדוח שקבלתי ? כלום ?לי יוצא כמעט 800 שקל בחודשיים . ומה הם נותנים אפילו את החרה בגינה הציבורית הם לא מנקים . אני קורא לכל מי שיש לו רעיון כיצד להילחם בעיריות המושחתות הללו לפנות אליי , אני מוכן להשקיע בבניית אתר לתלונות הציבור בנושא העיריות ופרסום האתר בראשון לציון , לדעתי חייבים לעשות את זה כל הזמן כי אם לא נגיב על דברים מהסוג הזה הם פשוט ימשיכו . לפעמים גם העירייה לא מרגישה שהיא עושה משהוא לא נכון וצריך לנער אותה . כל הגורמים הפוליטיים מהאופוזיצייה מלקקים לאלה שנמצאים למעלה . ראשון אומנם נחשבת לעיר יחסית בסדר מערים אחרות , אבל עדיין יש הרבה מה לעשות בעיריות הללו . הידעתם ? שעובדי העירייה מקבלים מימון לביטוח רכבם הפרטי ? מאיפה הכסף הזה יוצא ? נכון ממני וממך !! ואתה מדבר איתי על זה שאתה גאה בחברה העירונית , מה הטמטום הזה ? זה תפקיד המשטרה לחלק דוחות ותפקיד הפקחים בעירייה . אבל חברה עירונית ? לאן הכסף שלי הולך ? אני יגיד לך לתעמולת בחירות ולחוברות שהעירייה מוציאה כל חצי שנה , כמה ראש העיר נותן ונותן , והכל זיוף . אמרתי כבר שהם לא מנקים את החרה בגינה הציבורית והילד שלי צריך לדרוך על חרה של כלבים ? יכול להיות שאתה עובד בעירייה ? אם כן תעביר את זה הלאה ! ועוד משהוא שלא קשור . אל תקחו משכנתא מהבנקים אלא תבדקו עם חברות שאינן תלויות בהם .

space1

New member
איך נלחמים בשחיתות?

פשוט מאוד, הורגים את הנחש מהראש! מאיר ניצן צריך לעוף מכיסאו (ולשבת בכלא, איך בימה"ש טיפל בו עם כפפות משי)! כשיהיה ראש עיר חדש, ואני מתכוון לחדש-חדש, לא יורש של ניצן, אז תהיה תקווה למצב טוב יותר. אבל עד אז... תעבור לגור בנס-ציונה.

artinfo

New member
אתם לא תאמינו מה קבלתי הביתה ?

שימו לב חברים , ראש העיר הוציא עלון הסברים על ההנחה בארנונה , אתם יודעים לכמה אנשים יש בכלל הנחה בארנונה . אז תדעו לכם שרק למקורבים ולעסקנים הפוליטיים . אם חשבתי נכון עלות הדפסה של חוברת כזאת לכל תושבי העיר עולה מליון שקל ? מי משלם את כל זה ? ומה עוד, ראש העיר מוציא עוד חוברות שונות ומשונות והכל מכספינו אנו . ציטוט מהחוברת "ארנונה 2007" "במהלך שנת 2006 אישרה הכנסת בחוק ההסדרים במשק המדינה את עידכון שיעור הארנונה " בקיצור הוא אומר שנשלם יותר ארנונה ב 3.08 אחוזים % אבל ראש העיר פנה לשר הפנים בבקשה שהסכום לא יחול רטרואקטיבית אלא רק מ 01.06.2006 וואלה עשה לנו טובה ראש העיר . כל הכבוד אז כמה תשלמו אחרי הטובה הזאת 2.73% . ולגולת הכותרת - אם תשלמו מראש את הארנונה בתשלום חודשי בכרטיס אשראי תקבלו 1% הנחה אז אם הוא יכול לעשות לנו הנחה של 1% אחד אז שיוותר לנו על 3% פקין שיט

cobainos

New member
יש הרבה צדק בדבריך

כן, אחת המטרות שלהם, אם לא העיקרית שבהן, זה למלא מכסות ולאסוף כסף... דוד שלי (שהוא בן אדם אמין) אמר לי שכהוא היה בכינוס הקמה של החברה הזאת...של השכירים שלה. הוא שמע את אותו אחד שקיבל לידיו את ריכוז הפרוייקט אומר שצריך למלא מכסות וכך וכך... אני לא זוכר את המילים המדוייקות אבל הייתי די בשוק. אבל העיקר שיש להם כובעי שריף ובריונים, ושהם יודעים להעיף מהמגרש חבר'ה שמשחקים כדורגל ולסגור מסיבות ביתיות ולאיים על ילדים. כמובן יש צורך לתת דו"חות חנייה לנהגים שחונים במקומות שמפריעים והכל..אבל זה לא מה שהם עושים בדיוק. ברחוב שלי כל פעם שאני נוסע אני צריך מתישהו להאט ולסטות מהנתיב כי יש מכוניות שחונות באדום לבן ומפריעות לי בנתיב. כמו כן לפני זמן מה חזרתי הבייתה בלילה מבילוי וגיליתי לתדהמתי שמישהו חונה לי בחנייה. כשהתקשרתי למוקד הם ניסו ליצור קשר עם בעל הרכב, לא נענו ולא באו לעשות דבר בנידון. הם מחפשים עבודה קלה, ומקומות עם מצוקת חנייה שמועדים לפורענות בגלל שהעיריה לא פותרת את הבעיות. אבל העיקר שיוקמו כאן איקאה ושתי אימפריות קולנוע

צודק בכל מילה

באיזור המרכז אין בכלל איפה לחנות והפקחים אורבים כמו זבובים. פשוט גועל נפש!

למעלה