עישון-אין או אאוט

עישון-אין או אאוט

אוקיי חברה אני חדש בפורום הזה ובכלל בתפוז... אני בן 15 ואני מעשן מגיל 13. בהתחלה זה היה סתם מפעם לפעם... התחלתי ממש לאהוב את זה, והיום אני מעשן רבע קופסה (5-6 סיגריות) ליום (אחרי ירידה משמעותית מקופסה ליום). רק שתדעו שלא שווה לכם להתחיל חבר'ה... אין לכם מושג כמה כסף זה מוציא... וכל הריאות שלך נדפקות לגמרי
...אל תעשנו למרות שזה ניראה ממש ממש אין היום...

אור P

New member
זה אין אבל זה צריך להיות אאוט...

קודם כל ברוכים הבאים. אני התחלתי לעשן בגיל 14 וחצי מפעם לפעם ואחרי זה חצי קופסה ליום, ולאחרונה הפסקתי עם העניין ואני מעשן פעם בכמה ימים סיגריה, לא משהו קבוע.

מאיה1983

New member
לפי דעתי

זה ממש אאוט. אפילו שאצל ילדים צעירים זה נחשב לאין. אני לא רואה איך ריח מסריח ושיניים צהובות יכול להיות באיזשהו מצב אין. אני לא אוהבת לצאת עם בנים שיש להם ריח של סיגריות מהפה זה מגעיל אותי... אני נגד..

זה טיפשיייייייי../images/Emo80.gif

שאכטה אחת הספיקה לי בשביל להבין שסיגריות זה לא טעים ועוד שאכטה שעזרה לי להבין שקססה של טבק ותה - גם לא טעים ואחרונה חביבה- גם סיגרים זה לא טעים נרגילה שולטת!!!!!!!!!!

אצלי בראש עישון מעלום לא היה אין

אני לא מבינה, זה לא יפה, זה מסריח, זה בשביל הפוזות וזה הורס את הבריאות, איך דבר כזה יכול להיות אין

אצל כל אחד זה שונה...

יש כאלה שחושבים שזה אין ומגניב ויש כאלה שחושבים שזה אאוט לגמרי... אני חושבת כמו אלמונית חתולית...אצלי זה אף פעם לא היה אין...סתם גועל נפש!

למעלה