עישון בשר ?? שאלת פיתחי באוויר במגגל העגול???
שוב אני שואל אחרי שקיבלתי כמה תשובות בסיסיות לאחר ניסויי שעשיתי ללא הבשר, מדובר על המנגל העגול ,קודם כול שמתי פחמים הדלקתי חצי מהם הוספתי עליהם פחם כבוי ואת הכול סגרתי עם המכסה ופתחתי את הפתחים הכול בער כשעתיים והמנגל היה חם מאוד, למרות פתחי האיוורור הפחם שלא נידלק בהתחלה נישאר כבויי למחצה ולא בער למרות פתחי האוויר??? למה???. אולי סוג הפחם הגרוע הזה? כי הכול היה אמור להדלק ! זה רק ניסוי כי הבנתי פה שצריך להבעיר את כול הפחם. איך הוויסות אמור להעשות כניסת האוויר מלמטה צריך להיות פתוח לגמרי ולמעלה חצי או הפוך??.? או הכול פתוך?האם הוויסות אמור להשפיע על בעירת שריפת הגחלים????
שוב אני שואל אחרי שקיבלתי כמה תשובות בסיסיות לאחר ניסויי שעשיתי ללא הבשר, מדובר על המנגל העגול ,קודם כול שמתי פחמים הדלקתי חצי מהם הוספתי עליהם פחם כבוי ואת הכול סגרתי עם המכסה ופתחתי את הפתחים הכול בער כשעתיים והמנגל היה חם מאוד, למרות פתחי האיוורור הפחם שלא נידלק בהתחלה נישאר כבויי למחצה ולא בער למרות פתחי האוויר??? למה???. אולי סוג הפחם הגרוע הזה? כי הכול היה אמור להדלק ! זה רק ניסוי כי הבנתי פה שצריך להבעיר את כול הפחם. איך הוויסות אמור להעשות כניסת האוויר מלמטה צריך להיות פתוח לגמרי ולמעלה חצי או הפוך??.? או הכול פתוך?האם הוויסות אמור להשפיע על בעירת שריפת הגחלים????