עישון נרגילה

עישון נרגילה

בני העשרה היקרים אולי מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע הזה עם הנרגילה?? מסתבר לי שבכל הארץ ילדים מעשנים נרגילה. מה אני לא מבינה? מה הכף? אודה על תשובות גלויות לב! אמא מודאגת

Bladayada

New member
אני אישית לא מעשנת ולא ניסיתי אף פע

אבל בתור אחת שמסתובבת עם חברים שמעשנים... ומבלה איתם כשהם גם מעשנים, אני יכולה להגיד לך שזה פשוט טעים להם... אותי אישית מגעיל לחשוב שמכניסים עשן טהור לריאות ומרעילים ככה ת´גוף אבל.... בכל אופן, זה לא ממכר, זה מזיק, ולפי מה שהבנתי התחושה די טובה... אבל מתחיל להימאס להם בשלב כלשהו- יש תקווה!

אני אנסה לענות לך ../images/Emo15.gif

אני לא הכי מבינה בזה אבל אני חושבת שזה כיף להם להתפרק אבל לפי מה שאני רואה זה באמת נמאס עליהם מהר והם חוזרים למוטב יש לי עצה בשבילך אם את אמא לילדים שמעשנים אל תלכי איתם ראש בראש ואני אגיד לך למה כשאחי התחיל לעשן אבא שלי לקח את זה קשה מאוד ובאמת היה בבית בלאגן אבל אמא שלי שהיא פסיכולוגית הציעה לאבא שלי להסביר לו כבנאדם בוגר את החסרונות של זה ואת היתרונות ואחרי כשבוע בערך הוא הפסיק מקווה שעזרתי לך ליאת

בתור אמא את שואלת?

נכנסת כדי לעשות בירור? כדי להבין את הצעירים כביכול? ´שמעי.. אני מעולם לא עישנתי. ואני גם לא אעשן כל דבר שהוא. סימן שהילד/ה שלך מאוד מושפעים מהנורמות של החברה. עושים את זה בשביל להיות "קול" או "גבר". נרגילה זה לא כ"כ מסוכן כשזה בא בכמויות קטנות. כמובן שעדיף בלי זה.. אבל לפי מה שאני הבנתי. זה לא יוצר נזק קשה. אל תהיי מודאגת. לא אשמתך שללילדים שלך אין מספיק ביטחון עצמי כדי לעשות מה שבראש שלהם. רובם ככה. וחלק לא.

לא ניסיתי ולא אנסה..

זה מגעיל, ידיד שלי עישן נרגילה במנגל שהחבר´ה הכינו בבית של ידיד שלי, והוא כל הזמן הציע לי ולא רציתי, והוא היה כזה קרצי.... אני שונאת כל דבר שקשור בעשן...

זה סיגרייה עם טעם

זה כמו לעשן סיגרייה אבל הרבה יותר קל אין טעם מגעיל של עשן אלא טעם של פירות כמובן צריך לדעת איך מכינים כי אם לא יודעים אז זה מגעיל וזה סתם לשבת ולדבר ולעשות צורות עם עשן

MetalBoy

New member
הסבר...

רב בני הנוער טיפשים ומעשנים נרגילה עם טבק ! אני וחברים שלי לא מספיק דפוקים בשביל להבין שזה לא בריא! אז אנחנו שואפים אדים! זה כמו אינגלציה רק עם תוספת של טעמים.. למשל תות או פטל וזה נותן הרגשה של הרגעה לא פוגע בגוף ומשחרר את הסינוסים מטאל

למעלה