שלום לכם, יש לי שאלה. משהו שמציק לי. לפני כשנה ניסיתי גראס. רק מה, כמעט ולא הרגשתי שום דבר. ההרגשה אמורה להיות חזקה? בין החברים אנחנו שואלים אם מישהו עישן גראס ואני אומר שלא, כי אני לא בטוח, ולא נעים לי לשקר לחברים שלי. מה אתם חושבים? גל.
היה לי גם אותו דבר! באמת לפני כשנה ניסיתי גראס ולא הרגשתי כלום. גם אני אומרת לכולם שלא עישנתי את זה כי זה יביא עליי רושם לא טוב. אחרי הכל, ניסיתי את זה רק פעם אחת, ואין לי שום כוונה לנסות את זה שוב. אף פעם.
אבל זה ממש לא נעים... אני מרגיש ממש לא טוב עם עצמי... אני גם לא יודע אם באמת ניסיתי או לא, ואני גם משקר לחברים שלי. כאילו, אני לא יכול להגיד להם שכן! כשמדברים כזה בצחוק בחברה על גראס, אני לא יכול לקפוץ ולהגיד שאני עישנתי! (ובאמת עישנתי?) מעצבן!
תראה אני חושבת שאין שום גאווה בזה שמישהו ניסה לעשן או שמעשן, גראס יכול לגרום לנזק, ותאמין לי לא צריך לעשות רושם על אף אחד, תעשה מה שטוב ותשמור על עצמך,,,, חוקרת
רציתי להתייחס למשפט אחד שהחוקרת אמרה ונראה לי שזה העניין: רושם. נראה לי שאתה דווקא רוצה להגיד כדי שיראו שאתה "גבר", שאתה מעל כולם... עישון לדעתי זה דבר מפגר וכששואלים אותי ואני אומר שלא נגעתי בסיגריה בחיים שלי ולא בנרגילה, מגכחים. העניין הוא שזה לא מעניין אותי ואני לא מוצא בזה כל עניין ולא ממש אכפת לי מה יגידו ואיך ידברו, אני פשוט מחוץ לעסק. לדעתי עשיית רושם צריכה להיות עם טעם. ועם טאץ´ ולא לחפש איפה להראות כמה את גבר... לפעמים עדיף לשמור בבטן, או פשוט... לשתוק! ועוד דבר בשביל מה לעזאזל עישנת גראס?!?! משעמם לך בחיים?!?!?
אם נעים לך לעשן גראס (...גם אם זה רק היה לנסות) אז למה לא נעים לך לשקר לחברים שלך בקשר לזה... זה ממש לא ביג-דיל- אם אתה אומר שניסית אז כנראה שבאמת ניסית- וחוץ מזה שלא על כולם זה משפיע- זה תלוי בכמות של הגראס. מי נתן לך את הגראס? אתה סומך עליו? וחוץ מזה אם זה לא היה גראס אז מזה היה?! עופרת?! מור נ.ב. בן כמה אתה?
עדיין לקחת גראס וזה לא נקרא לשקר. בפעמים הראשונות (3,4 ) זה בד"כ לא עושה כלום. רק אח"כ. אני יסביר לך את החוקיות רק בשביל שתדע. בהתחלה אתה צריך לקחת ממש מלא כדי להתמסטל. אחרי חמש פעמים בערך אתה יכול להוריד את הכמות. ואחרי עשר פעמים בערך אתה שוב צריך יותר חומר כי זה כבר לא ממש תופס.. זהו... אבל אל תעשן סמים. למרות שגראס לא עושה כלום, אם מעשנים הרבה פעמים זה נהיה יותר מסוכן..
אם היית מעשן גראס, אז אני בטוחה שהיית מרגיש בזה, היית רואה צבעים יותר חזקים וברורים, היית מרגיש מסטול, ואפשר לומר עצבני. אז כנראה שזה היה או 1.סוכר 2.סתם אבקה 3.אנטרקס