עישנתי מוצש....סוף סוף...

עישנתי מוצש....סוף סוף...

לראשונה בחיי.... היה מממש כיף!! אבל מאז אני מרגישה כואב בגרון... רציתי לדעת אם יש איזשהו קשר..ואם בכל זאת כדאי להמשיך לעשן? כי ממוצש עדיין כואב לי...
אתם מבינים יותר...אז תעזרו לי עם זה..

forestdevil

New member
כשמעשנים נרגילה פעם ראשונה...

שמים לב שהרבה אנשים מעשנים איתך ביחד. מספיק שלאחד מהם היה איזה חידק מגעיל כדי שזה יעבור לכולם. הקיצר... לא נראה לי שזה קשור לעשן כי העשן של הנרגילה יחסית עדין, כנראה תפסת וירוס או משהו. בעסה.

forestdevil

New member
אממה...

יכול להיות שבכל זאת הגזמת... עשן זה לא דבר טבעי, ויכול להזיק. יכול להיות שהנרגילה שעישנת היתה פשוט זוועה עם גחלים וטבק עלובים ושהצינור לא היה נקי ויצאו חלקיקים של חלודה (כמו שקורה בהרבה צינורות "סוריים מקוריים" - לכן אני אומר, רק פלסטיק!)...

אני חולה...../images/Emo5.gif

אוף...איזה מבעס... יופי...במקום להנות... אני חושבת שתפסתי לי וירוס....

לא נראה לך?

לא נראה לך שכדאי להמשיך לעשן? לא נראה לך שיש קשר? או לא נראה לך שאני חולה...כי חולה אני כן.... ועכשיו שאני חושבת על זה בטח שכדאי להמשיך אז מה שנשאר זה שאין קשר.. אולי...וואלה לא מבינה בזה...למרות שלפני הייתי בריאה..

גל ב1

New member
אולי אתה חולה

אני למשל אם אני קצת חולה אפילו אם אני מרגיש טוב בגלל שעדיין יש את הווירוס אני מרגיש מזה רע עד שאני מקי ואז אני מרגיש טוב

אני בת....קודם כל...

ולא נראה לי שלהקיא זה הפיתרון... חוץ מזה שעכשיו אני מרגישה בריאה לחלוטין..נחמדד שעדיין מישהו מגיב...

למעלה