עיתון `הארץ` סרב לפרסם מאמר זה

NorthernStar

New member
עיתון `הארץ` סרב לפרסם מאמר זה

מאמרו המצוין של בועז עברון, סבו של סרבן גיוס (ולכן גם סרבן גיוס) על משמעות המרי האזרחי ועל טעותו של ה"שמאל" הציוני. כלומר, ישראלי המסרב להתגייס לצבא המבצע מדיניות כזו ינהג לפי כל אמות המידה של החוק והמוסר הבינלאומי, ויהיה זכאי להגנת הקהילייה הבינלאומית. למעשה, לא הוא העובר על החוק אלא המדינה שהוא אזרחה, שצבאה מפר יום יום את הכלל המוסרי היסודי שצה`ל אמור לשמור עליו: סירוב לפקודה שהדגל השחור של האי-חוקיות מתנוסס מעליה, כניסוחו של השופט בנימין הלוי במשפט כפר-קאסם. והעובדה שבית המשפט הישראלי מחפה על מדיניות זו בנימוקים והצדקות לגליסטיים מפולפלים עתידה עוד לפגוע בו ובמעמדו כבומרנג. במצב כזה, שבו ממשלות העבודה גרועות כמו ממשלות הליכוד, הרי הסיכוי ש`מרצ` תיזכה אי-פעם בשלטון ותשנה את המצב `באורח פוליטי` הוא נמוך לאין שיעור מאשר עליית פאשיסט גזעני כמו ליברמן לראשות הממשלה. השיח שלו כבר משודר ברשויות הממלכתיות בלי שראש הממשלה הנוכחי יסתייג במאום מהצהרותיו. השאלה שהסרבנים מציגים בפני השמאל היא פשוטה מאוד: האם יש לכם קווים אדומים כלשהם? האם תשלחו את בניכם להסתאב בטיהור אתני וברצח המונים ובגזל שיישלחו לבצעם על-ידי ממשלה ימנית פאשיסטית? האם אין הממשלה הנוכחית קרובה מאוד למצב זה? האם `החובה הפטריוטית` עומדת מעל הכל? והאם אתם מפנימים בכלל את העובדה שמדיניות פושעת זו מחלישה בעצם את ישראל, כפי שנתברר מהמלחמה האחרונה? האם אין החובה הפטריוטית האמיתית שלכם דורשת שתתייצבו בעד הסרבנות? שתתריעו `עד כאן`? שתזהירו שמדינת ישראל חיה סוף סוף באיזור ערבי ושעליונות העוצמה שלה היא זמנית בלבד? הרי המונופול הגרעיני שלנו הוא לזמן מוגבל בלבד, והוא צריך לשמש אותנו כדי להשיג שלום בתנאים טובים ככל האפשר, כפי הניתן עכשיו, לא להתחמק ממנו.

החוק הבינלאומי גם לא יעזור לו...

אין כזה דבר "מוסר בינלאומי", יש רק נורמות מקובלות וגם הן דינמיות ואינן קבועות. גם החוק הבינלאומי אינו רלוונטי מאחר ואין באמת ריבון שמחזיק בו, אין אף מדינה או גוף שמחזיק בחוק הבינלאומי, כל תלמיד שנה א' של מדעי המדינה יודע את זה, אין מי שיכול לאכוף אותו, אין משטרת מחשבות של אותו חוק בינלאומי, חוק בינלאומי שווה משהו רק אם הוא רלוונטי עבור מציאות מסויימת, קיום הוא לא רלוונטי, הוא מיושן ופתאטי... הגזען כאן הוא בועז עברון מאחר והוא נגד מדינה יהודית, נגד הזכות להגדרה העצמית של העם היהודי (להגיד שאין כזה דבר עם יהודי זה כמו להגיד שאין עם פלשתיני).

אנטוליו

New member
תמיד הערצתי את בועז עברון על יושרו

האינטלקטואלי וקראתי בשקיקה את מאמריו בידיעות. אין באמת חיה כזאת - עם יהודי, אך יש דת, או יותר כת יהודית מאובנת, גרועה וגזענית, אשר משותפת לבני אדם ממוצא אתני ותרבותי שונה. והרי על מנת להיקרא עם יש צורך לחיות על שטח משותף, לדבר שפה אחת להשתייך לתרבות אחת. אם כבר הקימו מדינת ישראל, היה צריך להגדיר את כל אזרחיה כשייכים ללאום ישראלי, בלי הבדל בדת או המוצא האתני. להגדיר את מדינת ישראל כמדינת היהודים בלבד, בזמן שחיים בה גם בני דתות אחרות, זה טמטום ועוול היסטורי. שילמנו ונשלם על כך מחיר יקר וחבל.

אז אין גם עם פלשתיני, עם בריטי, עם

צרפתי, אולי אין בכלל עמים?, אולי כולנו קבוצה ציקרית לחלוטין של אינדיבודואלים, הכי קל להתעלם מהמציאות, יש עם יהודי, יש עם פלשתיני, כל אחד מהם ראשי להגדיר את עצמו איך שהוא בוחר ולא על פי אבחנות של אנשים שוליים והזויים. לאום ישראלי=לאום יהודי+קבוצות מיעוטים לא יהודים שבחרו להיות נאמנים למדינה ולקשור את גורלם עם העם היהודי. לאום ישראלי לא מחייב הומוגניות, לא כל בני הלאום הישראלי הם יהודים וזה בסדר גמור. בני הדתות האחרים הם בעלי זכויות, זכויות פרט, נכון שישנה אפליה אך ברור שהיא עצמה אינה הסיבה למתחים בין ערביי ישראל ליהודים, הסיבה היא לאומית בלבד. כל התנאים שציינת הם אכן קיימים: שטח מסויים - ארץ ישראל, כאן נהפכנו לעם, כאו חיינו מאות שנים ומכאן עזבנו לגולה אחרי רדיפות רבות וסיכסוכים פנימיים. שפה - עברית. תרבות אחת, הדת שלנו והמסורת שלנו, נכון שאמצנו תרבויות אחרות בדרך, דבר בלתי נמנע כאשר אתה נמצא בארצות זרות במשך 2000 שנה. "כת יהודית מובנת...", וזה עוד מאחד שמאמין בכל מיני תיאוריות חייזריות ו"השבחות גנטיות", עד יומרני ביותר, מחליט מי "נורמלי" ומי לא, מי טוב ומי מזיק, ועוד קורה לזה מדע, זה לא מדע, אלה קישקוש של חבורת אנשים טיפשים ביותר במקרה יש להם גם כמה תארים אקדמאים (מי ישמע, כל אידיוט יכול היום להשיג תואר), מגלומנים שחושבים שהם אלוהים, שמציינים בכמה מדדים "אובייקטיבים" (אין כזה דבר), כדי להחליט מי טוב ומי "כת מאובנת...".

אנטוליו

New member
בארצות המערב לא שואלים את

אזרחיהן לדתם ומשייכם אוטומטית כל אזרח כשייך ללאום של המדינה בה הוא גר. רק בישראל, בה אין הפרדה בין דת ומדינה, בודקים בציציות את המוצא האתני והדתי כמה דורות אחורה, כמו במדינה דתית-גזענית חשוכה, לא מאפשרים נישואין לא דתיים ומונעים בכך אינטגרציה בין כלל אזרחיה, דבר אשר מנציח קיום של אזרחים מסוגים שונים, גורם לאי יציבות ובסופו של דבר יכול לגרום גם להתפרקות המדינה. אתה מתרפק בנוסטלגיה לימים שלפני אלפי שנים, אך זה נגמר מזמן ואי אפשר להפוך את גלגלי ההיסטוריה אחורנית. אבותנו היו צריכים מזמן להתערות בעמים שחיינו בינם, בדומה לשאר עמים עתיקים, ולא להתבדל ולהסתגר מהבחינה התרבותית והדתית. בכך היינו פותרים הרבה בעיות, אך הרי אנו ידועים בתור עם קשה עורף. מה רע היה, למשל, בפיתרון הפורטוגזי? הנה חיבורי בנושא: מאמר "דרייפוס הפורטוגזי" במעריב ערב יום העצמאות משך את תשומת לבי. וכה כתוב שם בין היתר: "בערב פסח 1497 הצטוו כל יהודי פורטוגל להביא את ילדיהם בגיל 4 עד 14 לכיכר המרכזית של ליסבון. שם התברר להם גודל המזימה: הילדים נתלשו מזרועות הוריהם ונשלחו למשפחות קתוליות. היסטוריון בן תקופה מספר על יום הזוועה בליסבון, כאשר הורים המיתו את ילדיהם בבארות או השליכו אותם מחלונות להתנפץ על רחובות על האבנים המסותתות. אב אחד עטף את ששת ילדיו בטליתות, הסביר להם את חשיבות קידוש השם ושחט אותם בזה אחר זה. זוג הורים תלה עצמו, בעוד אלפי יהודים נגררים לאגני טבילה ענקיים, שם השלימו כמרים את המלאכה בהזלפת מי הקודש על הקהל הגדול. זהו, אין יותר יהודים בפורטוגל." לא היו מאז שם שום פוגרומים ופרעות אחרות (חוץ מטיפול האינקוויזיציה במורדים וסרבנים למיניהם). הארץ הפכה הומוגנית וקתולית, כור היתוך של עמים ושבטים עתיקים, שאמנם איבדו את זהותם המקורית אך, נתנו זהות לעם חדש- פורטוגזי. תהליך דומה התרחש בשאר ארצות אירופה, בהבדל קטן: שליטיהן לא היו מספיק החלטיים והשאירו את יהודיהן בדתם המשונה או גירשו אותם ממקום למקום והפכום למיעוט נרדף ונלעג. פרעות ופוגרומים היו מנת חלקם ששיאם בשואה אחרונה. כתוצאה מכך הוקמה כאן מדינה על טהרת הדת היהודית האורתודוקסית, תוך אבידות קשות, גירוש רוב הערבים והפיכתם של הנותרים לאזרחים סוג ג' או לפליטים. הסיפור עדיין לא נגמר ועדיין אנו שנואים כאן, באזור, אולי יותר מאי פעם בהיסטוריה רווית דם וסבל שלנו. ואני שואל: עד מתי? אולי הפתרון הפורטוגזי היה הפתרון הטוב ביותר וחבל שלא בוצע בשאר ארצות העולם? יכולנו לחסוך לעצמנו הרבה צרות וגם את השואה האחרונה. מה יש בנו שאנו כה דבקים לדת מוזרה זאת, שחוץ מאסונות לא הביאה לנו שום דבר טוב? איפה השכל המפורסם שלנו? שוב אנו מהלכים על פי התהום, משחקים באש ומושכים אותה, מציינים כל יום שני וחמישי את ימי הזיכרון, סופרים חללים ומחכים לפיגוע הבא במין תאווה מזוכיסטית. הדת הזאת גורמת לנו למגלומניה, קסנופוביה, פרנויה, היא מסכסכת בינינו ובין שכנינו ואף בינינו ובין עצמנו! היא מקור הצרות שלנו: למה, לכל הרוחות, אין אנו יכולים להשתחרר מאחיזתה הפטאלית? אז בוא נחזור למאמר בעיתון שמוקדש לסרן ממוצא אנוסים שהחליט יום אחד להחזיר את כולם שוב לחיק היהדות. "כשלצדו הדוקטור שהפך למוהל, החל לרכוב הסרן על סוסו, במלאו תפארת מדיו עטויי המדליות, בכל רחבי פורטוגל. הרופא היה דרוך עם האצבע על הסכין, רק מחכה שמישהו יאמר "רוצה אני" כדי להפשיל את מכנסיו ולחתוך...בתוך שנים אחדות גייר 9000 אנוסים עד שהתלוננו עליו על ניצול מיני של ילדים שגייר. היה משפט והוא גורש מהצבא. עכשיו דורשים בישראל מפורטוגל לטהר את שמו וגם שלחו מיסיונר יהודי להעביר את צאצאי האנוסים על דתם, לגרום בכך למתח בין דתי ובין עדתי ולהחזיר את גלגלי ההיסטוריה לאחור, כמו שנעשה כאן. בקיצור: איפה שאנו - שם מתח ופורענות ואיננו מסוגלים לחיות בשקט ובהרמוניה עם הסובבים אותנו. בראש המחנה נמצאים קיצוניים דתיים, אלה שערכו התאבדות המונית במצדה בזמנו. בפורטוגל הם העדיפו לשחוט את ילדיהם ולהתאבד או לעלות על מוקד, וכאן הם משליטים עלינו כפיה דתית וגוררים אותנו לעימות מתמשך עם הפלסטינים.

אין "מדינות המערב"

יש מדינות לאום ויש מדינות אזרחיות, אין מדינות "נורמליות", אין דגם אידיאלי וכל השאר פסולים, יש רק את החלוקה הזאת. יש מדינות שהן מדינות לאום שבהן הדת היא מרכיב משני ביותר, יש מדינות בהן הוא עיקרי ויש כאלה שהוא פודמנטליסטי, אם מסתכלים בפרספקטיבה ולא ישר הולכים לפרובוקציות זולות אז רואים שישראל היא אומנם מדינה יהודית שבה לדת יש חשיבות מהותית אך היא בסופו של דבר מדינה חילונית למדי, היא אינה דומה למשל לסעודיה או איראן, שם רוצחים וכולאים על כל הפרה קלה ביותר של האיסלאם. המוצא האתני הוא לא עיניין, הדתי כן מאחר וכל הסיבה שיש לנו מדינה היא לא כדי שסתם תהיה מדינה לכל תושבי האיזור אלא שתהיה מדינה לעם היהודי, ההגדרה העצמית שלו היא דתית לאומית, גם הציונות החילונית, שיסדה את המדינה היא כזו, אתב אולי חושב שהתבוללות תציל אותנו ותפסיק את האנטישמיות בעולם, חשיבה מעוותת והזויה במיוחד, אולי השחורים בארה"ב צריכים לעבור ניתוח כדי שלא תהיה גזענות?, אולי ההומסקסואלים צריכים טיפול נפשי כדי להיות סטרייטים?, אפשר להמשיך והמשיך... מחיקת העם שלך והדת שלך היא לא פתרון, אדם צריך לאמץ את הזהות שלו, להיות גאה בה ולמי שיש בעיות איתה, שילך להז*^ין! בעיה שלו! מי ששמר על יהדותו וזהותו בכל מחיר, בכל ההיסטוריה, אני מצדיע לו, ששאר העיר, ישוב, מדינה, עולם, שישרפו מצידי, אם יש להם בעיה שיתרחקו הם.

לעומת זאת, מדינות אזרחיות

הן קולוניות לשעבר, מדינות מהגרים שנוצרו יש מאין ודרסו את ילדי המקום ואז בסוף הם, הפולשים "העניקו להם שיוויון זכויות", וגם כסף (באמת תודה!, איזה פיצוי...העיקר להשקיט את המצפון עם כמה דולרים), הם אזרחיות כי הן נוצרו תחת בסיס אזרחי, לא היה את הבסיס הדתי לאומי, למרות שבסופו של דבר, מאחורי כל הרב תרבותיות המזוייפת והצבועה כולן מדינות אנגלוסקסיות, לבנות, אירופאיות, נוצריות, בדרך כלל פרוטסטנטיות, מדינות אלה הן ארה"ב, קנדה, אוסטרליה וניו זילנד. הן לא נורמליות כי אין "נורמה" הן פשוט נוצרו בנסיבות כאלה, הן קולניות שמשכו מהגרים, לאחר מכן הן התמרדו ורצו הגדרה עצמית והקימו את עצמם סביב אותו בסיס אזרחי, לא היתה להם ברירה, הן היו חייבות ליצור/להמציא לעצמם מסגרת, ליצור חוקה, מאחר והמדינה היא אזרחית וגם ככה אין משותף בין האזרחים לכן לדת אין כל חשיבות בקונוטציה הלאומית, לכן חובה שבמדינות כאלה יפרידו בין הדת למדינה, הרי זה מגוחך שמדינת כל אזרחיה שנוצרה יש מאין יהיה לה בסיס דתי או לאומי, הלאום שלה הוא תוצר הרבה יותר מאוחר והוא קיים רק בגלל תרבות שהתגבשה - גם היא אירופאית למדי ולא "רב תרבותית" וכן מתוך שותפות גורל למשל פגעי טבע, מלחמות, שפל כלכלי וכו'.

אנטוליו

New member
ישנו ביטוי שקשה להיות יהודי

וזה באמת נכון. עכשיו יש לי שאלה אליך: מה אתה מעדיף - להיות יהודי שנוא ולסבול או לא להיות יהודי ולסבול פחות? מניסיוני האישי אני יכול להעיד שאם לא הייתי נולד בתור יהודי - הייתי סובל פחות בחיי, ואני כבר לא מדבר על קורבנות השואה ופרעות אחרות שסבלו אלף מונים יותר ממני. אז למה זה טוב להיות יהודי ולהצדיע, כמוך, לפנאטים יהודים קשי העורף ששמרו על יהדותם בכל מחיר, אלא אם יש לך נטיות מזוכיסטיות או שאישית אתה לא סבלת מהאנטישמיות ואינך יודע מה זה? לדעתי, הציונות לא רק שלא פתרה את הבעיה, אלא אף החמירה אותה, כי הקמנו כאן, בחבל ארץ מפגר, מדינה דתית-גזענית שגם מדכאת מיעוטים אחרים, למרות שבעצמנו סבלנו מרדיפות על רקע דתי וגזעני בעבר. כנראה שלא למדנו את לקחי ההיסטוריה ונצטרך לשלם מחיר יקר על טעותנו, וזאת בזמן שאלה שבחרו להשתקע בארצות המערב חיים ברווחה וביטחון לאין ספור גבוהים מאשר בישראל, ועוד בלי לנשל ולאמלל עמים אחרים ולסכן את שלום העולם.

אם לסביבה יש בעיה היא איתי אז בעיה

שלה, אני לא איזה זיקית לבקשת הקהל, מי שכזה הוא בעיני אדם עלוב, חסר עמוד שדרה, אדם שמלכתחילה לא היה שלם עם עצמו וזהותו, אני מרחם על אנשים כאלה. אני נתתי לך דוגמאות מציבורים אחרים שדוכאו, שחורים והומוסקסואלים, גם להם היה קשה, גם הם היו וחלקם עדיין שנואים, עדיין, מבחינתי לראות אדם שחור שמתרפס ללבנים, מאמץ קודים התנהגותיים ותרבותיים לבנים ובכלל מאבד כל קשר למורשתו הוא אדם מסכן ביותר, ממני הוא ואני לא היחיד הוא בטח לא יקבל טיפת כבוד, אני חושב שכל ציבור צריך לאמץ לליבו את זהותו במאה אחוז, להיות גאה בה, לחיות אותה בדרך כזו או אחרת ואם למישהו יש בעיה אז להלחם בו/בבעיה עד שיעלם/תעלם. אני אתן לך עוד דוגמה, עוד יותר קיצונית, ערביי ישראל, שהם פלשתינאים וזו לא נתון לבחירה, זה פשוט מה ומי שהם ללא כל קשר לאזרחות (יש גם פלשתינאים בריטים ופלשתינאים אמריקאים), אם אחד מהם יתרפס ליהודים תוך סימפטיה וניסיון לאמץ את הציונות מתוך רצון להשתלב בחברה הישראלית, אני אישית יחשוב שחסרים לו כמה ברגים בראש, יראה לי כמו אדם שלו בדיוק מכבד את עצמו וזהותו, זאת מאחר והציונות היא רעיון שמנוגד ב180% ללאומיות הפלשתינית, הוא כפלשתיני אמור להבין זאת. שום אנטישמיות שבעולם לא תזיז אותי משום שאם כן אז זהו נצחון לשנאה ולרוע, זה אומר שבריונות מנצחת, אם אני לא חופשי להיות מי שאני אז אין טעם שאהיה בכלל, אני לא פנאט יהודי, אני חילוני, אני יהודי בתודעה שלי, באיך שאני תופס את עצמי, באיך שאני מציג את עצמי, באיך שאני מזהה את עצמי כישראלי במדינתו, במיוחד בחו"ל. זה לא "הקמנו מדינה בחבל ארץ מפגר", כאן נוצרנו, כאן התהוונו, כאן הפכנו לעם, כאן נהלנו חיים המקבילים למדינה עוד לפני הספירה הנוצרית, אין כאן שיקול לוגי, הוא בכלל לא קשור לעיניין, אנחנו כאן בגלל שכאן נוצרנו, לולא זה לא היתה קמה מדינה, בטח שלא כאן. המדינה היא לא דתית, היא חילונית, היא פשוט מדינה יהודית, בגלל שיש עם יהודי, העיניין הלאומי כאן חשוב לא פחות מהדתי, זה לא רק דת, שמרנו על זהות מסויימת 2000 שנה, ידעו לזהות אותנו ולרדוף אותנו כיהודים 2000 שנה אז עכשיו כאותה קבוצה יש לנו מדינה בה אנחנו רוב, אנחנו קובעים את גורלינו, אנחנו לא "בני חסות", לא עושים לנו טובה ובשם הדמוקרטיה נותנים לנו זכויות, אנחנו אחראיים לזכויותינו, אנחנו נותני הזכויות לאחרים. אין גם שום דיכוי של מיעוטים, המיעוטים כאן זוכים לזכויות אזרחיות מלאות (כן, אני יודע שיש אפליה, אבל היא לאו דווקא בגלל שהם מיעוטים, יש גם אפליה בתוך המגזר היהודי), הם למרות האפליה חיים חיים הרבה יותר טובים מאשר יכלו תחת ריבונות אחרת והם יודעים את זה (עובדה, הם מתנגדים לחילופי שטחים ולא בגלל שזה "נגד החוק הבינלאומי", אלא בגלל התנאים שאזרחותם מקנה להם, הרי חילופי שטחים מבטיחים להם את המשך השליטה על אדמתם). לגבי זכויות לאומיות, כאשר הזכות להגדרה העצמית שלנו מתנגשת עם ערך ה"שיוויון", בטח בנושאים של זכויות לאומיות אז ערך ההגדרה העצמית מנצח, לצורך כך צריך אפליה מתקנת, חוק השבות, הדגל, ההמנון, תכני החינוך בבתי הספר, מתן קרקעות עדיף ליהודים/ציונים, כל אלה אינם זכויות פרט, הם זכויות לאומיות, זכויות לאומיות הן דבר שמחזיק בו הלאום של המדינה, לא מיעוט לאומי שמתנגד לו, אנחנו הלאום של המדינה, הם אומנם אזרחים שווי זכויות, אך מיעוט לאומי שמתנגד לרעיון הבסיסי של הלאום שמהווה את הרוב - ציונות (גם האנטי ציונים, אם הם יהודים, מגשימים את אותה ציונות בין אם הם רוצים או לא). מה הקשר להיסטוריה? בסך הכל יש לנו מדינה לעצמינו, אז זה מרגיז חצי עולם SO WHAT!!!, לעזעזל עם שלום העולם, מה רע בזה?, מה קשה לך להבין שלא לכל עם יש את הזכות הזו, כן אפילו לפלשתינים.

מי שקשה לו להיות יהודי

בגלל שלאחרים, אנשים אכולי שנאה יש בעיה עם היותו יהודי אז הנמושה מבחינתי יכול להתנצר או לעבןר לכל דת אחרת, "מקובלת יותר", להתחנף לכל העולם ולהתחפף מכאן, שיהיה לו בכיף, אני אשמח שיהיו כמה שפחות נמושות במדינה.

אנטוליו

New member
../images/Emo201.gifאתה, כמו כולם כאן, מיקרה אבוד

לא נותר לי אלא להביא בפניך אוסף ציטוטים שליקטתי מהספר המונומנטלי של המורה הרוחני שלי המיסטיקן מקס היינדל על היהודים (בתקווה שאתה מבין אנגלית) מנקודת מבט מיוחדת במינה. The rebellious ones who were abandoned are the Jews, of whom the great majority are still governed more by the Atlantean faculty of Cunning than by Reason. In them the race-feeling is so strong that they distinguish only two classes of people: Jews and Gentiles. They despise the other nations and are in turn despised by them for their cunning, selfishness and avarice Because of their bondage to the Race-idea, their one-time Leader was forced to abandon them, and they became "lost." That they might cease to regard themselves as separate from other peoples, other nations were stirred up against them at various times by the Leaders of humanity and they were led captive from the country where they had settled, but in vain. They stubbornly refused to amalgamate with others. Again and again they returned in a body to their arid land. Prophets of their own Race were raised up who mercilessly rebuked them and predicted dire disaster, but without avail Despite all, however, the extreme tenacity of this people has prevailed even to the present day, the majority being yet orthodox. In America, however, there is now a slight falling away. The younger generation is commencing to marry outside the Race. In time, an increasing number of bodies, with fewer and fewer of the Race characteristics, will thus be provided for the incarnating spirits of the Jews of the past. In this manner will they be saved in spite of themselves. They become "lost" by marrying into inferior Races; they will be saved by amalgamating with those more advanced the Jews of today are still under the delusion of being a "chosen people"; the lesson that may be drawn from their experience is none the less valid. We may learn how a "chosen people" may harass their Leader, frustrate His plans, and become bound to a Race for ages. Their experience should be a warning to any future "chosen people". the American-born Jew is different from the Jew of other countries. The very fact that he has been reborn in the Western World shows that he is becoming emancipated from the Race spirit, and is consequently in advance of the crystallized Old World orthodox Jew, as were his parents, or they would not have conceived the idea of severing the old ties and moving to America. Therefore the American-born Jew is the pioneer who will prepare the path which his compatriots will follow later. Thus we can see that the Bible contains the teaching peculiarly needed by the Western peoples, that they may be taught a lesson by the awful example of the Jewish Race as recorded in the Old Testament, and learn to live by the teachings of the Christ in the New The Archangel Michael is the Race-spirit of the Jews (Daniel xii:1), but Jehovah is not the god of the Jews alone; He is the Author of all Race-religions which led up to Christianity. Nevertheless, it is true that He did take a special interest in the progenitors of the present degenerate Jews--the Original Semites, the "seed-race" for the seven races of the Aryan Epoch. Jehovah, of course, takes special care of a seed-race, in which are to be inculcated the embryonic faculties of the humanity of a new Epoch. For that reason He was particularly concerned with the Original Semites. They were His "chosen people"--chosen to be the seed for a new Race, which was to inherit the "Promised Land"--not merely insignificant Palestine, but the entire Earth, as it is at present. He did not lead them out of Egypt. That story originated with their descendants and is a confused account of their journey eastward through flood and disaster out of the doomed Atlantis into the "wilderness" (the Desert of Gobi in Central Asia), there to wander during the cabalistic forty years, until they could enter the Promised Land. There is a double and peculiar significance to the descriptive word "promised" in this connection. The land was called the "promised Land" because, as land or earth suitable for human occupation, it did not exist at the time the "chosen people" were led into the "wilderness." Part of the Earth had been submerged by floods and other parts changed by volcanic eruptions, hence it was necessary that a period of time elapse before the new Earth was in a fit condition to become the possession of the Aryan Race. The Original Semites were set apart and forbidden to marry into other tribes or peoples, but they were a stiff-necked and hard people, being yet led almost exclusively by desire and cunning, therefore they disobeyed the command. Their Bible records that the sons of God married the daughters of man--the lower grades of their Atlantean compatriots. They thus frustrated the designs of Jehovah and were cast off, the fruit of such cross-breeding being useless as seed for the coming Race. These cross-breeds were the progenitors of the present Jews, who now speak of "lost tribes." They know that some of the original number left them and went another way, but they do not know that those were the few who remained true. The story of the ten tribes being lost is a fable. Most of them perished, but the faithful ones survived, and from that faithful remnant have descended the present Aryan Races.

אנטוליו

New member
המשך

Races are but an evanescent feature of evolution. Before the end of the Lemurian Epoch there was a "chosen people," different from the ordinary humanity of that time, who became the ancestors of the Atlantean Races. From the fifth race of those another "chosen people" was drawn, from which the Aryan Races descended, of which there have been five and will be two more. Before a new Epoch is ushered in, however, there must be "a new Heaven and a new earth"; the physical features of the Earth will be changed and its density decreased. There will be one Race at the beginning of the next Epoch, but after that every thought and feeling of Race will disappear. Humanity will again constitute one vast Fellowship, regardless of all distinctions. Races are simply steps in evolution which must be taken, otherwise there will be no progress for the spirits reborn in them. But, though necessary steps, they are also extremely dangerous ones, and are therefore the cause of grave concern to the Leaders of mankind. They call these sixteen Races "the sixteen paths to destruction," because , while in previous Epochs the changes came after such enormous intervals that it was easier to get the majority of the entities in line for promotion, it is different with the Races. They are comparatively evanescent; therefore extra care must be taken that as few of the spirits as possible become enmeshed in the fetters of Race. This is exactly what happened to the spirits reborn in the Jewish Race-bodies. They attached themselves so firmly to the Race that they are drawn back into it in successive births. "Once a Jew, always a Jew" is their slogan. They have entirely forgotten their spiritual nature and glory in the material fact of being "Abraham's seed." Therefore they are neither "fish nor flesh." They have no part in the advancing Aryan Race and yet they are beyond those remnants of the Lemurian and Atlantean peoples which are still with us. They have become a people without a country, an anomaly among mankind. Because of their bondage to the Race-idea, their one-time Leader was forced to abandon them, and they became "lost." That they might cease to regard themselves as separate from other peoples, other nations were stirred up against them at various times by the Leaders of humanity and they were led captive from the country where they had settled, but in vain. They stubbornly refused to amalgamate with others. Again and again they returned in a body to their arid land. Prophets of their own Race were raised up who mercilessly rebuked them and predicted dire disaster, but without avail. As a final effort to persuade them to cast off the fetters of Race, we have the seeming anomaly that the Leader of the coming Race, the Great Teacher Christ, appeared among the Jews. This still further shows the compassion and Wisdom of the great Beings Who guide evolution. Among all the Races of the Earth, none other was "lost" in the same sense as the Jews; none other so sorely needed help. To send them a stranger, not one of their own Race, would have been manifestly useless. It was a foregone conclusion that they would have rejected him. As the great spirit known as Booker T. Washington incarnated among the Negroes, to be received by them as one of themselves, and thus enabled to enlighten them as no white man could, so the great Leaders hoped that the appearance of Christ among the Jews as one of their own might bring them to accept Him and His teachings and thus draw them out of the meshes of the Race-bodies. But sad it is to see how human prejudice can prevail. "He came unto His own and" they chose Barabbas. He did not glory in Abraham, nor any other of their ancient traditions. He spoke of "another world," of a new earth, of Love and Forgiveness, and repudiated the doctrine of "an eye for an eye." He did not call them to arms against Caesar; had He done so, they would have hailed Him as a deliverer. In that respect He was misunderstood even by His disciples, who mourned as greatly over their vanished hope of an earthly kingdom as over the Friend slain by Roman hands. The rejection of Christ by the Jews was the supreme proof of their thralldom to Race. Thenceforth all efforts to save them as a whole by giving them special prophets and teachers, were abandoned and, as the futility of exiling them in a body had been proven, they were, as a last expedient, scattered among all the nations of the earth. Despite all, however, the extreme tenacity of this people has prevailed even to the present day, the majority being yet orthodox. In America, however, there is now a slight falling away. The younger generation is commencing to marry outside the Race. In time, an increasing number of bodies, with fewer and fewer of the Race characteristics, will thus be provided for the incarnating spirits of the Jews of the past. In this manner will they be saved in spite of themselves. They become "lost" by marrying into inferior Races; they will be saved by amalgamating with those more advanced. As the present Aryan Races are reasoning human beings, capable of profiting by past experience, the logical means of helping them is by telling them of past stages of growth and the fate that overtook the disobedient Jews. Those rebels had a written record of how their Leaders had dealt with them. It set forth how they had been chosen and rebelled; were punished; but were yet hopeful of ultimate redemption. That record may be profitably used by us, that we may learn how not to act. It is immaterial that, in the course of ages, it has become mutilated, and that the Jews of today are still under the delusion of being a "chosen people"; the lesson that may be drawn from their experience is none the less valid. We may learn how a "chosen people" may harass their Leader, frustrate His plans, and become bound to a Race for ages. Their experience should be a warning to any future "chosen people".

גם כן "מורה רוחני"...

לא קראתי הכל, אבל רק מהסמנטיקה המכוערת כבר הבנתי במה מדובר... הוא כתב על גזע ועל כך שהיהודים רועים בלא יהודים כנחותים וכו'... כמובן שאין אפילו טיפת אמת בדבר, כמו שאלה שבחרו לעותת את ה"עם הנבחר" ל"עם המובחר", כאשר המילה "נבחר" יוצאת מתוך המילה "בחירה", לא "מובחר". בכל מקרה, מדובר בעוד דמגוג מתנשא בגרוש עם תסביך נחיתות קשה שלקח את כל המושגים היהודיים, עיוות אותם, ניתק אותם מהקונטקסט ויצר תמונה עקומה ושקרית של היהודים, שלא לדבר אנטישמית משהו... אני, אין לי "מורה רוחני", אני לא מצטט מאף אחד, אני לא קונה "תובנות" של אחרים, יש לי את שלי והם טובות מספיק, אני מאמין בחשיבה עצמאית, לא ציטוט של אנשים הזויים. בכל מקרה, הנימוק של "קשה להיות יהודי" הוא פחדני, תבוסתני, עלוב, הוא לא רציני, הוא מציע בריחה במקום התמודדות, הוא בא מגישה של "כולם אומרים עלי שאני כזה, לא יכול להיות שכולם טועים", אני לא יודע מי זה כולם, וכן, כוווווווווולם טועים.

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gifאין לך מורה רוחני?

לא היו לך מורים בכלל, לא למדת בבית הספר או שבתור אתאיסט אתה שולל קיום של רוחניות ומכיר רק בחומר? לעומתך, אני מאמין שאיני גוף בלבד, אלא משהו רוחני מעבר לו, לכן אני מכבד גם מורים רוחניים שהקדישו את חיהם בחיפוש אחר האמת. זה לא אומר שאני עבד רוחני של מישהו, להיפך, אני עצמאי לחלוטין ויש לי דעה עצמית על כל דבר. אפילו יותר ממך, כי אני מסוגל להתעלות גם מעל המושגים כמו לאום, דת וגזע, דבר שאינך מסוגל להשתחרר מהם.

יש לי אנשים שאני מאד מעריך את דעתם

אבל מכאן ל"מורים רוחניים" המרחק הוא גדול, בדרך כלל אותם אנשים ביססו את מה שעבר חשבתי באופן עצמאי אבל לא באמת ידעתי למה יש לי תחושב כל כך חזקה לאותו כיוון מחשבתי, הם סיפקו לי הוכחות ונתונים, חלק מאותם עמדות של אנשים עזרו לקחת את העמדות שלי ל"שלב הבא", כלומר עד לאן שאני נמצא היום, למשל מהעמדה הפשטנית של "הפלשתינים לא באמת רוצים שלום או הסדר" לסיבה שזה ככה, האם זה יכול להיות אחרת, ואם לא אז מדוע לא?, כיצד אנחנו נתפסים בעיניים שלהם, כיצד הציונות נתפסת בעיניהם, כיצד הלאומיות של שני הצדדים נמצאת בהתנגשות חזיתית ולא, זה לא יעזור אם צד אחד יוותר על שלו. אתה לא צץעלה מעל שום מושג, אתה מתעלם, סתם ככה מכל מיני מושגים שהם אמיתיים וממשיים מתוך מין צורך שכזה להיות "נונקונפורמיסט" (מצטער, אני סיימתי את גיל ההתבגרות...מזמן), ובכלל מאחר והם סותרים את עמדך ואת העובדה שקשה לך להיות להיות, אז אתה בורח מזה בתקווה שככה יהיה לך יותר קל... הכי קל, "אין לאום, אין דת..." (לגזע אני בכלל לא התייחסתי, הגזע משהו בראש שלך ושל ה"מורים הרוחניים" שלך, גזע הוא כלל לא רלוונטי, היהודים הם אינם גזע בפני עצמו, למרות שהיטלר חשב אחרת...).

היהודים אינם אומה לפי שום הגדרה של

אומה. העיקרון המוגדר, והמקובל ביותר של אומה: היא קבוצת אנשים שחיה בשטח טריטויאלי מסומן. לכן, הטיעון שמדינת ישראל יכולה להתקיים כמדינה יהודית ודמוקרטית, הוא שקרי במהותו. הסיבה, למתחים בין הציבור היהודי לערבי, ובעניין הזה אני אסכים איתך, הם אכן לאומיים. אזרחיה הפלסטינים, של המדינה אינם מוגדרים כחלק מהלאום, שהמדינה זהו מייצגת, ואינם אפילו מקבלים אוטונומיה תרבותית על הסיס חוקתי, שתכיר בהם כפלסטינים אזרחי מדינת ישראל. לטעמי, הפתרון הטוב ביותר לשאלות הזהות הלאומית הקיימים פה, היא מדינה דו-לאומית. ככה, אזרחיה הפלסטינים של המדינה, יקבלו הכרה הן כפלסטינים והן כישראלים. כפי שישראלים בני דת משה זכאים להגדיר את עצמם הן כישראלים, והן כפולנים, עיראקים, גרמנים ומרוקאים. יהדותם, היא רק בהקשר הדתי של העניין. הדבר נכון, אך ורק, אם הם אנשים מאמינים, אני היות ואני אינני אדם מאמין, אינני מגדיר את עצמי כיהודי. המצאה נוספת של הציונות, היא יהדות חילונית.

למעלה