עיתון הבורר:

N י ל ק י

New member
עיתון הבורר:

הנה שירשור של עיתון שעשיתי מזמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1134&msgid=75811830 דרושים: עורך - מי שיקבץ את כל הדברים יערוך ויצנזר אום איפה שצריך - תפוס ע"י N י ל ק י מעצב\ת - מי שיעצב את העיתון (עדיף מתמחי פוטושופ) יש קודם לשלוח תמונה או קובץ שהכנתם כדי שאני יראה את הרמה העיצובית שלכם ורק אז אני אגיד אם תוכלו
2 מראיינים: יצטרכו לשאול שאלות גולשים בתפוז דרך מסרים לפי הכתבה שתהיה 2 מראייני שטח: כמו המראיינים רק שיעשו זאת עם מצלמה וישאלו אנשים שמכירים ויצלמו את הראיון ויעלו אותו למחשב וישלחו לי דרוש מצלמת וידיאו
2 מפרסמי עיתון - אנשים שיעברו בפורומים ויפרסמו את העיתון
2 מכיני שעשועים: כאלה שיכינו תפזורות ותשחצים ומשחקים על הבורר מנהל מדור מאחורי הקלעים: יעלה ראיונות שימצא עם שחקנים בקשר לבורר מנהל מדור מה שמסביב: חדשות על האלופה,השיר שלנו, האי ותוכניות ודברים של סלבריטאים של קשורים לבורר העיתון יהיה דרך האתר בננה בום
די להיות אחד התפקידים יש לסמן
______________(התפקיד שתרצו) חוץ מהמעצבים שזה במסר
יהיה מיותר להגיד שיש לקחת את התפקיד ברצינות רבה ודבר אחרון: שיהיה לנו כיף ובהצלחה

אושRתי

New member
רעיון מעולה אבלל--

למה דרך בננה בום? יותר מגניב לפתוח בלוג בתפוז ולהפוך אותו לעיתון. גם יהיה יותר קל לקדם אותו מאשר את בננה בום P:

liaush

New member
../images/Emo8.gifמאוד מאוד הייתי אומרת

טוב איך שלא מסתכלים על זה תמיד היה לך כישרון בעיצוב ותמיד יהיה לך
חח זה מדהים איך לכל אחד פה יש את הכישרונות שלו
ממש כשרונות צעירים פתחנו פה חחחחחחחח (כל אחד לפי תחומו)

liaush

New member
עורכת ../images/Emo45.gif

יש לי כישרון כתיבה (אם לא ציינתי) אז אני חושבת שאני אצליח =]

N י ל ק י

New member
התפקיד שלך אני סומך עלייך במאת האחוזים

רק הבלוג שדרכו נפתח את העיתון צריך להיפתח מהניק שלך
, טוב?

liaush

New member
חח במה זכיתי? ../images/Emo13.gif

אני אעשה ככל יכולתי
תודה על הוויתור.

N י ל ק י

New member
תפקידים פנויים ודרושים:

דרושים: 1 מראיינים: יצטרכו לשאול שאלות גולשים בתפוז דרך מסרים לפי הכתבה שתהיה 1 מפרסמי עיתון - אנשים שיעברו בפורומים ויפרסמו את העיתון 2 מכיני שעשועים: כאלה שיכינו תפזורות ותשחצים ומשחקים על הבורר מנהל מדור מאחורי הקלעים: יעלה ראיונות שימצא עם שחקנים בקשר לבורר מנהל מדור מה שמסביב: חדשות על האלופה,השיר שלנו, האי ותוכניות ודברים של סלבריטאים של קשורים לבורר תפוסים: מראיין שטח עם מצלמת וידיאו - N י ל ק י עורכת - ליוש אבל ז אומר שהבלוג יפתח דרכך
מעצבת - אושRתי אחת מהמראיינים בתפוז שישאלו גולשים - כוסית עם סטייל אחת ממפרסמי העיתון - linooy

liaush

New member
יואו לא הייתה חייב!!

אתה ממש לא חייב לוותר לי!! חח (אז מה עם יש לי קצת כישרון כתיבה) עזוב נו אני אקח תפקיד אחר זה לא פייר אתה בחרת מההתחלה!

N י ל ק י

New member
עזבי מראיין

שטח זה תפקיד קשה והוא גם דורש מצלמת וידיאו אז אני אקח אותו על עצמי העורך שלך

N י ל ק י

New member
זה מה שנשאר:

1 מראיינים: יצטרכו לשאול שאלות גולשים בתפוז דרך מסרים לפי הכתבה שתהיה 1 מפרסמי עיתון - אנשים שיעברו בפורומים ויפרסמו את העיתון 2 מכיני שעשועים: כאלה שיכינו תפזורות ותשחצים ומשחקים על הבורר מנהל מדור מאחורי הקלעים: יעלה ראיונות שימצא עם שחקנים בקשר לבורר מנהל מדור מה שמסביב: חדשות על האלופה,השיר שלנו, האי ותוכניות ודברים של סלבריטאים של קשורים לבורר *כתוב ללשון כר אך מיועד גם לנקבה

למעלה