עיתון "מולדת" מחר מצורף ב"מעריב"

עיתון "מולדת" מחר מצורף ב"מעריב"

מחר מצורף בעיתון "מעריב" כאינסרט - עיתון "מולדת" החדש... קנו מחר "מעריב"! קראו את הדרך המדינית של "מולדת". קראו את תוכנית "השלום" של "מולדת. וסקופ! א.ב. יהושוע תומך בטרנספר! רק הטרנספר יביא שלום!

בואו ללמוד איך להידבק לכיסא

מזלו של המחנה הלאומי שיש לו את ליברמן, שהכריח את אלון לפרוש. וזאת למרות שליברמן החזיק המשרד הרבה יותר חשוב, ולפיכך היה אמור להיות לו הרבה יותר כואב וקשה לעזוב. צביעותה של מולדת...

Alder

New member
וכי מדוע תעלוז בגיניסט?

השכחת מה התרחש בפעם הקודמת כאשר הימין החל לנשוך את זנבו שלו??

בגדול...ליברמן איש חכם ביותר !

ביצועיסט דגול וכן הלאה, עם זאת הערכתי היא שהוא מתכנן להצטרף למפלגתו של ביבי. לא בטוח שעזיבתו בעת הנוכחית מוכיחה אחדות ותמיכה במדיניות הימין, נחיה ונראה מה יהיה.

אז זו הסיבה לנאמנות העיוורת לשרון..

מצד כל אנשי המצודה שאנחנו מכירים... כי פטרון נשאר פטרון... ובכן, גם לי יש פטרון: מנחם בגין.

ריאליסט

New member
אתה מדבר על צביעות מולדת???

בסופו של דבר,אין מפלגה שהיא ממש טלית שכולה תכלת,אבל כשאתה מייצג פה את הליכוד שאין גבול לצביעותו,אתה תוקף את מולדת?? הרי כל שרי הליכוד מתנגדים (מי בע"פ ומי מאחורי הגב),למדיניותו של שרון,אבל האם מישהו מהם התפטר???.האם לו ראש-הממשלה היה איש מפלגת העבודה-אבל המדיניות היתה אותה מדיניות כשל שרון,האם לא היו חברי הליכוד ובעיקר הנגבי,לבנת ולנדאו,צועקים מעל כל במה כנגד הממשלה,שכיום למרות שמדיניותה אינה לרוחם-אינם מעיזים לפנות את כסאותיהם החמים???. תקח דוגמא מאנשים כמו בני בגין,מרידור,עוזי ברעם ואחרים לפני שאתה מדבר על צביעות של מפלגה-כאשר הליכוד היא הצבועה במפלגות.(רק העבודה מתחרית איתו).

מוזר...אתה אומר אותם דברים שאני

מאשים בהם בעצמי את שרי המפלגה שלי. עד כדי כך זה דומה, שאני חושד בך ששמעתי אותי איפשהו ופשוט העתקת. לי, חביבי, אין בעיה לבקר את שרי המפלגה שלי, ובגדול. זה קצת לא מתיישב עם תדמית ה"שפוט" שאתה מנסה להוצייא לי כאן, אבל למה שזה יפריע לך? הרי האמינות שלך הרוסה גם ככה.

ריאליסט

New member
אם כך...

מה לך ולליכוד???.האם אתה מקדיש כ"כ הרבה זמן למען הרע במיעוטו??? אשר לאמינות שלי-דווקא אני שאינו שמאלני בדעותיו,אולי זוכה פה ליותר הסכמה.לפחות אני לא צבוע-ולא טוען שהשמאל הוא אידאלי.כיום גם בימין וגם בשמאל יש רק חול וחול.

הידד ! השמאל הקיץ משנתו...!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

עורך מעריב בכבודו ובעצמו התראיין אתמול בצהריים יום שישי ברדיו: "ישנה בעם קבוצה שסובלת מהפרעה נפשית שכל מה שהיא יודעת לעשות זה להאשים את עצמה כעם היהודי ולהזדהות באופן אוטומטי עם האוייב הפלשתיני" למותר לציין.. לא האמנתי שזה מה ששתי אזניי השומעות" כושי כן הופך עורו ! נו... אולי נתחיל לקרוא מעריב, מה אתם אומרים חברייה?

למעלה