עיתון מעלה אדומים נגד עיתון זמן מעלה

ZiV GiLbOa

New member
עיתון מעלה אדומים נגד עיתון זמן מעלה

בגיליון האחרון של מעלה אדומים התפרסמה כתבה אשר משווה בין פרסומים שאמורים להיות זהים בשני העיתונים. הכתבה בסופו של דבר מראה בעצם שעיתון זמן מעלה מציג את העירייה בכלל ואת בני כשריאל בפרט באור חיובי הרבה יותר ממה שמגיע להם. לדוגמא: פרשת ההטרדה המינית. זמן מעלה בחר להשתמש בכותרת "ריח של בחירות באוויר" ודאג לפרסם בשורות הראשונות את דרישות המתלוננת. ואילו עיתון מעלה אדומים מפרסם את הפרשה עם הכותרת "הטרדה או עלילה" ומביא גם את דברי המתלוננת. בעצם עיתון זמן מעלה מנסה להכפיש את התלונות מכל וכל בעוד מעלה אדומים מביא עובדות מהשטח. עוד דוגמא: עיתון מעלה אדומים פרסם כתבה על תושבי מצפה נבו אשר מתלוננים על כך שבני כשריאל מזניח אותם בגלל שלא בחרו בו במערכת הבחירות הקודמת. שם הכתבה "אנחנו הכבשה השחורה של העיר" (ציטוט התושבים). עיתון זמן מעלה מפרסם את אותו הסיפור, כמעט: "שכונת מצפה נבו בתנופה ופיתוח" ומביא את דברי העירייה ולא את דברי התושבים. מוזר? אתם תגידו! בעצם, אומרים עורי עיתון מעלה אדומים שעל כל כתבה שלילית בנוגע לעירייה שמפורסת אצלם בעיתון, עיתון זמן מעלה מפרסם שבוע אחרי ידיעה הפוכה אשר מחמיאה לעירייה. לסיכום, ציטוט מעיתון מעלה אדומים: "כמה משתלם ל'זמן מעלה', המקומון של משה זיגדון, להיות השופר של בני כשריאל?".

זה היה ברור לי מלכתחילה !!!!

היה ברור כי זיגדון משתדל להיות "נחמד" עם העיריה וראשיה. אני באופן אישי התנגחתי עם זיגדון מספר פעמים ,גם כתבתי לראש העיר שזיגדון מתנהג כמו "גביר בעירו " והוא בכלל לא תושב העיר !!!! כמובן שלא קבלתי כל תגובה. העובדה כי ראש העיר והעיריה סירבו לקחת חלק בפורום של העיר שלנו ולהקשיב לתושביה בדרך הכי בלתי אמצעית שיש -אומרת הכל !!!

eee2008

New member
ומה בדבר העיתון הנגדי ?

סתם לידע כללי, העיתון ממומן על ידי הרב דויטש, שחלק ממסע ההסתה שלו נגד העירייה בגלל שלא קיבל שטחים לאוכלוסיה החרדית, מנסה לצאת נגד ראש העיר בכל דרך אפשרית, זיגדון אולי טלית שכולה תכלת, אבל גם העיתון הנגדי לא כזה תמים ו"נלחם" למען צדק...הכול חארטות, מה שחשוב שהרב הזה יתעוף לנו מהעיר ולא משה זיגדון.

טוב, את המידע הזה לא ידעתי !

האמת שנרמז לי כי העיתון הזה הוקם רק עד הבחירות ואיני יודעת אם יש אמת בדבר. איני יודעת מי מממן את העיתון החדש ,אבל חבל מאוד שלכל צד יש את האינטרסים הלא נעימים שלו. חבל !

ZiV GiLbOa

New member
ומתי התקשורת הייתה אובייקטיבית?

לא זכור לי גוף תקשורת שהיה אובייקטיבי לכל הכיוונים. טבע התקשורת להיות כזה. צריך למצוא את הגוף שמציג הכי פחות חוסר אובייקטיביות.

אתה צודק במאת האחוזים ! אבל...

בכל מקום מתוקן יש לפחות ! שני עיתונים ואז יש איזה איזון ! במשך שנים זמן מעלה מראה רק צד אחד של המטבע,וזה מעצבן ולא דמוקרטי !

ZiV GiLbOa

New member
זה קשה להפעיל שני עיתונים במקום כל כך קטן

העניין בעיתון אחד בעיר עומד (אני מאמין) על כ-50-60% כך שבשביל 20 אלף אנשים זה קשה להפעיל שני עיתונים. בעיר שלנו לדוגמא, אני מאמין שאחד העיתונים יאלץ לוותר בקרוב, עוד משהו כמו חצי שנה- שנה. במדינה כולה כן יש גופי תקשורת רבים אשר מאזנים את החוסר אובייקטיביות. לדוגמא- חדשות ערוץ 2 שנחשבים לפחות ימנים שלא נאמר שמאלנים, מאוזנים על ידי חדשות ערוץ 10 שנחשבים ליותר ימניים מהם. או מעריב שנחשב לעיתון שמאלני, מאוזן על ידי ידיעות אחרונות. אבל בעיר קטנה זה קשה וזה גם לא יעזור. תמיד תהיה תחרות על האוביקטיביות. אני לא רואה עד כמה עיתון מעלה אדומים אובייקטיבי, לא ראיתי שהוא פרסם כלום על הרב דויטש שזה ידוע לכולנו שמה שהוא עושה דיי מסריח. אני לא מאמין שהעיתון שממומן על ידי דויטש יכתוב משהו נגדו, כמו עיתון שממומן על ידי פרסומת של מיסטר זול סתם דוגמא, יכתוב שרמי לוי יהיה יותר זול. לא ככה? נקודה למחשבה!

eee2008

New member
מסע ההסטה נגד ראש העיר נמשך

גם השבוע העיתון הזה דאג לכתבה מלוכלכת על ראש העיר, ואף דאג לציין שהוא כוסס ציפורניים, כאילו זה מה שיפיל את מעלה אדומים. אין רע בלבקר את ראש העיר, אני בטוח שגם הוא רוצה בזה, אבל העיתון הזה שם לו למטרה לתקוף ולתקוף בלי הכרה ובדרכים הכי מלוכלכות שנראו במעלה אדומים, את הזבל הזה אנחנו לא רוצים פה, דוייטש תיקח את הרגליים והעדר שלך ותעוף לנו מהעיר.

למעלה