עיתון עעיתון עיתון עיתון

ד ג י

New member
עיתון עעיתון עיתון עיתון

בינתיים אף אחד לא התנדב לכתוב משהו, מיש הו מוכן ניב מה לגבי מדור היצורים שלך? שטאב (מקווה שכתבתי נכון רק על תהרגי אותי) מה לגבי הביקורת סרטים שלך? מישהו אוליי רוצה לעשות כתבה על סדרת "צמרמורת" המיתולוגית כתבה על ספר אימה אחר מה לגבי פרדי נגד ג'ייסון מישהו מתנדב?? אי אפשר להתעם מאירוע כזה?? או מה לגביי אגדות אורבניות נבחרות של מישהו?? אוליי צ'יזבאטים??? מישהו מתנדב?? למישהו יש רעיון אחר?? אתם בכלל רוצים שיהיה עכשיו עיתון או שאני סתם מציק??

scooby4

New member
*אתחיל ../images/Emo70.gif

א-ת-ח-י-ל-!-!-! אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל, אתחיל !!!

WallFlower

New member
כתבת מצוין!

אממממ...אני לא יודעת מה לומר כי אני רוצה מאודדד להמשיך עם ביקורות סרטים...אבל לצערי אין לי זמן (שני מבחנים עם חומר של שנתיים בהפרש לש יומים, כבר אמרתי שאני שונאת את י"ב
)... אם זה בסדר שאני אגיש את הכתבה אחרי ה25 לחודש אז אין לי בעיה לכתוב אבל אם לא אז שמישהו אחר יכתוב...

Posiedon

New member
איך בא לי לשכוח מהכל..

אצלי במקום שנת חורף יש שנת קיץ אני יושן בקיץ ןעירני בחורף יותר קל לי ללמוד בחורף וסתיו לכמה יחידות את ניגשת?

WallFlower

New member
ל 5 וזו טעות גדולה!

אם אתה לא גאון שזה בא לו בקלות, לא הייתי ממליצה לעשות את זה כי ברוב המקרים משקעים המון(המון
) כדי לגרד את ה80-85...

למעלה