עיתון קומיקס חדש מחפש אמנים

opendoor

New member
עיתון קומיקס חדש מחפש אמנים

מה שלומכם? יש לכם קומיקס? רוצים לפרסם אותו? רוצים פינה קבועה בעיתון בעל הפצה ארצית? אז ככה, תשתית ההפצה כבר קיימת וגם יש כסף. כל מה שחסר זה אמנים צעירים ומופרעים שישלחו כמה שיותר עבודות שלהם למערכת העיתון. ולא. עדיין אין לו שם. הנושא הכללי של העיתון: הומור, מין ואלימות חסרת טעם. כל קומיקס בנושא הזה יתקבל בברכה, אבל יתקבלו גם בברכה קומיקסים בסגנון מיינסטרים אמריקאי לדוגמה. לעיתון אין אופי פוליטי וכל המטרה שלו היא לשמש במה לאמני קומיקס. לפרטים צרו איתי קשר דרך האי מייל שלי.

yonabarak

New member
לא פרסמת את האימייל

ונשמח לדעת עוד פרטים. בינתיים שלחתי לך מסר תפוז.

opendoor

New member
אז הנה האי מייל שלי וגם עוד פרטים

אני פליט של הקורמורן (הכינוי שלי שם היה נעל חרש). עזבתי את הקורמורן בגלל שהוא הפסיק להיות במה לקומיקס ולאמנים צעירים ו"חריגים" והפך להיות יותר ג´יפה. בקיצור, החלטתי שצריך לקום עיתון שישמש במה לכל האמנים החריגים. העיתון שאני מקים (שכנראה יקראו לו opendoor) כבר קם על התשתיות שהשאיר הקורמורן: רשת הפצה משוכללת וניסיון. בקיצור, תשלחו לי חומר שלכם, אני אגיד לכם מה אני אוהב ונדבר בהמשך. אם אתם שולחים לי בדואר רגיל, אז עדיף שתשלחו בתור התחלה רק צילום של המקור. אי מיילי: [email protected]

yonabarak

New member
אבל הקורמורן לא מת

הוא עדיין קיים. אז על איזה רשת הפצה אתה בונה? מה, תלחם איתם על מפיצים? חרא של שם לעיתון. גם פלצני וגם באנגלית. בכל מקרה אני ממליץ לך לפרסם בשמך האמיתי, או לפחות להמשיך עם אותו כינוי. אחרת זה מבלבל את המעריצות.

טרקן

New member
שאלה

האם הדגשת שלא יהיו תכנים פוליטיים בגלל הסערה שעורר בזמנו הקורמורן, כאשר היה בו (בין השאר) סיפור על צלף שאוהב לפוצץ ראשים של מתנחלות?

opendoor

New member
תשובות

אז ככה. לכל המעריצות, זה אני, נעל חרש. חוץ מזה, השם לעיתון ("opendoor") הוא גם מצויין וגם נתון לשינוי אך ורק על ידי האמנים. רשת ההפצה: אני לא צריך לריב "איתם". שאלתיאל עוזר לי עכשיו להקים את העיתון ומביא לי חומר שהוא לא פירסם בקורמורן כדי שהוא יכנס ל opendoor. אין מלחמה ביני לבין הקורמורן ולכן גם לא תהיה. או משהו כזה. האופי הפוליטי: האופי הפוליטי שאני מדבר עליו הוא האופי של גיליון 4 של הקורמורן: אנטי צבאי, פוסט-מודרני וכ´ו... אני רוצה להקים עיתון שהאומנים בו יהיו חבר´ה צעירים שיתנו לעיתון אופי צעיר, פרוע ולא דופק חשבון. בלי קשר לפוליטיקה.

ailag

New member
שאלה

בגלל שלא שמעתי עליו עד עכשיו : מה זה הקורמורן? איזה סגנון?

טרקן

New member
עיתון אלטרנטיבי מצוייר לא משהו

עם נטייה ברורה לאנרכיזם

yonabarak

New member
ailag

"סלון מזל", מונטיפיורי 30 (פינת אלנבי). בסלון מזל תמצאי מענה מספק לכל צרכי הפנזינים שלך, ואף למעלה מזה. שם תוכלי בוודאי לעלעל ולרכוש את הקורמורן. שם תפגשי גם את פלאן-B, עיתון קומיקס נונסנסי שגליונו השלישי והאחרון עד כה היה כבר ממש לא רע. פנינים נוספות שכדאי לחפש? אנה פרנQ, פנזין לסבי חרמני ולוחמני. שעות של הנאה, אם להשתמש באותה סיסמא נושנה. בסלון מזל אפשר גם לעשות מנוי על הספרייה שלהם. ב-70 ש"ח לשנה (!) אפשר להשאיל שם את כל ספרי ספריית בבל המשובחת, ספרי קומיקס, וספרי קריאה אחרים. זה כדאי!

למעלה