עיתון שיצא לאור בברלין ב1946 לשארית הפליטה

doctor666

New member
עיתון שיצא לאור בברלין ב1946 לשארית הפליטה

ערב טוב,הרי סריקת השער של העיתון"אונזער לעבען "שיצא ע"י שארית הפליטה בברלין 1946 סבי עליו השלום היה בין המכינים את העיתונים הסריקה איומה ונוראה בגלל המקום הדל שיתן פה,מי שירצה סריקות טובות יותר מוזמן לפנות אלי במייל ואשלח בשמחה.כמו כן אשמח לכל חומר על שארית הפליטה ומחנות הריכוז

schlomitsmile

Member
מנהל
מעניין מאד ידוע לך האם העיתון השתייך לזרם כלשהו? האידיש וחוסר האמון בחלומות על עושר באמריקה- שמא בונד?

7575

New member
תוכל לומר לנו בבקשה באיזה טווח מחירים

אתה מחפש. כמה היית מוכן לשלם עבור טלאי צהוב אורגינל בשביל שיהיה מונך אצלך במגירה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo5.gif אני מקוה שהבנתי לא נכון, אבל אם כוונתך היא לעשות עסקים על טלאי-צהוב, אז בי זה מעורר הרגשה קשה. לא שופטת אותך. יתכן שלי יש רגישות-יתר.רק משתפת אותך בתחושה שלי.

doctor666

New member
אין טווח מחירים

כל פריט לגופו. יש לי במגרה טלאים צהובים מגרמניה,הולנד וכפתור טלאי צהוב מבולגריה. פנה אלי במייל אם תחליט למכור או למסרו,זה לא סוג הפריטים ל"מסחרה".(למרות שאני מודע לכך שיש הסוחרים בפריטים מעין זה בעבור בצע כסף) שנה טובה וגמר חתימה טובה

7575

New member
מה זאת אומרת בעבור בצע כסף

האם אתה מצפה שאנשים טובים יתנו לך במתנה פריטים בשביל שתוכל להגדיל את האוסף הפרטי שלך

מדהים.כנראה אני בור ועם הארץ

הטלאי הידוע לשמצה הוא "סחורה" העוברת לסוחר ! מה עוד קונים ומוכרים? הדמיון הפרוע שלי כנראה אינו מפותח דיו.

7575

New member
לדעתי הבעיה לא טמונה בעצם מכירת הפריט

הרי ללא מסחר בפריטים לא יהיו לנו פריטים.השאלה היא מטרת הצדדים שלהם יש חלק בדבר. למכור לאספן פרטי לשם שמירתם במגירה נראה לי לא בסדר.

doctor666

New member
אל תעשה מה שנראה לך לא בסדר ידידי-חלילה

ובנוגע לשאלתך הקודמת:רבים ניצולי השואה החיים עדיין בקרבנו,עבורם,אין ערך כספי לפריטים.מה שחשוב להם(ולי)שלא יעלמו הפריטים/ימכרו/יזרקו.לכן ידידי,לכל אחד הזכות להחליט מה יעשה עם הפריטים שבידיו. רבים נתנו לי במהלך השנים פריטים לאוסף וזאת היות וידעו כי אצלי א י ן ע ר ך כ ס פ י לפריטים ואין מטרת האוסף מסחרית כלל. גמר חתימה טובה וצום קל.

masorti

New member
הנה לך מידע להשלמת ההשכלה...

תעבור על רשימת הפריטים למכירה. תמורת כמאה דולר תוכל לרכוש טלאי צהוב או סרט זרוע. אם תהיה מון להשקיע מעל לאלפיים דולר, תוכל לרכוש חליפת אסירים מבוכנוולד. מצד שני, תוכל גם לרכוש באותה הזדמנות (ראה בתחתית הרשימה כולל העמוד השני) מזכרות של ותיקי הצבא הגרמני וסייעניהם.

doctor666

New member
תודה למסורתי

אני מודע כמובן לקיומו של האיביי,מספר בעיות: 1)ישנם הרבה זיופים-רבים מהפריטים ברשימה לא נראים אמיתיים. 2)אי אפשר לדעת מי לבש אותם פריטים(מול פריטים שניתנים ע"י הבעלים ונשמרת לגביהם כל האינפורמציה)מה שנקרא באנגלית PROVENANCE. 3)אין לי סכומים כאלה מאסיביים . שנה טובה וגמר חתימה טובה

7575

New member
תוכל להראות בבקשה מה ההבדל בין טלאי הולנדי

לגרמני

למעלה