פריצות? חוץ מ יזה לא חבל על הזמן שלך?לקרוא רכילות ולשון הרע לקרוא שטויות והבלים????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????? זאת בידיוק הבעיה
כלי התשקורת מומחים בשפיכת דם והלבנת פנים ברבים, העיתון חושב שכל המדינה והציבור חייבים ללכת לפי דעתם של כמה עיתונאים וזוהי גם האווירה שהם משרים בארץ. אנחנו נתפלל עליהם שיחזרו בתשובה, גם הם תינוקות שנישבו!
בא נראה מה אתה אומר... מי הן הישיבות "היוקרתיות" ביותר היום? אני אדרג לפי סדר מסוים ואתה תעזור
"מיר ברכפלד" "חברון הילל"(קרית ספר) "גיל" חברון גבעת מרדכי עטרת ישראל כפר חסידים בית מתס' (בית מתיתיהו) נחלת הלווים אור ישראל פונביז' תפרח אתה מוזמן להוסיף ישיבות ולדרג
מעניין, מעניין... אולי באמת משהו יסביר לי לפי מה נקבעת אותה "יוקרתיות" באמת לפי האף?! ואיך זה שכל מי שנמצא בישיבות יוקרתיות מתרומם לו פתאום האף?????? נ.ב. יש בודאי איזה מנתח פלסטי שמרויח טוב.
חני יקרה, אני מאד מעריך את הדעות שלך, אבל למה לאבד את האובייקטיביות? כל דבר צריך לדעת איך להפיק ממנו את התועלת, מי שרוצה לקנות דירה או מכונית, אפילו חרדי, לרוב יפתח את העיתון ויחפש במודעות הדרושים, אותו דבר באינטרנט - יש כאן מדורים ואתרים מאד מעניינים, רפואה אלטרנטיבית, כלכלה וכספים, גישה לאתרים ממשלתיים, וכו' וכו', ויותר מהכל - התחום היהדותי מאד פורה, בדיוק כמו אותו מקרה: "תוכו אכל - קליפתו זרק".
גם ח"כ יוסף לפיד הוא יהודי אבל הדיעות שלו לא מתאימות לפורום חרדים ולכן לא הייתי רוצה לראות אותו גולש בפורום (סתם דוגמא כדי להבהיר למה שאלתי את מה ששאלתי).
אם יכנס לפה חבר הכנסת מתוך רצון כנה להשתתף בדיון תוך כיבוד הפורום וחבריו,לדעתי הוא יותר ממוזמן,מי יודע,אם אכן ייכנס לפה בכוונות טהורות נטולות שנאה וגזענות אני אשמח לחלוק איתו את הגיגיי,אבל משום מה נראה לי שהסבירות שאכן ייכנס לפה מהסיבות הנכונות ויהיה מסוגל להקשיב להבין ולקבל את חברי הפורום ובכלל את עצם קיומו של פורום שכזה נראת לי קלושה מאוד(למרות שכבר קרו דברים מעולם)
מה שאת מתארת זה חלום באספמיה. את יודעת, הפורום הזה חדש מאוד. ולמרות זאת, חברי הפורום שבעו כבר מלא חרדים שנכנסים לכאן ומכניסים לפורום הודעות סטגמטיות נגד החרדים. אם חברי הפורום היו רוצים פורום עם הודעות סטגמטיות נגד חרדים בכלל והיהדות בפרט מלא חרדים - לא היה צורך להקים את הפורום הזה. יש מספיק פורום ברשת שעונים על הצורך הזה. אתן לך דוגמא למה אני מתכוונת: מי שנכנס לפורום וכותב נגד החרדים שגולשים באינטרנט בפורום הזה ואם הם כבר גולשים כאן אז הם כבר יכולים ללכת ולקרוא את העיתונים החילוניים (הערה שלי: המלאים בזימה, מספיק לראות את הפרסומות שם כדי להבין) - זה סוג של התרסה. מה רוצים להגיד עם הודעה כזאת? חרדים מה אתם גולשים באינטרנט בכלל? בשביל מה הסגנון הזה? למה זה טוב? סתם לעורר ויכוח? סתם להקיא רגשות שליליים? אני מקווה שהבנת את כוונתי.