עיתונים!

שכטרון

New member
עיתונים! ../images/Emo40.gif

כמו שאנחנו עושים "כתבו עלינו" על כתבות ותמונות של אקזיט באינטרנט, בואו נעשה אותו דבר על כתבות ותמונות של אקזיט/המנחים בעיתונים, אוקיי? אז בקיצור, כל אחד שקנה עיתון (מעריב לנוער, ראש 1, פנאי פלוס ורייטינג), שיכתוב אם יש חומר על אקזיט או משו שקשור לאקזיט

../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כשמישהו יש הוא פותח שירשור אין טעם לפתוח עכשיו אם אין לך משהו לשים....

במילא אפשר להקפיץ רק 3 ימים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם עוד שבוע אני קונה עיתון ויש לי משהו אני אפתח שירשור חדש אני לא אשים את זה פה...

שכטרון

New member
אה, כן...?

אז אם מישו יכתוב בשרשור הזה עוד כמה ימים, הוא לא יקפוץ?

אני חושבת שזה מיותר...../images/Emo90.gif

כי ב"כתבו עליו" מכניסים גם כתבות מעיתונים ולדעתי אין טעם להפריד...

שכטרון

New member
נראה לי שלא ממש הבנתם...

היום יום רביעי, והיום יוצאים כל השבועונים. ב"כתבו עלינו" אנחנו כותבים רק על כתבות "גדולות" (לפי מה שראיתי), ופה אפשר לשים/לכתוב ממש על כל דבר שיש בעיתונים. גם תמונה של ס"מ על ס"מ, ואז כל אחד שקונה עיתונים בשביל נושא ספציפי שקשור לאקזיט (למשל המעריצים של שירי, שקונים כדי להיות מעודכנים על שירי) יודעים ממש על כל תמונה/כתבה שיש. למשל בשבוע שעבר היו תמונות בראש 1, ולא כתבתם על זה. מי שבכל זאת רוצה - שישים...

אני הבנתי חחח../images/Emo90.gif

אבל לא מפריע לי אם זה יתחלק לשניים (באינטרנט ובעיתונות) אני רק חושבת שלדעתי זה מיותר

בראש 1 אין כלום

אבל שבוע שעבר היה על אקזיט והשמיניה ומהמרים על השמיניה בעע למרות שהם הולכים לקחת אותנו לפי כמות המעריצים שיש להם... (מי שראה גיא פינס יודע..)

ToXic BoY17

New member
פאני פלוס../images/Emo26.gifכנסו!../images/Emo103.gif

תמונה של יעל גולדמן עם אוולין הגואל מחנות ה.סטרן השבוע-השאילו תכשיטים
תמונה של מלי לוי כמתלבשת הגרועה בטקס מסך הזהב אשתקד תמונה של אקזיט מקבלים את הפרס בשנה שעברה(משום מה שירי לא מצולמת)!

למעלה