עיתוני דנמרק פרסמו שוב קריקטורות מוחמד...

פספורט

New member
עיתוני דנמרק פרסמו שוב קריקטורות מוחמד...

עיתוני דנמרק פרסמו מחדש (יום ד', 13.02.08) את הקריקטורות שהכעיסו לפני כשנתיים מיליוני מוסלמים בעולם כולו, ובראשן הקריקטורה שבה נראה הנביא מוחמד חובש טורבן בדמות פצצה עם פתיל בוער. הקריקטורות פורסמו שוב עקב מעצרם של שלושה מוסלמים בדנמרק שקשרו קשר לרצוח את הקריקטוריסט קורט וסטרגארד. הפרשה מעוררת חששות ברחבי אירופה כי האיסלאם הרדיקלי רוצה לסתום פיות. סקר של מכון גלופ למען הפורום הכלכלי הבינלאומי מלמד שרוב האירופים מאמינים שהיחסים בין המערב למוסלמים מידרדרים. על-פי הסקר, רגשות אלה חזקים במיוחד אצל הדנים. וסטרגארד נתון זה זמן רב לאבטחה צמודה של המשטרה, אך אינו יודע אם היא תימשך. עורך העיתון שבו פורסמה הקריקטורה, קרסטן יוסטה, אמר כי אנשי המערכת "מודאגים מאוד" זה כמה חודשים. הוא הביע תקווה כי המעצרים סיכלו את תוכניות הרצח.

mike00

New member
השאלה היא כמה חפים מפשע ימותו הפעם בגלל

הרוצחים הקיצונים?

Leibovitz

New member
השאלה היא למה קריקטורות עושות להם את זה?

אם אנחנו היינו נוהגים כמו שהמוסלמים נוהגים אז היה מוצדק שנחסל חצי עולם. אבל לנו יש כבוד, ואנחנו מחרבנים על האנטישמים. למה המוסלמים לא יכולים לנהוג באותה דרך?

respecta1

New member
צודקת, אם זה היה משהו אחר

שהיה מכעיס את הנבלות אז הייתי שמח שהם פירסמו שוב.. אבל אסור לפגוע בדת.. אף דת..

נבלות?

מי נבלות ? המוסלמים ?

mike00

New member
לפי הפצצה אני מבין שאת גם התנדבת להיות

שאהידית.... נבלות הם הרוצחים המטונפים שמאיימים על שלום העולם ועל החופש שלנו.... אם הסקת מזה שאלה מוסלמים את כנראה יודעת על מה את מדברת...

איך אתה יכול ..

להתעלל מילולית במוסלמים בפורום שבראשותו ניצב מוסלמי ? ולא סתם מוסלמי. אדם טוב, הגון, ישר. ו.. יש לו עוד הרבה מעלות , אבל כנראה שאתה לא מכיר אותו אישית, וגם לא מאחלת לך כי זה דבר טוב מדיי. שנית הפצצה כוונתה הייתה אחרת. לא עניינך מהי.

mike00

New member
את נשמעת כמו איזה

חמאסניקית שלא רוצה שיידעו שהיא הולכת להתפוצץ.... בכל מקרה את הגזענית נגד מוסלמים,חוץ ממך אף אחד לא דיבר על מוסלמים.... אמרו נבלות ומה הדבר הראשון שעלה לך לראש? מוסלמים... את פשוט מגעילה אותי

THE WIZARD 55

New member
מה קורה אחים שלי?

תאהבו, תחבקו תנשקו.. לפני שיורדים אחד על השני תשאלו למה הכוונה.. תנו פרחים אחד לשני לבבות שוקולד מרק עוף כי שורף לי הגרון.. יללה התעופפתי לי...

shm490

New member
פורנוגרפיה היא ענין של גיאגרפיה

לפי המושגים החופשיים והליברלים שחלים בדנמרק זה לגיטימי ממש כמו שהם איפשרו על עיתונות פורנוגרפית חופשית כשבאירופה זה היה אסור כי בדנמרק יש סובלנות לכל ואין הממשלה יכולה לאסור כל פרסום בעיתונות . לא היה פה נסיון של פגיע בדת זו או אחרת אלה הבעת סולידריות על נסיונות פגיעה בעיתונאי דני שנהג לפי הכללים בדנמרק ,המוסלמים שלא מבינים חופש ביטוי מהו רואים בקריקטורה בעיתון פגיעה בדת זה אומר משהו גם על הדת וגם על המאמינים שלה .

למעלה