עכביש, פרוונית?

talit2

New member
עכביש, פרוונית?

שלום לכולם. אמנם זה פורום זוחלים אבל בחיפושיי אחרי השם של הדבר הזה שראיתי אתמול, גיליתי שאתם מתעסקים גם עם עכבישים... אז אתמול בלילה התבעתתי לגלות בבית שלי, מטייל לו בנחת עכביש די גדול, שחור, עם רגליים שעירות. מתוך שיטוטיי בפורום פה, ובהודעות על עכבישים - נדמה לי שזה היה פרוונית. כמה שאלות: אני גרה בבית קרקע, ויש לי תינוקת בבית זוחלת בחדוה. איך נכנס הביתה? מה חיפש פה? האם יתכן והטילה ביציה פה? מה היה קורה במפגש בינה לבין הקטנה? (הוא היה בגודל כף ידה... בררררר) טוב, כפי ששמים לב, שאלות של אימא קצת חוששת ולא לגמרי אוהדת עכבישים... אשמח למידע. תודה

TAINTED SAINT

New member
אכן פרוונית שחורה.[הטרנטולה הישראלית]

בעונת המעבר עכבישים אלו חודרים לא פעם לבתים בחיפוש אחר מקום חמים יותר להעביר בו את החורף. מה שאת מתארת היא נקבה בוגרת. הפרוונית איננה ארסית במיוחד,ונשיכתה איננה מסכנת חיים,אלא אם הננשך\כת רגישים ביותר,אך נשיכה שלה איננה דבר נעים במיוחד,ובטח לא לתינוקת.הנשיכה שלה דומה לעקיצת דבורה בעוצמת הכאב. הפרווניות אינן תוקפניות והיא תעדיף להמלט מאשר לתקוף. הן יחידאיות ולכן אינני חושב כי ישנם סיכויים רבים שתראי עוד אחת מטיילת לך בבית בסתיו הנוכחי,אבל גם אם כן,טאטאי אותה החוצה בעדינות. הטלת הביצים התרחשה לפני מספר חודשים ואין סיכוי כי הטילה בביתך,מה עוד שהנקבה נותרת לשמור על שק הביצים עד בקיעת הצאצאים. אנסה לצרף תמונה של פרוונית שפגשתי בטיול לפני מספר חודשים על מנת להרגיע מעט את פחדייך. המשך יום נעים.

איזו חושנית ../images/Emo99.gif

והטבעת - חושנית אף היא
ענבר (SARA223)

TAINTED SAINT

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הטבעת במקור הייתה סיכה איסלמית בת 170 שנה מכסף לסגירת שכמיה,מוט הסיכה היה שבור ועשינו לה הסבה לפני כעשרים שנה לטבעת. בין השאר אני מעצב תכשיטים וצורף,חלק גדול מהעבודות שלי בעבר היו עם מוטיבים מעולם הזוחלים,ולא-זה לא פרסום מוסווה-אני כבר כמה שנים טובות לא עוסק בזה יותר,לצערי התמונות שיש לי של עבודותי צולמו במצלמת נגטיבים... אם יש כאן עוד חובבי טבעות ותכשיטי כסף,אני יכול להמליץ לכם להציץ באתר הבא:CRAZY PIG DESIGNS. בחנות עצמה ראיתי בעבר כמה וכמה תכשיטים עם מוטיבים של נחשים,זוחלים אחרים ודו-חיים. יש לי כמה עבודות שלו מהתקופה שהמחירים לעבודותיו היו יותר שפויים... אם מישהו מכאן מתכנן נסיעה ללונדון,המקום הטוב ביותר לחפש תכשיטי כסף עם נחשים וזוחלים אחרים הם הדוכנים בסופי השבוע ב CAMDEN TOWN ואפשר להתמקח שם בלי להתבייש

doriben

New member
לינק עם טבעות של זוחלים.

הי, מצרף לינק עם טבעות ותליונים ועוד.. נתקלתי בזה בטעות אבל זה מתאים לפורום זוחלים, במיוחד לאור האבה של החברה לפיתונים מתכדרים הלינק:

TAINTED SAINT

New member
לפני שאתם מתלהבים ורצים להזמין טבעות מטוקיו

כדאי שתדעו כי את הדוגמה של ה BALL PYTHON יכול לצרוב בשבילכם כל תלמיד צורפות מתחיל על טבעת כסף עבה ורחבה. הדבר נעשה בעזרת "אספלט לכה" וחומצה,טכניקה בסיסית בצורפות. אם אתם מביאים אליו את הטבעת ומראים לו מה רצונכם,כל הסיפור יעלה בסביבות 100 ש''ח לטבעת. ניתן לצרוב את הדוגמה גם על מציתים,צמידים ועגילים מכסף,בתנאי והם עבים יותר מ 1.5 מ''מ וחלקים [ללא טקסטורה או דוגמה עליהם].

למעלה