עכברים-הצילווו!!!!

אילה12

New member
עכברים-הצילווו!!!!

אני חייבת עזרה דחוף! כבר מלפני סוכות שמעתי רישרושים של משהו בקומה העליונה בבית שלי,ולא יחסתי לזה חשיבות יתר. אחרי כמה ימים אני רואה כמה כירסומים באריזה של הלחם ובבגדים,וחשבתי אולי,יש עכבר שמסתובב בבית?! שמתי מלכודות בכל פינה אפשרית(בקומה למעלה) ועברו כמה ימים והעכבר לא ניתפס! ופתאום היום,אני פותחת את התריס ומגלה...ע-כ-ב-ר!! אצלי עכברים זה משהו נוראי! וחוץ מזה ממש לא ברור לי איך העכבר ירד למטה! כי אצלי בבית אחרי כל מדרגה יש רווח,וידוע שעכברים לא קופצים אלא,ניצמדים לקיר\ארון וכו'. אחרי ברור שעשיתי אצל השכנות בבנין התברר לי שהיו עכברים כבר אצל כמה מהשכנות! ועוד לפני פסח שעבר!! בקיצור,אני חושבת שאולי יש לי 3 עכברים ואולי יותר! והעכבר לא ניתפס במלכודות! (אולי זה בעיה במלכודות? יש לי שתי סוגי מלכדות:ברזל,ודבק אולי צריך סוג אחר?) אז מה עושים?

שלום אילה

אני לא יודע כמה אני יוכל לעזור לך אבל אני יכול להגיד לך שעכברי שדה שזה ככל הנראה מה שיש לך יכולים לקפוץ לגובה של 50-60 ס"מ מהמקום. בדרך כלל מלכודות דבר ומלכודות מתכת תופסות כשיש פיתיון טוב. נסי לחם עם ממרח אגוזים או משהו דומה זה בדרך כלל עובד.

אילה12

New member
תודה

תודה רבה על העזרה! ואני שמחה להגיד לך ששמתי לחם עם ממרח אגוזים והוא ניתפס וואו!! תודה רבה באמת!

למעלה