עכברים קפואים

salingre

New member
עכברים קפואים

אני מאכיל את הנחש שלי בעכברים קפואים היום האכלתי אותו פעם ראשונה וגם היום קניתי את העכברים שהם עוד לא היו קפואים,הקיצור איזו שיטה הכי טובה להפשיר את העכברים בשביל הנחש (אני יכל להאכיל אותו רק בקפואים מסיבות אישיות...) תשובות יתקבלו בברכה בתודה אורי סלינגרה

BabaGee

New member
זה כבר נושא מסובך מאוד

מגדלים מתחילים מפשירים את העכברים כחצי שעה עד שעה מחוץ למקפיא מגדלים עם מעט ניסיון מפשרים את העכברים עם מפזר חום או פאן לשיער מגדלים מיקצועיים מפשירים על הממיר של הכבלים או לצד הטרריום על הכבל חימום שים לב שעם הניסיון מקור החום להפשרה קטן וכך גם הטמפרטוה. ועכשיו בלי ציניות : כמה שיטות אתה מכיר להפשרת בשר ? זה מספר הדרכים להפשיר עכברים לנחש

gambino

New member
השיטה הטובה ביותר לפי דעתי

היא להוציא את העכבר מהמקפיא בלילה ולתת לנחש בבוקר .בתנאי שמזג האוויר לא חם מדיי .

שים את העכבר בקערית עם מים

פושרים - חמים עד שהוא מפשיר לגמרי. עכבר שלא הופשר לחלוטין עלול לגרום לנחש בעיות בעיכול. עכבר שהופשר ולא נאכל בתוך מספר שעות חייבים להוציא ולזרוק. אין שיטות הפשרה שונות בהתאם ל"רמה", כל שיטה יכולה להיות טובה כל עוד היא נוחה לך וגורמת לעכבר להפשיר בצורה אחידה בתוך זמן קצר יחסית.

BabaGee

New member
כנראה פיספסת תבדיחה...

שאותי באופן אישי שיעשעה כל דרך להפשיר בשר היא דרך להפשיר עכברים כל עוד הם מופשרים לגמרי ולא ניתנים קפואים לנחש. ואת זה ניסיתי להעביר בצורה שכנראה לא עברה כמו שצריך מעכשיו רק רצינות.

למעלה