עכבר הכפר עובר לעיר הגדולה

Falcor25

New member
עכבר הכפר עובר לעיר הגדולה../images/Emo13.gif

בוקר טוב חברים
לא כל כך הייתי כאן השבוע אבל זה לא אומר שנטשתי או חזרתי בתשובה, פשוט עבדתי יותר מידי ובערבים חזרתי לדירה נטולת המחשב של הידידה שלי, זאת שטסה לסרי לנקה וחוזרת מחר (ומעיפה אותי החוצה). אבל אני לא עוזב את העיר, תוך מספר ימים נער הכפר עובר לעיר הגדולה והפעם לדירת קבע (לפחות לשנה) אותה אחלוק עם בת דודתי. אבל לפני שזה יקרה יש לי עוד משוכה אחת לעבור, כנראה היום בערב. אני חייב לספר לה על ההתפתחויות החדשות בחיי, בתקווה שזה לא ישנה אצלה כלום. Wish me Luck זה לא הולך להיות קל ואני כל כך מקווה שהיא לא תספר לסבתא
(בת 90 וחצי חברים, זה לא צחוק). משהו אחר - אתמול הייתי ב Move. האמת, אין יותר מידי מה לספר. המקום נחמד והמוזיקה שווה על השאדו(אבל זה לא כל כך חוכמה אני מניח). מבחינת האנשים די התאכזבתי ולו רק מהעובדה שאחרי שהתחלתי כבר לזהות פרצופים, שבוע שעבר בשאדו, אז אתמול לא ראיתי ולו פרצוף אחד מוכר(אם לא מחשיבים את אפי), שלא לדבר על מישהו מהפורום. חוץ מזה, הומו או לא הומו, הפריע לי שבקושי הצלחתי לספור 5 בחורות
. דבר אחרון - שמועה זדונית התגנבה לאוזני שביום ה' מתבצעת הברזה המונית מהתיאטרון. ש ע ר ו ר י ה, עם מי בדיוק אתם מצפים שאני ארקוד שם, עם פורום האחיות אולסן? (שמתם לב שגם אני הכרזתי על יום מדולל באמוטיקנים בעקבות המחזה הקשה) תוקם ועדת חקירה. ומי שבכל זאת מגיע, אני מאוד אשמח לראות אותו שם.(מישהו אמר הדוקטור ?) יאללה מספיק, יום נעים לכולכם
פאלקור

|חיבוק-נטול-אמוטיקון|

היי פאלקור! ברוך השב! קודם כל - לגבי הבת-דודה... אם אתם ביחסים כ"כ טובים שאתם עוברים לגור יחד, סביר להניח שלא תהיה לה בעייה גדולה עם ה"התפתחויות החדשות בחייך"... ואם תסביר לה לגבי סבתא (מה שסביר שהיא תבין לבד...) אז גם לא תהיה בעייה... ואז - ברוך הבא לעיר הגדולה! תיאטרון? נכון - לפחות עוגי ודבש
יבריזו מהמסיבה השבוע - אבל הם הודיעו את זה כבר במסיבה הקודמת... לגבי השאר לא יודע, אבל עם כל הכבוד לתיאטרון, מסיבה פעם בשבועיים זה מוגזם בהתחשב בזה שגם עוד שבועיים יש מסיבה, ובעובדה שאיכות המסיבות שלהם צונחת מפעם לפעם! וקבל ח"ח
על הבקיאות - למרות שנעדרת נפגעת מהגילוי המזעזע על פורום התאומות... חכה מה מצפה לך היום... וזהו! שיהיה יום מקסים [עוגי במצב
טוב - הכניס למקרר תערובת לעוגיות של מחר - יאמי!]

Liroy26

New member
אם כבר עוסקים בהברזה...

קסאנדו חולה, לדניאל, ס' ועודד יש מבחנים, הרבה אנשים לא נשארו אז תשמע...חוץ מזה כל שבוע ללכת לרקוד? החשבון בנק שלי לא יעמוד בזה! איפה זה ה-MOVE? יש מקום חדש ולא מספרים לנו שום דבר???

Falcor25

New member
../images/Emo41.gifה-MOVE../images/Emo41.gif

אני לא יודע אם ה-Move הוא מקום חדש מהסיבה הפשוטה שכל המקומות שיצאתי אליהם החודש (ריינבו, שאדו, קרפה דיאם, אאוט וכו´) הם חדשים עבורי, אבל בכל מקרה ה-Move נמצא בנמל ת"א, ליד ה-TLV ובכל יום שלישי יש מסיבת גייז. גולשי אטרף יכולים לשלוח אימייל ולהכנס לרשימה של מוזמנים שיכנסו חינם עד 23:30 תבלו

Doctor A

New member
Liroy צודק! כולם חולים ,גם אני.

מוטר לדוקטור להיות חולה! שפעת! עצוב, אבל אין מה לעשות. לא באים לשאדו או לתיאטרון.

campari

New member
אני מתלבט...

כי מצד אחד יש תאטרון, ומצד שני עוד לא הייתי ב-DEEPER, ומקורות מוסמכים מוסרים שהשבוע תהיה שם מסיבת 70-80 עם כניסה חינם *כל הערב*. עכשיו, הבעיה העיקרית עם מסיבות התאטרון היא האווירה הלא-מינית בעליל. הבעיה העיקרית במסיבות ה-DEEP היא האווירה המינית-מדי (שלא לומר קצת מלוכלכת). אולי השבוע ב-DEEPER ייווצר השילוב המנצח של מיניות וכיף. ואולי עדיף להשאר בבית ולהתעמק בשער של הזמן הורוד...

Falcor25

New member
אווירה מינית אתה אומר,

טוב, נו, אולי באמת זה קצת מוגזם כל שבועיים תיאטרון
איפה יוצא ה DEEPER היום? יצא זמן ורוד חדש? משהו מעניין בשער?

daniel365

New member
עזוב את השער....

עבור למרכז העיתון.... יש שם מנהל פורום הורס.......

campari

New member
אווירה מינית../images/Emo35.gif

מה זה? כשאני רוצה להתחרמן אני הולך לבית אריאלה (ליד המכונת צילום, במסדרון). הפרומואים של רמי ורד מגרים אותי. אני שוקל להביא ביד על האתר של התאומות אולסון. דוקטור, אני נורמלי?

daniel365

New member
אתה לא צריך דוקטור כדי לדעת...

שלאונן על התאומות דורש אשפוז מיידי

xanadu

New member
רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

על איזו תאומה?...

campari

New member
לירוי אתה מדאיג אותי...

ידיעת השמות הפרטיים שלהן זה כבר סימן חמור. מה הדבר הבא: תמונת שער שלך בזמן הורוד עם ערווה מתבדרת ברוח

עוגי יותר מדאיג...

נראה לי שהוא מבלה קצת יותר מדי זמן בפורום של התאומות אולסן.. מה זה כל הקישורים האלה????

daniel365

New member
לי דווקא יש FETISH על ....

מרי קייט... ממש עושה לי את זה (מי אמר פדופיל?|.... היא הרבה יותר כוסית מאחותה הצנון....

למעלה