עכבר העיר שוב משמיצים את רם!!

שלמונזה

New member
לא הייתי אומרת משמיצים ../images/Emo168.gif

הכותב לא אוהב את השירה של רם, זכותו. סה"כ הוא מציין שהאלבום ממש טוב ורק מה שמפריע לו זה השירה של רם, זה ממש לא משהו רע מידי בעיני

dsol

New member
אממ ביקורת נחמדה דווקא_../images/Emo189.gif

הכתב לא אהב את השירה של רם.. בסדר לא נורא אבל בשאר הדברים הוא דיי החמיא לו

mulon1984

New member
"שוב"?

מתי היתה הפעם הקודמת? נדמה לי שב7 לילות קטלו אותו קודמים. והם גם קטלו את כישורי ההלחנה והכתיבה שלו. אגב, אני באמת שלא מבין מה הבעיה עם השירה שלו. נכון, ב"קר" יש זיוף קל (וחבל שלא שמו לב לזה בזמן כי בהופעות הוא כבר לא עושה את זה), אבל בת'כלס, מה הקריקטריונים לזמר טוב? שי גבסו? יהורם גאון? סתם נטפלים לשטויות. כאילו שג'וני רוטן, או אוהד פישוף הם פאבארוטי או משהו כזה. רק רם יכול להעביר את העוצמה שבשירים שלו כמו שצריך, והוא גם עושה את זה מצויין.

שלמונזה

New member
הכוונה בשוב ../images/Emo168.gif

אחרי הביקורת הפחות מחמיאה על ההופעה של רם בסינדרום בעכבר העיר הכותב הוא אותו כותב ולכן לא מפליא אותי לקרוא את הדברים

mulon1984

New member
וביקורת שלי על הכתבה

קודם כל, נזכרתי מתי קטלו אותו בעבר. זה היה אחרי ההופעה האקוסטית בסינדרום. והפעם אני לא אגיד שאני חושב שהכתב הוא אידיוט וחמור, כי הוא לא. יצא לי לשתות איתו קפה אחרי ההופעה והוא אחלה גבר. רק חבל שלדעתי, הוא פשוט טועה בכתבה שלו. "כולם, בלי יוצא מן הכלל, מעולם לא פרצו מעבר לקהל חובבי הרוק המקומי. על כניסה לפלייליסט של גלגל"צ אין מה לדבר." מבחינת אסף, הפלייליסט של גלי צה"ל הוא המבחן לאיכות המוזיקה. רק חבל שכנראה אסף הוא היחידי שחושב ככה. האנשים שבוחרים את הפלייליסט לא מושפעים מאיכות מוזיקלית, אלא רק משיקולי "מה הקהל יאהב?". ועם תדברו עם עורכים מוזיקלים תוכלו לשמוע שהטעם האישי שלהם, והעדפות שלהם, הן ממש שונות ממה שהם משמיעים. גם רם לא נמצא במלחמה או בשאיפה לגלי צה"ל. הוא גם אמר את זה המון בראיונות. הוא עושה את המוזיקה שהוא אוהב. אם השירים יכנסו לפלייסליסט-אחלה. אם לא, אז לא. אז למי אכפת אם זה ייכנס לפלייליסט בכלל? אסף גם מתלונן על רגע השיא ב"אינסוף", כשרם צורח את "מוגן". א. אני בטוח שכולם חושבים שזה רגע נהדר ולא מרגישים בזיוף או צרידות. ב. רוב המבקרים טענו שבדיוק בשיר הזה רם מודע היטב למגבלות שלו ומכפה המגבלות הווקליות שלו בעזרת דיסטורשן רועש. חבל שאסף לא שם לב לזה והחליט למקד את הביקורת אלבום שלו בביקורת על השירה של רם. בקיצור, הקריטריונים של אסף לביקורת, לא מתאימים לביקורת שמקבלת פירסום בעכבר העיר. וחבל, כי אסף הוא אחלה גבר, כנראה לא כתב מוזיקה כל כך טוב.

למעלה