וביקורת שלי על הכתבה
קודם כל, נזכרתי מתי קטלו אותו בעבר. זה היה אחרי ההופעה האקוסטית בסינדרום. והפעם אני לא אגיד שאני חושב שהכתב הוא אידיוט וחמור, כי הוא לא. יצא לי לשתות איתו קפה אחרי ההופעה והוא אחלה גבר. רק חבל שלדעתי, הוא פשוט טועה בכתבה שלו. "כולם, בלי יוצא מן הכלל, מעולם לא פרצו מעבר לקהל חובבי הרוק המקומי. על כניסה לפלייליסט של גלגל"צ אין מה לדבר." מבחינת אסף, הפלייליסט של גלי צה"ל הוא המבחן לאיכות המוזיקה. רק חבל שכנראה אסף הוא היחידי שחושב ככה. האנשים שבוחרים את הפלייליסט לא מושפעים מאיכות מוזיקלית, אלא רק משיקולי "מה הקהל יאהב?". ועם תדברו עם עורכים מוזיקלים תוכלו לשמוע שהטעם האישי שלהם, והעדפות שלהם, הן ממש שונות ממה שהם משמיעים. גם רם לא נמצא במלחמה או בשאיפה לגלי צה"ל. הוא גם אמר את זה המון בראיונות. הוא עושה את המוזיקה שהוא אוהב. אם השירים יכנסו לפלייסליסט-אחלה. אם לא, אז לא. אז למי אכפת אם זה ייכנס לפלייליסט בכלל? אסף גם מתלונן על רגע השיא ב"אינסוף", כשרם צורח את "מוגן". א. אני בטוח שכולם חושבים שזה רגע נהדר ולא מרגישים בזיוף או צרידות. ב. רוב המבקרים טענו שבדיוק בשיר הזה רם מודע היטב למגבלות שלו ומכפה המגבלות הווקליות שלו בעזרת דיסטורשן רועש. חבל שאסף לא שם לב לזה והחליט למקד את הביקורת אלבום שלו בביקורת על השירה של רם. בקיצור, הקריטריונים של אסף לביקורת, לא מתאימים לביקורת שמקבלת פירסום בעכבר העיר. וחבל, כי אסף הוא אחלה גבר, כנראה לא כתב מוזיקה כל כך טוב.