עכשו אולמרט מכניס את הטורקים לי-ם

s k y b l u e

New member
עכשו אולמרט מכניס את הטורקים לי-ם

כדי שיפקחו על שלטון ישראל ברחבת הכותל. אולי בכלל כדאי להחזיר את א"י לטורקים, ובייחוד לאיסלאמים ביניהם ממפלגתו של 'חברו' של אולמרט, ארדוגאן, שכמו אולמרט עומד בראש ממשל מושחת שלא היה דוגמתו במדינה.

dov12

New member
כן החלה מלחמת העולם הראשונה

התורכים שולטים בארץ חצי טאו הספרדית שניצחו את המושחתים של מכבי ת"א הם טורקים. וראיתי היום הרבה מטוסים וספינות טורקיות מזרימים כוחות משורינים לעבר שער המוגרבים

dov12

New member
אולמרט בוגר מרכז המילכוד בעל תואר

בשחיתות כמו החבר ביבי ,ליברמן.

s k y b l u e

New member
אולמרט בטורקיה = אולמרט בשארם

בשני המקרים זחל אולמרט אל מנהיגים המגלים עוינות בלתי מוסתרת לישראל כדי לחלות את פניהם. בכל מקום הוא עושה בושות למדינה: במצרים, בסין, ברוסיה, בטורקיה והעיקר - בישראל. הוא אפילו לא חש ביריקות שהוא סופג בכל מקום, בעצת חרטומיו הוא מפרש אותן כגשם. כשאנשים מחו"ל שואלים אותי מה קורה בישראל, אני נבוך מבושה ומנסה להתחמק. כשלוחצים עלי אני אומר: סבלנות, הפארסה הזאת לא תימשך עוד הרבה זמן. לכל אקציה באה ריאקציה.

trigotrigo

New member
אילו יריקות?

ביבי יתקוף את מצרים אם חמאס לא ישחרר את שליט?

s k y b l u e

New member
תתחיל לקרוא עיתונים../images/Emo22.gif

ולא רק את הספינים של אולמרט. ולשאלתך השנייה: אינני דוברו של ביבי, אבל ממשלה ראוייה לשמה בישראל היתה נותנת לחמאס אולטימטום של 24 שעות להחזיר את שליט ואח"כ היתהמסכלת את מנהיגי החמאס לפי התור. אבל לנו אין ממשלה, אלא רק ערימת סמרטוטים.

s k y b l u e

New member
לא בטוח שהיה מחזיר את שליט

בחיים, אבל היה גובה עבורו מחיר כבד. מה שבטוח הוא שממשלת הסמרטוטים השולטת בנו מעודדת את הטרור וחטיפות נוספות. אם אתה ומנהיגיך הייתם בשלטון ב-1976 לא הייתם יוצאים למבצע אנטבה, אלא מורידים את המכנסיים בראש חוצות.

trigotrigo

New member
איזה מחיר כבד?

שסתם הוספו למעגל הדמים עוד ישראליים ופלשתינים? ואתה רוצה להיזכר רגע מי היה המנהיג בתקופת מבצע אנטבה?

s k y b l u e

New member
שטויות

מאז מבצע אנטבה אין חטיפות מטוסים. אגב, הגרמנים למדו מאיתנו ושנה מאוחר יותר עשו 'אנטבה' משלהם - מבצע מוגדישו נגד כנופיית באדר מיינהוף. ודאי שאני יודע מי היו המנהיגים אז - אתה עוד לא היית קיים אז. רבין ופרס. אלה לא היו רבין ופרס של אוסלו או 'המשנה' של אולמרט היום. גם לגרמניה היה אז מנהיג אמיץ: הלמוט שמידט שלא נכנע לכנופיית באדר-מיינהוף ולא הסכים לשחרר את מנהיגיה מהכלא תמורת יו"ר התאחדות התעשיינים של גרמניה, שלאייר, שהטרוריסטים לבסוף רצחו אותו. לגרמניה יש גם היום מנהיגה ראוייה, ואילו לנו יש שרלטן ולקקן חסר עמוד שידרה (חות מאשר בענייני כספים ושוחד).

trigotrigo

New member
אלה היו אותם רבין ופרס,

לא אנשים אחרים. ואל תלגלג על קיומי, הידע שלי בהיסטוריה מספיק להכיל את הטענות שלך. מאז מבצע אנטבה עוד יש חטיפות מטוסים, של הרבה מטוסים, ולהזכירך, זה לא היה מטוס שלנו שנחטף אז.

s k y b l u e

New member
בעיות בהבנת הנקרא?../images/Emo12.gif

חלמת חלום? מישהו טען שזה היה 'מטוס שלנו'? אבל הנוסעים ברובם היו - כן - שלנו.

trigotrigo

New member
אתה אמרת שמאז לא נחטפו מטוסים

trigotrigo

New member
ואין לזה קשר למטוס של סבנה,

כיוון שהוא אינו שלנו. חטיפות של מטוסים אחרים היו ועוד יש, ובכולם יכולים להיות ישראלים.

s k y b l u e

New member
היחיד שמבולבל זה אתה

מה זה חשוב למי שייכים המטוסים? חשוב ש*החטיפות* קשורות לישראל ולתנועה האווירית אליה וממנה.

trigotrigo

New member
לא, חשוב הוא שהחברות אינן ישראליות,

ולכן לא ניתן לאמוד את האבטחה הישראלית בתעופה, אז אל תיתן טיעונים שאתה לא באמת מתכוון להם.

למעלה