עכשו גם אני כועסת

נוריתהה

New member
עכשו גם אני כועסת ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא אוספת בולים. בעצם יש לי מילדותי אוסף מאד מרשים. אבל לא בולים כאלה. הרבה פעמים שמעתם אותי צועקת כאן על הקידומים. אני צעקתי לא על הקידומים שלי, כי אם בכלל של תרבות, ספרות וכו. כאשר דבורית נכנסה, היא הבטיחה לי (יש לי את המסר שלה) שבאופן אישי תדאג שענין הספרים יקודם בתפוז. ועכשו לתכלס. מתוך 160 פוסטים, ראו לנכון לקדם רק 4-5. ולא על זה אני מלינה. כנראה שמי שמקדם, חושב שספרים זה משהו כחול ומלוכלך ולמבוגרים בלבד או חושב שספרים זה עבור זקנים שיש להם נדודי שינה. אחרת איך יוסבר, שאם כבר קידמו את הרשומה, 2 הרשומות של הספרים קודמו בשעות הלילה? כלומר אחרי השעה 12 בלילה, וקידום יורד מהבלוגיה בשעה 10 בבוקר. את הקידום של הראשונה אפילו לא ראיתי, רק ראיתי בול, ואז הבנתי את השניה היום עוד הספקתי לראות לדקה או 2 לפני שירדה. נכון שהשמות היו "7 מידות רעות" ו - "חייה הרבים וייסוריה הסודיים של ז`וזפין ב" (זה ספר על אשתו של נפוליאון ועל המהפכה הצרפתית) אבל בהחלט לא ספרים פורנוגרפיים. סתם לידע - מספר הכניסות שנרשנו עקב הקידום = 0. (בשני המקרים) אז, לזה שמקדם (או המקדמת) אם אתם רוצים לתת "מס שפתיים" - אני מוותרת. תנו למי שאוספת בולים, ולא מי שבכנות רוצה לקדם קצת ספרים ותרבות. שבת שלום לכם נורית.

נוריתה

אין לי מושג על מה את מדברת. הקידום שלך נמצא כעת בעמוד הבלוגיה. השעה 10:24. הספרים יקודמו בדף הבית החדש. נדמה לי שגם את זה כתבתי לך.

נוריתהה

New member
כן, הוא אחרון עכשו

ואוטוטו יורד. סליחה שפיקששתי בשעה שלמה. ועל זה שהפוסטים של תרבות מקודמים רק בלילה?

??

הוא יורד ב-13:00. אאל"ט - 10:00-13:00 זה שלוש שעות. בכנות, אין לי מושג מה הטענה שלך. וזה לא נכון שפוסטים של תרבות מקודמים רק בלילה.

נוריתהה

New member
אני מדברת רק על עובדות.

2 רשומות של ספרים שלי שקודמו (מתוך 160 שיש) קודמו בלילה אין נפקות לקידום כזה, הוא לא נחוץ. ואני מעדיפה שלא תשלמי לי מס שפתיים. ואם את (בכנות) לא מבינה את זה קטונתי מלהסביר שוב.

Bezalel P

New member
אני לא מבין

יש רשומה שלך מקודמת ברגעים אלה ממש בבלוגיה. בחוץ זורחת שמש מפוארת. איך הגעת למסקנה שמקדמים אותך בלילה?

נוריתהה

New member
כאשר שמים רשומה בלילה

הקידום הוא בלילה. רוב הזמן שהרשומה בקידום הן שעות הלילה. 80 אחוז מהחשיפה היא בלילה. בפעם הקודמת אפילו לא ראיתי את הקידום ב 9 בבוקר היא לא היתה רק נותר שריד של בול. להסביר שוב? אם זה כל כך לא משנה, אז אפשר בפעם הבאה לקדם נגיד מ 10 בבוקר עד 10 בלילה?

נוריתהה

New member
עובדה אחרונה

(בזה אני מסיימת כי רצה למבחן) אם אתם יכולים להכנס "מאחורי הקלעים" אז כנסו לבדקו. עד 10 בבוקר לא נרשמה אף כניסה בגלל הקידום. הכניסות שנרשמו רק אחרי 10 בבוקר. (ולא הייתי מלינה אם זה היה מאוזן, ולא בלוגרים מסויימים שמים בלילה, ולאחרים נותנים חשיפה במשך היום) אצלי זה מ.ש.ל ואתם תסיקו לבד את המסקנה. אז אולי בלילה לא צריך לשנות כל כמה שעות? להשאיר מיום אתמול ללילה? קצב החלפה יותר איטי?

נוריתהה

New member
מה שלא בסדר הוא

בפעם ה .... שהחשיפה בעצם היא רק מ 10 בבוקר ועד 13. ושוב אם היו שמים הרבה קידומים,, ואחת נופלת בלילה. מילא אבל לקדם רק בלילה....

wranger

New member
די, די להתלונן כל הזמן

לא מקדמים זה רע, עכשיו כן מקדמים וזה גם רע, ואולי פשוט נהפוך את הבלוג התרבותי שלך לעמוד הבית של כולנו ולא נלך לעבודה או ללימודים ורק נבהה בו כל היום. אולי לא תאמיני (מה זה אולי, בטח שלא) אבל גם בלילה - יש - גולשים - בתפוז! כן! באמת! ולא רק זה, אלא גם - את יושבת? - בבוקר! אפילו בין עשר בבוקר לאחת בצהריים! הלם, אני יודע. ואולי לשם שינוי תגידי תודה על הזמן המועט שבו את כן מקודמת, כי יש כאלה שלא מקבלים גם את זה.

נוריתהה

New member
תודה טל על התגובה המאאאאממת.

מאד לענין וכל זה בגלל שעניתי "לא" במסר?

wranger

New member
מה הקשר למסר?

כל זה בגלל שאת תמיד מתלוננת, ולא משנה על מה. אי אפשר לקדם רק ספרים. יש עוד נושאים שראויים לקידום.

נוריתהה

New member
אם לא נספר מה הבעיות שלנו

איך ידעו? אם לא נתלונן, נספר, נכתוב איך ידעו מה אנחנו חושבים? יש לך דרך אחרת? אולי בטלהפטיה?

למעלה