עכשיו אורנג´ עושים שרירים

פלסטיק

New member
עכשיו אורנג´ עושים שרירים

חוסמים כל אופציה למשלוח SMS למי שאיננו לקוח שלהם סגרו את האתר שלהם, סגרו את WALLA ועכשיו גם דרך GONEXT של פלאפון את מיננראה לכם הם דופקים יותר, את כלל הציבור או את הלקוחות שלהם?

ashomer

New member
לא הבנתי על מה אתה מדבר

הפתיע אותי מאד מה שכתבת. אני כבר שנים רשום בוואלה ובערך שנה באורנג´ (באתר). אצתי רצתי לבדוק וכן הצלחתי לשלוח SMS... לגבי גו נקסט - אתה בטוח שאי פעם היה אפשר לשלוח דרכם SMS לאורנג´

Cellwiz

New member
האתר נפתח מחדש

אך באמת היה סגור תקופה מסויימת לצורך שדרוג המערכת. הוא אכן שודרג. חוץ מזה האפשרות לשלוח דרך אורנג´ וואלה תמיד נשארה פעילה. בעלי outlook יכולים להתקין את האורנג´ אופיס ולשלוח בקלילות הודעות אך בתשלום !

פלסטיק

New member
טוב אז מסביר אחד אחד

1. היה אפשרי לשלוח הודעות דרך GONEXT עד לפני כמה ימים. זה נחסם על ידי חברת ORANGE. 2. גם ב WALLA וגם באתר של ORANGE אתה חייב להרשם, ובשביל להרשם אתה חייב שיהיה לך מספר של ORANGE, ככה שמי שלא לקוח של ORANGE לא יכול לשלוח מסרים ברשת הזו. (תנסה לפתוח לעצמך שירות ללא מספר אורנג´, לא דרך התיבה הישנה שלך) 3. בדקתי ORANGE בצעו את החסימה בכוונה זה חלק מה UPGRADE של האתר ו"שיפור" השירות שלהם.

פלסטיק

New member
אם אפשר לחשוב אז כדאי שתתחיל ../images/Emo13.gif

ואז הרשת של אורנג´ שולחת סיסמא למספר הזה איך בדיוק אתה חושב לקבל את הסיסמא? אני יכול להסתדר בלי לשלוח SMS לאורנג´, רק מי שקונה מכשיר מהם שישים לב לדרך ההתנהגות שלהם

MaD-d0g

New member
נו אז מה? מי צריך את האתר שלהם??

אני בטוח שאני לא מחדש לכם, אבל ניתן לשלוח דרך אי סי קיו ! לדעתי השליחה דרך האי סי קיו עדיפה, אפשר לנהל שיחה רציפה, יש הגבלה של 75 הודעות ביום, לא כמו באתר של אורנג´ שיש 20. השרות של האי סי קיו מאפשר גם MO וגם MT. לא חייבים להוריד אי סי קיו על מנת לשלוח SMS ללקוח אורנג´, ניתן להכנס ל Personal Communication Center של אי סי קיו אבל עדיין חייבים להיות חברים ברשת האי סי קיו

למעלה