עכשיו, אחרי שסיימנו עם כל הטמטום...

Dante Alighieri

New member
עכשיו, אחרי שסיימנו עם כל הטמטום...

אני מציע לדון על משהו הרבה יותר מעניין... רבות תהיתי על מה חסר לנו כאן באריאל כדי שרמת החיים שלנו תעלה... הבטיחו לנו קניון וטיילת ומתנ"ס שיש בו יותר מה לעשות ומקומות בילוי ובלה בלה בלה... מה שאני רוצה לדעת, ידידי לפורום, איזה רשת הייתם רוצים שתבוא לאריאל, כל רשת שהיא מכל תחום שהוא... ובשביל שני הרוננים (המעפן והמעשן), סטאניק סול והבחור שקורא לעצמו שונא אריאל... ממש אין לי ראש לזיבולי שכל שלכם, אם אתם רוצים להמשיך להתווכך על מי זה מי, על תעשו את זה כאן, תמשיכו לריב עם ליטל ביג גירל, לה כנראה עוד יש כוח בשבילכם...

LittleBigGirl

New member
הרשתות שלי....

טוב אז קסטרו וזארה היא בחירה מובנת מאליו. הבגדים שלהם שווים כל שקל. וגם הגברים לא מקופחים, כי יש קאסטרו מאן (דודי, הו דודי... sweet chicks). פעם הייתה שמועה שיביאו לפה את סבארו, אבל לא נראה לי. צריך שאריאל תתפתח מאוד מאוד כדי שרשתות בגודל כזה יבואו לפה. עוד רשתות שאפשר רק לחלום עליהן- רשות הקולנוע גלובוס גרופ, קפולסקי, חנות של דיזל או לי קופר, המשביר לצרכן (אפילו שהם בצרות) וסופר פארם. או לפחות מיני סופר פארם, כי נמאס לי לקנות איפור וטיפוח בחנות אחת מסכנה. עוד רשת שווה- הפנינג. טוב נראה לי שמניתי מספיק רשתות לא? שמיניסטית שלא יכולה להירדם ליטל ביג נ.ב המקלדת עובדת!!!

crazy dreamer

New member
טוב חבר´ה זה מה שאנחנו צריכים:

בורגר ראנץ´ (כמו שאנ אוהב) מקדונלדס (על האש) בורגר קינג (אההה...טנה נה נה..) פיצה האט פיצה מטר פיצה דורון (אההה זה יש כבר) וקולנוע.. וחוץ מזה ריטה..: בגדים? זה מה שאריאל צריכה? אין פה מה לאכול! אין מה לאכול יש רק פיצה של דורון!!

Dante Alighieri

New member
אני נאלץ להסכים עם סוויט דרימר

גם אני לא חושב שאנחנו צריכים פה בגדים... גם ככה כשרוצים לקנות דברים כמו שצריך יורדים למטה... לפי דעתי אנחנו צריכים פה כמו שסוויט דרימר אמר, רשתות מזון. כל פעם שמנסים לפתוח פה משהו חדש, זה מתרסק והופך תוך חודש לרשת של פלאפל שווארמה. קחו דוגמא את התאילנדי באר שהפך תוך חודשיים לברבי-Q, או את הבורגר אריאל או כיכר-בורגר או איך שלא קוראים למקום הזה שגם הופך לאט לאט לשווארמיה... אנחנו צריכים רשת מזון חזקה שתאכיל אותנו... וחוץ מזה, כמובן... איך אפשר שלא לרצות, טאוור רקורדס!!! אני רוצה חנות דיסקים באריאל!!! זה החלום שלי...

LittleBigGirl

New member
איך לא חשבתי על זה?.....

חנות דיסקים! עזבו אוכל ובגדים, צריך מזון לנשמה.....

למעלה